Μα δεν το θέλει αυτό. Του είπα ότι αν μου έλεγε ότι ήταν εκθεσιακό μοντέλο με τόσες ώρες στην πλάτη της και ζήταγε 1.300 - 1.400 θα την έπαιρνα. Αυτός όμως μου είπε ότι θα μου φέρει καινούρια. Άρα, το προφανές για μένα είναι ότι κάποιος άλλος θα την αγοράσει καινούρια "του κουτιού".panosxgr said:Δυστυχως...welcome to Greece!!! :damnyou:
Μια αλλη λυση ηταν να κρατησεις αυτην και να ζητησεις νεα τιμη αγορας χαμηλοτερη ή να αγοραζες δωρεαν κατι αλλο απο το καταστημα. Γιατι το μοναδικο καλο σε αυτη την περιπτωση ηταν οτι η τηλεοραση ηταν τεσταρισμενη (χωρις burn-in και τα σχετικα) και στρωμενη μετα απο τις ωρες λειτουργιας που ειχε. Αλλα και παλι καλα επελεξες, οπως θα εκαναν οι περισσοτεροι αλλωστε :ernaehrung004:
Όχι βέβαια αλλά μιας και το σπίτι στο οποίο θα μείνουμε δεν έχει τηλεόραση δεν είναι απαραίτητη μία;Jos3ph said:Να πάω λίγο Offtopic ; πρέπει να παντρευτείς για να πάρεις τηλεόραση; γιατί άμα πάει έτσι, δεν πρόκειται να πάρω ποτέ ...
Μην ανυσηχείς, και με την δικιά μου το ίδιο πρόβλημα είχα.ChristosD said:Καλορίζικη φίλε Αντρέα, καλές θεάσεις και από μένα![]()
![]()
Πέρνω και εγώ σειρά μετα τον Στράτο τον Δεκεμβριο για σπιτικο και έχω αρχισει το ψαξιμο από τώρα... με το πρόβλημα ότι η γυναίκα μου δεν θέλει τηλ πάνω απο 37" σε μια απόσταση θεασης 4 μέτρων :bang: :bang:
Μπορείς να μου στείλεις με pm το μαγαζι που την αγόρασες![]()
ευχαριστω και περιμένω και εγω την παρουσιαση σου
Στην αρχή της είπα για όλο το σπίτι να αποφασίσει αυτή και να μου αφήσει την 37άρα τηλεόραση και τα σκαψίματα στους τοίχους για τα καλώδια των ηχείων. Βέβαια σε πράγματα που με ενδιέφεραν έδινα και 'γω το τελικό ok αλλιώς κοιτάζαμε γι' άλλα, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.
Μετά με το μπούρου-μπούρου της πέρναγα την ιδέα πως και οι 42" θα είναι καλές. Και τελικά πέρασε.
Οσον αφορά το pm με το μαγαζί που την αγόρασα, είσαι σίγουρος πως θες να σου πώ; :devil-smiley-029:
Δεν μου έδωσε αφορμή για να ξεφύγω, παραδέχτηκε (σχεδόν) αμέσως την μαμακία που έκανε. Και αφού θα μου φέρει άλλη το άφησα έτσι το θέμα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι μου χάλασε τη μέρα.Αντωνης Β said:Άντε ρε συ.
Απίστευτο.
Και πολύ ψύχραιμος είσουνα. Είναι για πολλές :slapface:
Φιλικά,
Αντρέας