Τέλειο κοντράστ με ΜΑΥΡΟ πανί !!!!! Δείτε το !!!

Re: Απάντηση: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

εγω παντως θα τσακιστω να ψαχνω χρωμα τετοιο και θα το παιδεψω ..... κατι θα καταφερω το πολυ πολυ να ξαναβαψω την οθονη παλι ασπρη ματ και τελειωσε ...

εχω παρει 130 ινζτες οθονη ασπρη αλλα ειδα και αυτα τα βιντεα στο γιου τουμπ και το σκεφτομαι !!

Αν βάψεις μαύρη την οθόνη σου θα χρειαστείς μόνο καμιά 20αριά χέρια λευκό χρώμα για να την ξανακάνεις άσπρη.. :flipout:

Απάντηση: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

εγω παντως θα τσακιστω να ψαχνω χρωμα τετοιο και θα το παιδεψω ..... κατι θα καταφερω το πολυ πολυ να ξαναβαψω την οθονη παλι ασπρη ματ και τελειωσε ...

εχω παρει 130 ινζτες οθονη ασπρη αλλα ειδα και αυτα τα βιντεα στο γιου τουμπ και το σκεφτομαι !!

Βαγγέλη, δεν είμαι αρνητικός, κάθε άλλο. Οι συγκεκριμένες οθόνες κουβαλούν πολλή τεχνολογία επάνω τους. Δεν είναι μαύρο πλαστικό που το άπλωσες με το ρολό. Όμως, όπως όλα τα πράγματα, έτσι και αυτές έχουν τα αρνητικά τους βάσει φυσικών κανόνων. Τα βιντεάκια και οι κυριούληδες που τις παρουσιάζουν, κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν. Ωστόσο, όπως αναλύθηκε παραπάνω, ακόμα και αυτές οι σπέσιαλ οθόνες έχουν αρκετά μελανά σημεία. Το κόντραστ δεν είναι το χάπι για τα πάντα...

Αν ψάχνεις βαφή για να κάνεις κάτι αντίστοιχο, μην κουράζεσαι άδικα...δεν υπάρχει.

Re: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

παιδια να ρώτησω κατι εχω την οθονη τη γρι απο τον αγγλο 120 ιντσες και τον w1070 στις 2000 ωρες και εχει αρχισει και σκοτεινιαζει η φαση λεω να το βαψω το πανι αλλα δεν εχω ιδεα αν γινεται και με ποια χρωματα. εχει κανεις δοκιμασει κατι παρομοιο ?

εγώ -bye-, ρολό μικρό σφουγγάρι, πλαστικό χρώμα λευκό ματ (χωρίς αραίωση) και 2 χέρια. Το αφήνεις όμως ανοιχτό να στεγνώσει καλά πριν το μαζέψεις...
Να φροντίσεις να μονώσεις καλά το περίγραμμα με χαρτοταινία πριν ξεκινήσεις την βαφή.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγω μαλλον με βλεπω για αυτή https://www.youtube.com/watch?v=-83Km1fC03k

τι είναι αυτό ρε Θεόφιλε?άλλα black diamond?

ευχαριστω πολυ παω αυριο χρωματοπωλειο. εχεις να προτεινεις καποιο συγκεκριμενο ?

ειδικός επι των χρωμάτων είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, αν διαβάσει το νήμα θα σου απαντήσει περι εταιρίας. Εγώ χρησιμοποίησα ότι είχε το πρώτο χρωματοπωλείο που μπήκα. Φυσικά λευκό ματ.

οκ ευχαριστω πολυ

Απάντηση: Re: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

παιδια να ρώτησω κατι εχω την οθονη τη γρι απο τον αγγλο 120 ιντσες και τον w1070 στις 2000 ωρες και εχει αρχισει και σκοτεινιαζει η φαση λεω να το βαψω το πανι αλλα δεν εχω ιδεα αν γινεται και με ποια χρωματα. εχει κανεις δοκιμασει κατι παρομοιο ?

αλλαξε λαμπα !! με την ασπρη θα χασεις κοντραστ !

η λαμπα ειναι ενα θεματακι το πανι το βαφω αυριο το πρωι. λαμπα αν παω να παρω γνησια με casing θελω 200 ευρω αν αγορασω μονο λαμπα απο κινα και την αλλαξω μονος μου το τι θα μου κατσει απο αποδοση και θα ειναι γνησια ειναι αμφιβολο.
το γρι πανι του αγγλου ειναι θανατος 0.6 ειναι και οχι 0.8 που το εχει στο ebay. πιστευω αν παω σε ασπρο πανι εχω αλλες 1000 ωρες smart εco και θα μου κοστισει 20 ευρω

το contrast παραμένει ίδιο είτε σε λευκή είτε σε γκρι οθόνη. Το μόνο που κερδίζεις είναι σε δευτερογενείς ανακλάσεις. Ο 1070 σε 120 ίντσες με gain 0.6 (γκρι του Αγγλου) θα έχει θέμα ακόμη και με καινούργια λάμπα. Eδω 92 ίντσες οθόνη (την ίδια, του Αγγλου) είχα και "σκότωνε" ότι προβολέα και να της έβαζα απέναντι μέχρι που αναγκάστηκα και την έβαψα άσπρη...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η λαμπα ειναι ενα θεματακι το πανι το βαφω αυριο το πρωι. λαμπα αν παω να παρω γνησια με casing θελω 200 ευρω αν αγορασω μονο λαμπα απο κινα και την αλλαξω μονος μου το τι θα μου κατσει απο αποδοση και θα ειναι γνησια ειναι αμφιβολο.
το γρι πανι του αγγλου ειναι θανατος 0.6 ειναι και οχι 0.8 που το εχει στο ebay. πιστευω αν παω σε ασπρο πανι εχω αλλες 1000 ωρες smart εco και θα μου κοστισει 20 ευρω

Για λάμπα εδώ , γνήσια Osram P-VIP 240W/0.8 E20.8 που φοράς με 80 ευρώ.

θεικο site πολλα thanks. παω για βαφη αυριο μαλιοκουβαρος. θα μεταφερω μετα αποτελεσματα

Αν θέλεις λευκό πήγαινε στην λευκή βάση της Benjamin Moore 515 01. Πες τους να σου δώσουν φλατ φινίρισμα και όχι eggshell ή σατινέ.

Απάντηση: Re: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

Εχουμε κανένα πίνακα ισοδύναμων χρωμάτων για να δούμε το αντίστοιχο του ralph lauren σε dolce and cabbana ? και σε luis vuitton δεν με χαλάει :p

Σε Ralph Lauren ζητάς "σιμπιζάκι", σε dolce and cabbana ζητάς "μπέζ κλανί", σε luis vuitton δυστυχώς δεν γνωρίζω... -bye-

Re: Απάντηση: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

Αν θέλεις λευκό πήγαινε στην λευκή βάση της Benjamin Moore 515 01. Πες τους να σου δώσουν φλατ φινίρισμα και όχι eggshell ή σατινέ.

οοκ θα παω αυριο να δω τι θα βρω

Εγω στις δικες μου οθονες την αραιωσα κανονικα την μπογια γιατι σε μια δοκιμη που ειχα κανει ειχα ριξει τρια χερια οπως ηταν απο το κουτι και η οθονη με δυσκολια εκλεινε.

λοιπον την εβαψα παιδια ολα καλα κλεινει μια χαρα απο ομοιομορφια ειμαι 99 % οκ χρειαστηκα 3 χερια (παιζει ρολο λογικα η καλυπτικοτητα του χρωματος) απλα για καποιο λογο δεν σταματα αυτοματα στο κλεισιμο πρεπει να παταω στοπ δεν ξερω αν φταιει το εξτρα βαρος η αν εκανα εγω καποια ζημια στο μηχανισμο

παντος ειμαι πολυ ευχαριστημενος με λιγο προσοχη και υπομονη γιατι μου πηρε αρκετη ωρα

και για στεγνωμα σεσουαρ μαλιων

ρύθμισε ξανά την βίδα του στοπ.

ρε παιδια εσεις που εχετε βαψει τις οθονες σας .... δεν ξεφλουδιζει το χρωμα οταν τυλιγεται η οθονη ;;;;;

εμενα αυτο με προβηματιζει...