TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
εννοω οτι χανει την συνδεση με το νετ
και το προβλημα ειναι μεσω του δικτυου η καποιου αλλου παραγοντα ?

Κανείς δεν ξέρει να σου πει Κωνσταντίνε, κάνε ένα restart στο router......

Και δες στο φόρουμ του δέκτη τι λένε τα παιδιά και αν το έχουν και άλλοι το πρόβλημα...

ΟΚ ευχαριστω εκανα restart αλλα το προβλημα παραμενη
παγωματα και χασιμο τισ εικονας ανα 4-5 λεπτα για λιγα δευτερα
ειναι λιγο σπασιμο να παρακολουθησεις πλεον τηλεωραση ελπιζω να ειναι περαστικο

Το νήμα συνεχίζεται για τους κατόχους του 2050 & 2051 και τα όποια προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν και αφορούν μόνο τη νόμιμη λειτουργία του δέκτη....

Καλό θα είναι να μην μεταφέρουμε εδώ μέσα το τι γράφεται στο forum του δέκτη... Ευχαριστώ...

Last edited:
Βγήκε νέα αναβάθμιση του λογισμικού (fae 2050)
Τι πρέπει να κάνω ?
(Φοράει την 2,73)

Ευχαριστώ

Βάλε την. Όπως λένε και στο forum, δεν είναι το παλιό 2.74 που δημιουργούσε προβλήματα, αλλά νέο firmware που έκαναν λάθος και το βγάλανε με τον ίδιο αριθμό.

αυτο ειναι αν ο υπολογιστης σου δεν εχει θυρα rs232 .κοινος αν δεν εχεις rs232 θα σου χρειαστει συγουρα .απο εκι κ μετα δεν θυμαμαι αν χρειαζεσαι null καλωδιο.αν θυμαμαι καλα μαλλον θελεις κ ενα null καλωδιο..

kalispera paidia, prosfata agorasa enan proview 3051 me skopo na dw ......

Last edited by a moderator:
Και να υπενθυμίσω ότι το θέμα αφορά μόνον τον teckview 2050, άντε και τον 2051.....

Τα μάθατε τα άσχημα νέα για τους 2050 και 2051 όσον αφορά την "υποστήριξη" ?
Μέσα στο 2010 ΤΕΛΟΣ.Θα έχουμε ένα δέκτη FTA...

Τα μάθατε τα άσχημα νέα για τους 2050 και 2051 όσον αφορά την "υποστήριξη" ?
Μέσα στο 2010 ΤΕΛΟΣ.Θα έχουμε ένα δέκτη FTA...

εγω διαβασα οτι για ολα τα μοντελα οχι μονο αυτα τα δυο
αλλα ναι ισχυει αυτο που λες δυστυχως

παιδια διαβασα αρκετες σελλιδες αλλα δεν ειδα κατι για το θεμα μου, σταματησε να αναβει το λαμπακι στο ρουτερ με την αναλογη ενδειξη
LAN 1 που εχω συνδεση τον 2051 ενω πρωτα αναβε, το καλωδιο ειναι οκ και δεν εχω συνδεση με το δικτυο τι να φταιει ευχαριστω

Φίλε αν δεν παρουσίασε πρόβλημα η ethernet θύρα του δέκτη σου, και αφού φαντάζομαι ότι δεν έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις του δικτύου στο δέκτη, είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα με το firmware. Αν θυμάμαι καλά είχαν πει κάποια στιγμή ότι θα πρέπει να γίνει αναβάθμιση με σειριακής θύρας του firmware. εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να το κάνω, αλλά αν είχες αρνηθεί παλιότερα κάποια update ίσως να φταίει αυτό.

Κοίταξε λίγο στις ρυθμίσεις του δέκτη ποια έκδοση του firmware έχεις...

η εθερνετ χαθηκε απο μονη της αποτομα η εκδοση λογισμικου του δεκτη ειναι 2.71(6.1.2) δεν ξεω τι να κανω

φιλε που θα βρω την αναβαθμηση και τις οδηγειες (με ποιο προγραμμα με τι καλωδιο και πως θα το κανω ) γιατι εγω εχω μινει στον HUMAX ευχαριστω

Status
Not open for further replies.