TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Εάν εννοείς το τελωνείο.....μπορεί, γιατί κυκλοφόρησε μια φήμη για κώλυμα.......

Θα πάρω ένα τηλ αύριο να μάθω για πότε προορίζεται.....

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Εσείς από την εμπειρία σας ποιον προτείνεται μεταξύ M-vision stx5 και proview 3051 (or plus). Ο m-vision δεν έχει τα συνήθη κολλήματα των ανταγωνιστών του??.
Τα περισσότερα forums ασχολούνται με τους techview, ενώ πολύ λίγες απόψεις υπάρχουν για τον m-vision!!!.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Last edited:
Υπάρχουν πολλές απόψεις για τον stx-5 ψάξτο λίγο στα ξένα φόρουμ.

Για τους Proview δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν έχω ασχοληθεί με αυτούς...

καλησπερα τι κανουμε ολα καλα
γιατι τοση μαυριλα ρε παιδια?

???? Κωνσταντίνε δε νομίζω ότι θα βρεις την απάντηση που ζητάς εδώ μέσα....

Μάλλον στο φόρουμ του δέκτη θα πρέπει να δεις...

Παιδια γεια σας.
ΕΙμαι νεος στην δορυφορικη tv και ξεκινησα μολις τωρα.
Χαρηκα που βρηκα το site για να εμπλουτισω λιγο τις γνωσεις μου
Πηρα εναν δεκτη ο οποιος ειναι ο teckview 2050.
To παλικαρι που τον πηρα μου ειπε οτικυκλοφορη 1 μηνα ο δεκτης.
Βεβαια οτι βγαινει απο το 2006 αλλα αυτος ειναι μια εκδοση η οποια ξεχωριζει απο ολες τις αλλες.....(οχι δεν εχει σκληρο,ουτε usb)
Εγω στο νετ ειδα οτι υπηρχαν και οι 2051-3051-7400.
Μου ειπε οτι δεχεται manual server το οποιο δεν κανει κανενας αλλος!!!!
Και οτι με αυτον τον τροπο θα τον εχω μια ζωη.
Εσεις τι λετε εκανα καλη επιλογη???
Ευχαριστω

Tον δεκτη αυτο τον εφερε ενας φιλος μου απο γερμανια εδω και 10 μερες.Ειναι πιστο αντιγραφο του 2050 στο ιδιο κουτι αλλα εχει κατι το ξεχωριστο.Του περνανε οι γερμανοι ειδικο δικο τους λογισμικο(οπως εκαναν παλια με τους nokia 9200)απο ενα ειδικο team, που σου επιτρεπει να βαλεις manual server οποτε κριθει αυτο απαραιτητο!!!!!
Το εργαλειο δεν πεζεται με τιποτα..Α και κατι ακομα,δινει απειρο φως και σε πακετα που ο tecview 2050 και ολα τα επομενα μοντελα του δεν τα εχουν δει ουτε στον υπνο τους..Sk* ital***,s*** tim***,ar*,mc*,τα οποια τα ειδα με τα ματια μου και δεν το πιστευα!!!
Μιλαμε για την κορυφη..
βεβαια δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ευρεως γιαυτο δεν υπαρχουν και κριτικες ακομα..Σε μια εβδομαδα που θα εχω και τον δικο μου στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις περι εικονας,ser*** k.l.p..-bye-

Παιδια γεια σας.
ΕΙμαι νεος στην δορυφορικη tv και ξεκινησα μολις τωρα.
Χαρηκα που βρηκα το site για να εμπλουτισω λιγο τις γνωσεις μου
Πηρα εναν δεκτη ο οποιος ειναι ο teckview 2050.
To παλικαρι που τον πηρα μου ειπε οτικυκλοφορη 1 μηνα ο δεκτης.
Βεβαια οτι βγαινει απο το 2006 αλλα αυτος ειναι μια εκδοση η οποια ξεχωριζει απο ολες τις αλλες.....(οχι δεν εχει σκληρο,ουτε usb)
Εγω στο νετ ειδα οτι υπηρχαν και οι 2051-3051-7400.
Μου ειπε οτι δεχεται manual server το οποιο δεν κανει κανενας αλλος!!!!
Και οτι με αυτον τον τροπο θα τον εχω μια ζωη.
Εσεις τι λετε εκανα καλη επιλογη???
Ευχαριστω

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Tον δεκτη αυτο τον εφερε ενας φιλος μου απο γερμανια εδω και 10 μερες.Ειναι πιστο αντιγραφο του 2050 στο ιδιο κουτι αλλα εχει κατι το ξεχωριστο.Του περνανε οι γερμανοι ειδικο δικο τους λογισμικο(οπως εκαναν παλια με τους nokia 9200)απο ενα ειδικο team, που σου επιτρεπει να βαλεις manual server οποτε κριθει αυτο απαραιτητο!!!!!
Το εργαλειο δεν πεζεται με τιποτα..Α και κατι ακομα,δινει απειρο φως και σε πακετα που ο tecview 2050 και ολα τα επομενα μοντελα του δεν τα εχουν δει ουτε στον υπνο τους..Sk* ital***,s*** tim***,ar*,mc*,τα οποια τα ειδα με τα ματια μου και δεν το πιστευα!!!
Μιλαμε για την κορυφη..
βεβαια δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ευρεως γιαυτο δεν υπαρχουν και κριτικες ακομα..Σε μια εβδομαδα που θα εχω και τον δικο μου στα χερια μου θα γραψω εντυπωσεις περι εικονας,ser*** k.l.p..-bye-
Ας μείνουμε στις τεχνικές δυνατότητες του δέκτη και όχι στις διαδικτυακές.
Περιοριστείτε στα ανωτέρω και μη με αναγκάζεται να παρεμβαίνω..

Re: Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

ok Συγνωμη αλλα παρασυρθηκα απο τον ενθουσιασμο..Δεν θα ξανασυμβει..:angel:

Ας μείνουμε στις τεχνικές δυνατότητες του δέκτη και όχι στις διαδικτυακές.
Περιοριστείτε στα ανωτέρω και μη με αναγκάζεται να παρεμβαίνω..

καλησπέρα,
Επειδή από ότι μαθαίνω στην αγορά είναι πλέον διαθέσιμοι και πάλι οι proview3051 και ενδιαφέρομαι για αγορά, θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους των προγενέστερων μοντέλων του tecview αν αξίζει μια τέτοια επένδυση.
Τα κρυφά χαρίσματα είναι διαθέσιμα σε ετήσια βάση ή θα μένω στο σκοτάδι για μέρες?.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Κανείς δεν ξέρει για τις κρυφές χάρες, όταν έχεις να κάνεις με τέτοια αγορά πάντα παίρνεις το ρίσκο ....

Σαν δέκτης είναι μια χαρά και εύκολος...

Σίγουρα δεν έχω την απαίτηση να έχω 100% διαθέσιμες της ευκολίες που μου προσφέρει για 365 μέρες τον χρόνο. Απλά ρωτάω αν τα 4-5 τελευταία χρόνια που κυκλοφορεί ο tecview η διαθεσιμότητα των κρυφών υπηρεσιών τείνει προς φθίνουσα πορεία ή παραμένει σταθερή(δηλαδή τον χρόνο θα έχω 1/10 μέρες μαυρίλα ή το ποσοστό είναι μεγαλύτερο).
Ευχαριστώ και πάλι.

από ότι ακούω μάλλον σταθερή θα την έλεγα την κατάσταση...

Αγόρασα τον δέκτη πριν από ένα χρόνο από ένα φίλο μου !!!
Ακόμα θυμάμαι τα λόγια του …. Όταν αγοράσεις κάτι τέτοιο να ξέρεις από την αρχή ότι αγοράζεις κάτι ασταθές οσο αφορά την φωτεινότητα του !!! Πράγματι , υπήρξε εποχή ένας δυο μήνες που έπαιζε μια χαρά μετά υπήρξε απόλυτο σκοτάδι . Μετά που και που παγώματα μετά restart τον router !!!!Στήνεσαι να δεις κάτι και μερικές φορές το βλέπεις μερικές όχι , το πιο ενοχλητικό είναι όταν τον πιάνει η μαυρίλα στο τέλος του αγώνα η μισή ώρα πριν το τέλος της ταινίας !! Είναι σε γενικές γραμμές της Κυριακής χαρά και της Δευτέρας λύπη όπως λει και μια παροιμία !!!! Πάντως με LNB στο 19Ε 16Ε 13Ε και 7W είναι εδώ και τρία χρόνια είναι αυτό που λένε Best value for money στον χώρο των stb!!!!! Όταν λοιπόν τον αγοράσεις και γνωρίζεις όλα τα παραπάνω , απλά να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι κάποια στιγμή όλα τα ωραία τελειώνουν !!!!

Καλησπερα παιδια εδω και 2 μερες μου βγαζει failed φταιει το router ?
και ειναι disconne!!!!!!!!!!

καλησπερα
εχω τον 2050 και μετα απο 4 με 5 λεπτα χανει το σημα για λιγα δευτερα και επανερχεται αλλα το κανι συνεχεια γνωριζει καποιος γιατι γινεται αυτο?

Status
Not open for further replies.