Tελικά που μείναμε;

Eχετε μήπως κάποιο άλλο site ώς παράδειγμα ή υπόδειγμα Μουσικής γιά να το ακολουθήσουμε μιά και διακρίνω έναν πολύ συμβουλευτικό χαρακτήρα και πολλά ´εισαγωγικά´στις συμβουλές??

Είναι για να μην παρεξηγηθώ (τα "...").

Όχι δεν έχω-γνωρίζω forum για μουσική που σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε.

Αυτό που σας συμβουλεύω είναι να μην χαρακτηρίζετε την μουσική "σκουπίδια" γιατί ποτέ δεν ξέρεις . . .

Εφόσον οι επισκέψεις σου στην κατηγορία είναι λιγοστές, γιατί σε κόφτει τόσο πολύ τι θα κάνουμε με την κατηγορία;

Να πω ότι είσαι τακτικός εδώ, εντάξει. Αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος πετάγεται μόνο όταν δημιουργείται τέτοιου είδους θέμα.

Σε περιόδους ηρεμίας, μην τους είδατε...

Σκουπίδια υπάρχουν σέ κάθε Τέχνη.
Το ίδιο και στην Μουσική.
Απλά η Μουσική επιτρέπει σε όλους να δηλώνουν πώς ακούνε Μουσική ακόμα και εάν έχουν μόνον ραδιόφωνο.
Σεβαστό μέν,όσο και μιά ευθεία γραμμή πού μπορεί να θεωρηθεί απο κάποιους Τέχνη και όχι ´Σκουπίδι´.
Απ´εκεί και πέρα οι πιθανότητες να λατρέψω ένα ´σκουπίδι´είναι απειροελάχιστες.
Θα μπορούσα φυσικά να το ακούσω στον κατάλληλο χώρο χωρίς μάλιστα να βαρυγκομήσω καθόλου γνωρίζοντας πού βρίσκομαι(εάν πάω σε σκυλάδικο φυσικά και δεν θα περιμένω να ακούσω εκκλησιαστικό όργανο).
Oμως η παρουσίαση ενός ´σκουπιδιού´ως έργου τέχνης ουδέν προσφέρει.
Η παρουσίαση ενός ´σκουπιδιού´ως ´σκουπίδι´με το ανάλογο χιούμορ έχει σαφώς την πλάκα του.

Last edited:
Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Εφόσον οι επισκέψεις σου στην κατηγορία είναι λιγοστές, γιατί σε κόφτει τόσο πολύ τι θα κάνουμε με την κατηγορία;

Να πω ότι είσαι τακτικός εδώ, εντάξει. Αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος πετάγεται μόνο όταν δημιουργείται τέτοιου είδους θέμα.

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση !
Γιατί δεν την κάνετε prive ?

Εντάξει.
Ας γίνει ένας διάλογος εάν βγεί κάτι.
Οντως μπορεί να υπάρχουν απορίες....
Τωρα το γιατί σε περιόδους ηρεμίας όλο κάτι προκύπτει και μάλιστα σε ένα θέμα πού φαινεται να διευθετήθηκε ,δεν το πολυκαταλαβαίνω.
Επίσης ειλικρινά μέ προβληματίζει πώς θα με αντιμετώπιζε κάποιος που συμμετέχει ενεργά σε μιάν άλλη κατηγορία,εάν πήγαινα να εκφραστώ αποφατικά και εκ τών ´άνω´γιά την κατηγορία και γιά τούς συμμετέχοντες εκεί...

Γιατί δεν είναι prive. Εξυπνάδες αλλού.

Επαναλαμβάνω:

Παρατηρώ ότι υπάρχουν ορισμένοι που ξεπετάγονται μόνο σε φλέγοντα θέματα και καυγάδες, χωρίς να έχουν εμφανιστεί πουθενά αλλού στην κατηγορία.

Τώρα άμα μυγιάζεσαι, δεν φταίω εγώ...

Σκουπίδια υπάρχουν σέ κάθε Τέχνη.
Το ίδιο και στην Μουσική.
Απλά η Μουσική επιτρέπει σε όλους να δηλώνουν πώς ακούνε Μουσική ακόμα και εάν έχουν μόνον ραδιόφωνο.
Σεβαστό μέν,όσο και μιά ευθεία γραμμή πού μπορεί να θεωρηθεί απο κάποιους Τέχνη και όχι ´Σκουπίδι´.
Απ´εκεί και πέρα οι πιθανότητες να λατρέψω ένα ´σκουπίδι´είναι απειροελάχιστες.
Θα μπορούσα φυσικά να το ακούσω στον κατάλληλο χώρο χωρίς μάλιστα να βαρυγκομήσω καθόλου γνωρίζοντας πού βρίσκομαι(εάν πάω σε σκυλάδικο φυικά και δεν θα περιμένω να ακούσω εκκλησιαστικό όργανο).
Oμως η παρουσίαση ενός ´σκουπιδιού´ως έργου τέχνης ουδέν προσφέρει.
Η παρουσίαση ενός ´σκουπιδιού´ως ´σκουπίδι´με το ανάλογο χιούμορ έχει σαφώς την πλάκα του.
Συμφωνώ με την οπτική αυτή.
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το "σκυλάδικο" μάλιστα χαλά την διάθεση μου.
Αν παρουσιάσει όμως ένα μέλος τον καινούργιο δίσκο του Καρά (που δεν μπορώ να ακούσω) δεν χρειάζεται να του το πω.

Μετά θα αρχίσει ο πόλεμος για το τι είναι σκουπίδι και τι όχι.
Εκεί θα χαθεί η μπάλα και αυτό εννοούσα πριν γράφοντας για "αξιολόγηση".

Τέλος από εμένα..:FSGSFGS4:

Κανονικά Guybrush πρέπει να σε αναφέρω για flame αλλά δεν το κάνω.

Όχι δεν πρόκειται για χάρη . . . απλά θα είναι άσκοπο.
Θέλεις να ξαναδιαβάσεις τους κανονισμούς ?

Τους κανονισμούς τους ξέρω καλύτερα από εσένα, μια και βοήθησα στη σύνταξή τους.

Έχεις ξεκινήσει το flame πολύ πιο πριν...

....

Έχεις ξεκινήσει το flame πολύ πιο πριν...

Για δείξε μου, που ?
+ ποιον κανονισμό παραβίασα.

Ευχαριστώ

Συμφωνώ με την οπτική αυτή.
Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το "σκυλάδικο" μάλιστα χαλά την διάθεση μου.
Αν παρουσιάσει όμως ένα μέλος τον καινούργιο δίσκο του Καρά (που δεν μπορώ να ακούσω) δεν χρειάζεται να του το πω.

Μετά θα αρχίσει ο πόλεμος για το τι είναι σκουπίδι και τι όχι.
Εκεί θα χαθεί η μπάλα και αυτό εννοούσα πριν γράφοντας για "αξιολόγηση".

Εάν γράψει ένα μέλος για τον Καρρά(πού τον έχω ακούσει και live ,παναγια μου υπό μή-κανονικές συνθήκες:drummer:)ως Καρρά και όχι ως Beethoven δεν θα υπάρξει πρόβλημα ,σάς διαβεβαιώ.
Εάν όμως γραφτεί οτι ο Τερλέγκας επι παραδείγματι γράφει μουσική δίκην Mozartή Beatles ε,λογικό είναι να υπάρξουν κάποια σχόλια..
Η μοναδική περίπτωση πού υπήρξε αντίδρασις ήταν όταν ελάχιστοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αντιγράψουν στύλ άλλων μελών πού έγραφαν γιά άλλα είδη μουσικής κυρίως,παρουσιάζοντας καψουροσκυλάδες ως μεγάλους τεχνίτες.
Διευκρινίζω πώς παλιότερα ανοίχτηκαν ´Θέματα´για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο,ως Μακη Χριστοδουλόπουλο και αντιμετωπίστηκαν απολύτως φυσιολογικά(υπόψιν οτι ο Μάκης μού αρέσει).
Προσωπικά το μόνον πού με ενδιαφέρει είναι ένα οποιοδήποτε μέλος να ενσωματώνεται μέ την καλή έννοια στην Κατηγορία δείχνοντας ειλικρινές ενδιαφέρον και όχι πρόθεση να προκαλέσει γιά να προκαλέσει και μόνον.
Υποθέτω οτι το ίδιο θα ίσχυε σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.

....
Προσωπικά το μόνον πού με ενδιαφέρει είναι ένα οποιοδήποτε μέλος να ενσωματώνεται μέ την καλή έννοια στην Κατηγορία δείχνοντας ειλικρινές ενδιαφέρον και όχι πρόθεση να προκαλέσει γιά να προκαλέσει και μόνον.
Υποθέτω οτι το ίδιο θα ίσχυε σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία.
Εύχομαι η κατηγορία να ακολουθήσει αυτή την λογική.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Ποστ 120.

Προσβλητικό προς τους θαμώνες της Μουσικής Κατηγορίας.
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...

Εύχομαι η κατηγορία να ακολουθήσει αυτή την λογική.

Καμιά αντίρρηση.
Αλλά νομίζω οτι μιά ματιά και στίς νεες κυκλοφορίες αλλά και στο index των παρουσιάσεων θα πείσει οτι περίπου έτσι κινείται..
Και θέματα heavy metal ανοιχτηκαν και κύλησαν απρόσκοπτα.Και trance και πολλά άλλα.
Προσωπικά θα επιθυμούσα αντί γιά links ή παραπομπές ,το κάθε μέλος,με την δική του προσωπική γλώσσα,να ανοίγει θέμα και να το παρουσιάζει..
Σίγουρα θα υπάρξει ανταπόκριση απο μικρό ή μεγαλύτερο κοινό.
Επαναλαμβάνω πώς η μοναδική αντίδραση πού θα υπάρξει,όπως και υπήρξε και πολυ σωστά μάλιστα , είναι εάν ελάχιστοι επιθυμούν άμα τή εμφανίσει,νά ακυρώσουν κάθε καλό προηγούμενο-μέ τά λάθη του φυσικά-καί νά παραστήσουν πώς θέλουν δήθεν να ανατρέψουν όλα όσα στήθηκαν με κόπο τόσα χρόνια.
Σε μιά τέτοια περίπτωση,πού πιστέψτε με δέν είναι και τόσο δύσκολο να ανακαλυφθεί η πρόθεση,θα υπάρξουν αντιδράσεις.
Σέ όλες τίς αλλες περιπτώσεις όχι.

Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Πάντως υπάρχει ένα "θέμα" στην κατηγορία "μουσική"...

Διαβάζω ότι βρω ενδιαφέρον αλλά.....βλέπω μια αντιμετώπιση από μερικούς απαξιωτική για κάποια άλλα - άλλων.
Μάλλον έχει να κάνει με κάποιο "επίπεδο" που θέλετε να "κρατήσετε" ψηλά. (!!!) + (???) = (εικασία)

Προσέξτε όμως γιατί αν προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την ΜΟΥΣΙΚΗ, γενικά, θα τα βρείτε σκούρα.

Δεν θέλω να με ρωτήσετε τι και πως, γιατί δεν ξέρω να σας απαντήσω (πρόσωπα και γεγονότα)...,
σας λέω αυτό που έχω αντιληφθεί με τις λιγοστές επισκέψεις μου στην κατηγορία.

Μπορώ άνετα να ισχυριστώ ότι κατηγορείς τα μέλη για ελιτισμό και απαξιωτική συμπεριφορά, αλλά δεν το κάνω...