Τελικά κατέληξα - παρήγγειλα την LG 42PC3R.

panosxgr said:
Δυστυχως...welcome to Greece!!! :damnyou:

Μια αλλη λυση ηταν να κρατησεις αυτην και να ζητησεις νεα τιμη αγορας χαμηλοτερη ή να αγοραζες δωρεαν κατι αλλο απο το καταστημα. Γιατι το μοναδικο καλο σε αυτη την περιπτωση ηταν οτι η τηλεοραση ηταν τεσταρισμενη (χωρις burn-in και τα σχετικα) και στρωμενη μετα απο τις ωρες λειτουργιας που ειχε. Αλλα και παλι καλα επελεξες, οπως θα εκαναν οι περισσοτεροι αλλωστε :ernaehrung004:
Μα δεν το θέλει αυτό. Του είπα ότι αν μου έλεγε ότι ήταν εκθεσιακό μοντέλο με τόσες ώρες στην πλάτη της και ζήταγε 1.300 - 1.400 θα την έπαιρνα. Αυτός όμως μου είπε ότι θα μου φέρει καινούρια. Άρα, το προφανές για μένα είναι ότι κάποιος άλλος θα την αγοράσει καινούρια "του κουτιού".

Jos3ph said:
Να πάω λίγο Offtopic ; πρέπει να παντρευτείς για να πάρεις τηλεόραση; γιατί άμα πάει έτσι, δεν πρόκειται να πάρω ποτέ ...
Όχι βέβαια αλλά μιας και το σπίτι στο οποίο θα μείνουμε δεν έχει τηλεόραση δεν είναι απαραίτητη μία;

ChristosD said:
Καλορίζικη φίλε Αντρέα, καλές θεάσεις και από μένα -bye- -bye-

Πέρνω και εγώ σειρά μετα τον Στράτο τον Δεκεμβριο για σπιτικο και έχω αρχισει το ψαξιμο από τώρα... με το πρόβλημα ότι η γυναίκα μου δεν θέλει τηλ πάνω απο 37" σε μια απόσταση θεασης 4 μέτρων :bang: :bang:

Μπορείς να μου στείλεις με pm το μαγαζι που την αγόρασες -bye-

ευχαριστω και περιμένω και εγω την παρουσιαση σου
Μην ανυσηχείς, και με την δικιά μου το ίδιο πρόβλημα είχα.

Στην αρχή της είπα για όλο το σπίτι να αποφασίσει αυτή και να μου αφήσει την 37άρα τηλεόραση και τα σκαψίματα στους τοίχους για τα καλώδια των ηχείων. Βέβαια σε πράγματα που με ενδιέφεραν έδινα και 'γω το τελικό ok αλλιώς κοιτάζαμε γι' άλλα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Μετά με το μπούρου-μπούρου της πέρναγα την ιδέα πως και οι 42" θα είναι καλές. Και τελικά πέρασε.

Οσον αφορά το pm με το μαγαζί που την αγόρασα, είσαι σίγουρος πως θες να σου πώ; :devil-smiley-029:

Αντωνης Β said:
Άντε ρε συ.
Απίστευτο.
Και πολύ ψύχραιμος είσουνα. Είναι για πολλές :slapface:
Δεν μου έδωσε αφορμή για να ξεφύγω, παραδέχτηκε (σχεδόν) αμέσως την μαμακία που έκανε. Και αφού θα μου φέρει άλλη το άφησα έτσι το θέμα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου χάλασε τη μέρα.

Φιλικά,
Αντρέας

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Γνωστή ιστορία αυτη Αντρέα. Όταν παραλαμβανετε μια συσκευη μην κοιταζετε πως ειναι κλεισμενη η επιφάνεια της στο επάνω μέρος. Κοιταξτε και την κατω πλευρά. Έχει μια στρώση ταινιας ή δύο?
Για δείτε το την επόμενη φορά.
Έχεις απόλυτο δίκιο Μανώλη. Μα με την πρώτη ματιά είδα τα τσέρκια και δεν έδωσα σημασία στις ταινίες. Ήταν και ο ενθουσιασμός στην μέση (ξέρεις, σαν τα μικρά παιδιά που παίρνουν το δώρο του αη-Βασίλη). Που να πάει το μυαλό μου ότι έχουν το μηχάνημα για να βάζουν τσέρκια σε τέτοιες περιπτώσεις;

Φιλικά,
Αντρέας

Προσωπικα Αντρεα, αν ημουνα στη θεση σου, θα με πειραζε περισσοτερο η αντιμετωπιση απο το καταστημα. Θα επρεπε σαν επαγγελματιες που ειναι να σου τηλ. και να σε ρωτησουν αν θελεις την συγκεκριμενη τηλεοραση, αφου σου εξηγουσαν προηγουμενως εννοειται οτι προκειται για κομματι απο εκθεση. Αυτο ειναι το πιο λυπηρο στην ολη υποθεση και οχι να το μαθαινεις μονος σου, επειδη ησουνα και τυχερος και σου εκοψε να κατσεις να το ψαξεις, που πολυ καλα εκανες φυσικα. Και στην τελικη, σου χαλασε και ολο το κεφι που ειχες απο πριν περιμενοντας το νεο σου "μωρο" να παρει θεση στο σπιτι σου μεσα.
Ελλειψη επαγγελματισμου, δυστυχως...

panosxgr said:
επειδη ησουνα και τυχερος και σου εκοψε να κατσεις να το ψαξεις, που πολυ καλα εκανες φυσικα. ..

Πάνο δεν ήταν τυχερός. Ενημερωμένος ήταν και αυτό το σκοπό ε´χουν τα διαφορα φόρουμ σαν το www.avclub,gr.
Πόσο τυχερός λες να ηταν ο πατέρας μου σε μια τέτοια περίπτωση;
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.:firstprize:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Πάνο δεν ήταν τυχερός. Ενημερωμένος ήταν και αυτό το σκοπό ε´χουν τα διαφορα φόρουμ σαν το www.avclub,gr.
Πόσο τυχερός λες να ηταν ο πατέρας μου σε μια τέτοια περίπτωση;
Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.:firstprize:

Μανωλη μου, ειναι και τυχερος, που ειναι μελος του φορουμ, οπως ολοι μας εδω μεσα! :music-smiley-005: :ernaehrung004: :firstprize:

panosxgr said:
Μανωλη μου, ειναι και τυχερος, που ειναι μελος του φορουμ, οπως ολοι μας εδω μεσα! :music-smiley-005: :ernaehrung004: :firstprize:

Παιδια ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!!!!!

ειμαστε ολοι τυχεροι που ειμαστε εδω μεσα....

τι λε ρε φιλε ;;;;;;;;;;

τετοια πλακα ;;;;;;;;;
αυτο σηκωνε μυνηση και φαπες ....

τι να πω......... Ελλαδα με τους επαγγελματιες σου .:fahne90:

Φαίνεται μέσα από το service menu πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση?
Όχι τίποτα άλλο, σήμερα μου φέρνουν την LE37R72B που περιμένω εναγωνίως εδώ και 2 βδομάδες!!!
Να το κοιτάξω, μη φάω καμμιά ήττα και τραβάω τα μαλλιά μου μετά!!!!!!

Νικολαΐδης Αντρέας said:
Οσον αφορά το pm με το μαγαζί που την αγόρασα, είσαι σίγουρος πως θες να σου πώ; :devil-smiley-029:

Nαι Αντρέα θέλω να μου πεις για να ξερω τα μαγαζια που κανουν μαγκιες εις βαρος μας...:slapface:

Αν ειναι δυνατον. :tdown:

ChristosD said:
Nαι Αντρέα θέλω να μου πεις για να ξερω τα μαγαζια που κανουν μαγκιες εις βαρος μας...:slapface:

Αν ειναι δυνατον. :tdown:

Ναι και εγώ θα ήθελα να ξέρω τον ........καλλιτέχνη αυτής της κούτας. :violent-smiley-030:

Ναι!!..φαίνεται!!

hsigma said:
Φαίνεται μέσα από το service menu πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση?
Όχι τίποτα άλλο, σήμερα μου φέρνουν την LE37R72B που περιμένω εναγωνίως εδώ και 2 βδομάδες!!!
Να το κοιτάξω, μη φάω καμμιά ήττα και τραβάω τα μαλλιά μου μετά!!!!!!

hsigma καλό μεσημέρι!!!

ναι φαίνεται πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση...

οπότε κανόνισε...

Re: Ναι!!..φαίνεται!!

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
hsigma καλό μεσημέρι!!!

ναι φαίνεται πόσες ώρες έχει παίξει η τηλεόραση...

οπότε κανόνισε...

Σε ευχαριστώ πολυ Νάσο! -bye-

Ήδη έχω στην τσέπη το χαρτάκι με σημειωμένο τον τρόπο που μπαίνεις στο Service Menu, (δυστυχώς) θα αναγκαστώ να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ελέγξω... Γιατί με αυτούς που έχουμε μπλέξει, πρέπει να φυλαγόμαστε από παντού!
Μην τυχόν και δω κάτι παράξενο, μαύρο φίδι που τους έφαγε!!! :slapface: :twoguns: :damnyou:

Re: Ναι!!..φαίνεται!!

hsigma said:
Σε ευχαριστώ πολυ Νάσο! -bye-

Ήδη έχω στην τσέπη το χαρτάκι με σημειωμένο τον τρόπο που μπαίνεις στο Service Menu, (δυστυχώς) θα αναγκαστώ να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα ελέγξω... Γιατί με αυτούς που έχουμε μπλέξει, πρέπει να φυλαγόμαστε από παντού!
Μην τυχόν και δω κάτι παράξενο, μαύρο φίδι που τους έφαγε!!! :slapface: :twoguns: :damnyou:

Επιτέλους μας την παρέδωσαν χτες!!!:award: και δόξα τω Θεό, όλα πήγαν κατ'ευχήν!!! :music-smiley-005:
Ούτε καμένο pixel, μπήκα και στο service menu (μόνο που δεν ήξερα πως βγαίνουν κ αναγκαστικά έκλεισα κ ξανάνοιξα την TV :flipout: )
και έγραφε κάτι σαν
Panel Time On (hrs): 00000
(εκτός αν το είχαν μηδενίσει σαν τα κοντέρ σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα!:slapface: )
Όπως και να έχει, είμαι κατευχαριστημένος με την επιλογή, αν και από θέμα ρυθμίσεων έχω μέλλον ακόμα...!
Δεν πρόλαβα να δω πολλά ακόμα, αλλά έχω μπόλικες δοκιμές.
Στην αρχή έφαγα χοντρή ήττα, γιατι συνέδεσα το καλώδιο της κεραίας με λάθος πριζάκι (δεν ξέρω γιατι, έχουμε 2 ίδια (TV) στον τοίχο, το ένα με καλό σήμα το άλλο με πολύ χιόνι).
Ωχ, σκεφτηκα, θα φάω κατσάδα από τη γυναίκα, που δώσαμε τόσα λεφτά και έχουμε τέτοια εικόνα, είπαμε, στις πολλές ίντσες φαίνεται το χάλι στο τηλεοπτικό σήμα, αλλά όχι κ ετσι!!! Ευτυχώς σύντομα κατάλαβα το λάθος και όλα καλά.
Συνέδεσα και κάτι ηχειάκια 2.1 της Creative που εχω, γιατί από ήχο δε με πολυάφησε ικανοποιημένο (προσοχή θέλει απενεργοποίηση του εσωτερικού ενισχυτή για να παίξουνε). Επίσης το DVD player μου (Crypto) με Component, είδα μερικές σκηνές από DVD που είχα εύκαιρο, φαίνεται super!
Περιμένω να ασχοληθώ και λίγο με τις ρυθμίσεις για να κάνω την εικόνα ακόμα καλύτερη!!!

Last edited:
Καλορίζικη φίλε hsigma, καλές θεασεις... -bye- -bye-

Περιμενω και άλλες εντυπώσεις αφου και εγω ψήνομαι να πάρω μια ίδια :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Τελικά κατέληξα - παρήγγειλα την LG 42PC3R.

ChristosD said:
Καλορίζικη φίλε hsigma, καλές θεασεις... -bye- -bye-

Περιμενω και άλλες εντυπώσεις αφου και εγω ψήνομαι να πάρω μια ίδια :music-smiley-005:

Σ´ευχαριστώ, πιστεύω πως είναι άψογη επιλογή για την ιδιαίτερη και παραμελημένη κατηγορία των 37".
Ταιριάζει κουτί στην απόσταση που βλέπω (~2.5-2.8m) και χαίρομαι που τελικά δεν πήγα για κάτι σε περισσότερες ή λιγότερες ίντσες...
Μια συμβουλή σε όσους ψάχνουν τώρα και τριγυρίζουν στα διάφορα καταστήματα, όπου οι τηλεοράσεις είναι η μία δίπλα στην άλλη:
Αυτός ο χαμός παρασύρει και δυσχεραίνει τη σωστή επιλογή διάστασης. Μόνο όταν έρθει η ώρα να στρογγυλοκαθίσει η τηλεόραση στο χώρο που προβλέπεται στο σπιτι, φαίνεται σωστά το μέγεθος, οπότε σκεφτείτε καλύτερα και πιο προσεκτικά!
Το μάτι είναι όντως αχόρταγο!!!
Θα γράψω περισσότερα μόλις βρω ευκαιρία για εκτενέστερες δοκιμές! :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Ναι!!..φαίνεται!!

hsigma said:
Στην αρχή έφαγα χοντρή ήττα, γιατι συνέδεσα το καλώδιο της κεραίας με λάθος πριζάκι (δεν ξέρω γιατι, έχουμε 2 ίδια (TV) στον τοίχο, το ένα με καλό σήμα το άλλο με πολύ χιόνι).

Η δεύτερη μπριζούλα είναι για τα FM ... Καλοδούλευτη ...

Re: Απάντηση: Re: Ναι!!..φαίνεται!!

Jos3ph said:
Η δεύτερη μπριζούλα είναι για τα FM ... Καλοδούλευτη ...

Χμμ, όχι, όχι, νομίζω πως αυτή που λες είναι αυτή που έχει την ένδειξη "R" (Radio).
Έχει 2 πρίζες στον τοίχο:
Η μία έχει 3 υποδοχές ("TV", "R", "SAT") και η άλλη 2 ("TV", "R").
Εγώ αρχικά την έβαλα στο "TV" της πρώτης, ενώ έπρεπε να το βάλω στο "TV" της δεύτερης....