Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Eχετε μήπως κάποιο άλλο site ώς παράδειγμα ή υπόδειγμα Μουσικής γιά να το ακολουθήσουμε μιά και διακρίνω έναν πολύ συμβουλευτικό χαρακτήρα και πολλά ´εισαγωγικά´στις συμβουλές??
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση !Εφόσον οι επισκέψεις σου στην κατηγορία είναι λιγοστές, γιατί σε κόφτει τόσο πολύ τι θα κάνουμε με την κατηγορία;
Να πω ότι είσαι τακτικός εδώ, εντάξει. Αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος πετάγεται μόνο όταν δημιουργείται τέτοιου είδους θέμα.
Σε περιόδους ηρεμίας, μην τους είδατε...
Εφόσον οι επισκέψεις σου στην κατηγορία είναι λιγοστές, γιατί σε κόφτει τόσο πολύ τι θα κάνουμε με την κατηγορία;
Να πω ότι είσαι τακτικός εδώ, εντάξει. Αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος πετάγεται μόνο όταν δημιουργείται τέτοιου είδους θέμα.
Σε περιόδους ηρεμίας, μην τους είδατε...
Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση !
Γιατί δεν την κάνετε prive ?
Συμφωνώ με την οπτική αυτή.Σκουπίδια υπάρχουν σέ κάθε Τέχνη.
Το ίδιο και στην Μουσική.
Απλά η Μουσική επιτρέπει σε όλους να δηλώνουν πώς ακούνε Μουσική ακόμα και εάν έχουν μόνον ραδιόφωνο.
Σεβαστό μέν,όσο και μιά ευθεία γραμμή πού μπορεί να θεωρηθεί απο κάποιους Τέχνη και όχι ´Σκουπίδι´.
Απ´εκεί και πέρα οι πιθανότητες να λατρέψω ένα ´σκουπίδι´είναι απειροελάχιστες.
Θα μπορούσα φυσικά να το ακούσω στον κατάλληλο χώρο χωρίς μάλιστα να βαρυγκομήσω καθόλου γνωρίζοντας πού βρίσκομαι(εάν πάω σε σκυλάδικο φυικά και δεν θα περιμένω να ακούσω εκκλησιαστικό όργανο).
Oμως η παρουσίαση ενός ´σκουπιδιού´ως έργου τέχνης ουδέν προσφέρει.
Η παρουσίαση ενός ´σκουπιδιού´ως ´σκουπίδι´με το ανάλογο χιούμορ έχει σαφώς την πλάκα του.
....
Έχεις ξεκινήσει το flame πολύ πιο πριν...
Συμφωνώ με την οπτική αυτή.
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το "σκυλάδικο" μάλιστα χαλά την διάθεση μου.
Αν παρουσιάσει όμως ένα μέλος τον καινούργιο δίσκο του Καρά (που δεν μπορώ να ακούσω) δεν χρειάζεται να του το πω.
Μετά θα αρχίσει ο πόλεμος για το τι είναι σκουπίδι και τι όχι.
Εκεί θα χαθεί η μπάλα και αυτό εννοούσα πριν γράφοντας για "αξιολόγηση".
Εύχομαι η κατηγορία να ακολουθήσει αυτή την λογική.....
Προσωπικά το μόνον πού με ενδιαφέρει είναι ένα οποιοδήποτε μέλος να ενσωματώνεται μέ την καλή έννοια στην Κατηγορία δείχνοντας ειλικρινές ενδιαφέρον και όχι πρόθεση να προκαλέσει γιά να προκαλέσει και μόνον.
Υποθέτω οτι το ίδιο θα ίσχυε σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.
Για δείξε μου, που ?
+ ποιον κανονισμό παραβίασα.
Ευχαριστώ
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...Ποστ 120.
Προσβλητικό προς τους θαμώνες της Μουσικής Κατηγορίας.
Εύχομαι η κατηγορία να ακολουθήσει αυτή την λογική.
Πάντως υπάρχει ένα "θέμα" στην κατηγορία "μουσική"...
Διαβάζω ότι βρω ενδιαφέρον αλλά.....βλέπω μια αντιμετώπιση από μερικούς απαξιωτική για κάποια άλλα - άλλων.
Μάλλον έχει να κάνει με κάποιο "επίπεδο" που θέλετε να "κρατήσετε" ψηλά. (!!!) + (???) = (εικασία)
Προσέξτε όμως γιατί αν προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την ΜΟΥΣΙΚΗ, γενικά, θα τα βρείτε σκούρα.
Δεν θέλω να με ρωτήσετε τι και πως, γιατί δεν ξέρω να σας απαντήσω (πρόσωπα και γεγονότα)...,
σας λέω αυτό που έχω αντιληφθεί με τις λιγοστές επισκέψεις μου στην κατηγορία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.