Τέλειο κοντράστ με ΜΑΥΡΟ πανί !!!!! Δείτε το !!!

Απάντηση: Re: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

και το χρωμα οχι ετσι οπως ειναι πηχτο. Αραιωσε το με νερο συμφωνα με τις οδηγιες. Δεν θες να πιασει μεγαλο παχος απο την μια στρωση κι ολας, το αντιθετο. Οσο πιο λεπτο στρωμα μπογιας, τοσο καλυτερα θεωρητικα για να μην σπασει.

οντως αραιο θα ειναι καλυτερα θα ποτισει το πανι πιο καλα....

παιδια εγω εβαψα τη γκρι οθονη του αγγλου ειναι πανι ελαστικο με τσοχινο ρολλακι μικρο οπως κρεμοταν 3 χερια με το χρωμα απο το τενεκεδακι χωρις να το αραιωσω με αυτο το χρωμα vive eco λευκο ματ τπτ το special και ειμαι τουμπανο ουτε σπαει ουτε τπτ
(και την στεγνωσα με πιστολακι για τα μαλλια) γιατι οταν ξυπνησε ο πιτσιρικας επρεπε να μαζευτει

Re: Τελειο Κοντραστ με ΜΑΥΡΟ πανι !!!!! δειτε το !!!

το contrast παραμένει ίδιο είτε σε λευκή είτε σε γκρι οθόνη. Το μόνο που κερδίζεις είναι σε δευτερογενείς ανακλάσεις. Ο 1070 σε 120 ίντσες με gain 0.6 (γκρι του Αγγλου) θα έχει θέμα ακόμη και με καινούργια λάμπα. Eδω 92 ίντσες οθόνη (την ίδια, του Αγγλου) είχα και "σκότωνε" ότι προβολέα και να της έβαζα απέναντι μέχρι που αναγκάστηκα και την έβαψα άσπρη...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για λάμπα εδώ , γνήσια Osram P-VIP 240W/0.8 E20.8 που φοράς με 80 ευρώ.

H E.20.8 ειναι υποδεεστερη τηε Ε.20.9 που ειναι κανονικα η original.
Οποτε αν παει καποιος για OEM λαμπα, ας παρει την Ε20.9 καλυτερα

Ποια η διαφορά τους?

Έλα, συγγνώμη μου διέφυγε η ερώτηση τόσο καιρό!

Την ακριβή τεχνική διαφορά δεν την ξέρω να σου πω την αλήθεια, αλλά η original λάμπα ειναι η xx.9.

Δεν λέω να πάρει κάποιος την original, απλά αν πάει σε imitation/OEM ας είναι τουλάχιστον ίδιος τύπος με την original.