Tελικά που μείναμε;

εγώ πετάχτηκα σαν την τσαπου στο συγκεκριμένο θέμα γιατί θεωρό το video clip και αυτό ένα είδος τέχνης και γενικά το πάντρεμα της visual σχολής με την audio , αξίζει και υφίσταται χρόνια τώρα !! και έχοντας συμμετάσχει ενεργά σε τέτοιου είδους προσπάθειες ( graphics & composite τεχνικός κατά περιόδους ) έβγαζε ο κώλος μας αίμα και τα μάτια μας φωτιά πάνω στην κονσόλα για να βγει κάτι σοβαρό και όμορφο ... έχω συνεργαστεί σε clipakia με τον παπακωνσταντινου τον αλκίνοο τον μιλιοκα και διάφορους άλλους κατά καιρούς σε κάμποσα στούντιο , για αυτο και η συλλήβδην καταχώριση σε μπάζα όλης της τέχνης του video clip με βρίσκει αντίθετο και σε κάποιο σημείο με προσβάλει και προσωπικά ..

Ναι βρε Βασίλη, αλλά βλέπεις τι γίνεται.

Άμα ήταν πιο συμμαζεμένα τα πράγματα στα βίντεο κλιπ και δεν ήταν η ποιότητα της εικόνας* για τα πανηγύρια, τότε εντάξει.

Χώρια που επειδή τα βιντεάκια που ανεβαίνουν στο youtube έχουν ημερομηνία λήξης και τελικά το μόνο που μένει είναι ένα σωρό θρεντς με κενά λινκς...

*Είναι λίγο γελοίο, από τη μια παραπονιόμαστε στην κατηγορία των ταινιών για τα κακά transfer κι από την άλλη πετάμε βιντεάκια σωρηδόν...

ναι έχεις δίκιο οπότε χρειάζεται μια βελτίωση και ένα ψαξιματακι πως θα βελτιωθεί η κατάσταση και όχι η ρίψη στην πυρά μονοκοπανιά .. ναι το your tube είναι ρδελο !! κάτι σαν τους παπαντζηδες εμφανίζεται και εξαφανίζεται το clip σαν το παπά , απο την άλλη είναι και τα δικαιώματα από τα studio και τις εταιρείες που λύσανε μην χάσουνε κάνα φράγκο απο την internet θέαση των προϊόντων που εμπορεύονται ,,, οποτε θέλει μια μελέτη το θέμα πως μπορεί να σταθεί όμορφα και ωραία

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Εφόσον οι επισκέψεις σου στην κατηγορία είναι λιγοστές, γιατί σε κόφτει τόσο πολύ τι θα κάνουμε με την κατηγορία;

Να πω ότι είσαι τακτικός εδώ, εντάξει. Αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος πετάγεται μόνο όταν δημιουργείται τέτοιου είδους θέμα.

Σε περιόδους ηρεμίας, μην τους είδατε...

Στεργιε, σε αυτο διαφωνω καθετα. Προσωπικα, θα ηθελα ολοι να εχουν ακριβως τα ιδια δικαιώματα. Αν ποτε μπω στην κατηγορια των φωτογραφικων μηχανων για να γραψω οτιδηποτε και καποιος, ιδιαιτερα διαχειριστης, μου απαντησει ετσι, οπωσδηποτε θα τσαντιστω. Αλλωστε, ποιος θα μας υποδειξει τι και ποτε και αν μας κοφτει κατι?

Πέτρο, από τη στιγμή που κάποιον δεν αφορά κάτι, δε βλέπω το λόγο να μπαίνει και να κάνει υποδείξεις.

Στις άλλες κατηγορίες δε λέω το παραμικρό, έχω εμπιστοσύνη στους διαχειριστές της, οι οποίοι τις διαμορφώνουν ανάλογα με τα γούστα τους.

Αν μπω και κάνω κριτική στα φωτογραφικά πχ, θεωρώ δεδομένο το να με κράξει ο Βλάσης ή ο Γιώργος.
Και θα έχει απόλυτο δίκιο.

Σημασία έχει τό πώςμπαίνει κάποιος κάπου.
Ο αριθμός μηνυμάτων και συμμετοχής,σαφώς και δέν είναι τόσο πρωτεύων ,αλλά τό πώςέχει τεράστια σημασία.

εγώ πετάχτηκα σαν την τσαπου στο συγκεκριμένο θέμα γιατί θεωρό το video clip και αυτό ένα είδος τέχνης και γενικά το πάντρεμα της visual σχολής με την audio , αξίζει και υφίσταται χρόνια τώρα !! και έχοντας συμμετάσχει ενεργά σε τέτοιου είδους προσπάθειες ( graphics & composite τεχνικός κατά περιόδους ) έβγαζε ο κώλος μας αίμα και τα μάτια μας φωτιά πάνω στην κονσόλα για να βγει κάτι σοβαρό και όμορφο ... έχω συνεργαστεί σε clipakia με τον παπακωνσταντινου τον αλκίνοο τον μιλιοκα και διάφορους άλλους κατά καιρούς σε κάμποσα στούντιο , για αυτο και η συλλήβδην καταχώριση σε μπάζα όλης της τέχνης του video clip με βρίσκει αντίθετο και σε κάποιο σημείο με προσβάλει και προσωπικά ..

Το ότι το video clip μπορεί να είναι μια μορφή τέχνης (όπως η διαφήμιση πχ) είναι ένα θέμα. Το αν η Μουσική σαν Τέχνη έχει ανάγκη την οπτικοποίησή της (εποχή της εικόνας γαρ) για εμπορικούς λόγους είναι άλλο θέμα. Πάντως δύσκολα μπορώ να φανταστώ οπτική επένδυση σε συγκεκριμένα είδη μουσικής (κλασσική , jazz). Ποιός ξέρει μετά από 30 -40 χρόνια βέβαια (αν και η αγορά της είναι περιορισμένη).
Όπως και να είναι πάντως ας μην ξεχνάμε ότι η Μουσική εξ'ορισμού είναι για να ακούγεται και όχι για να βλέπεται και να ακούγεται.

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Πέτρο, από τη στιγμή που κάποιον δεν αφορά κάτι, δε βλέπω το λόγο να μπαίνει και να κάνει υποδείξεις.

Στις άλλες κατηγορίες δε λέω το παραμικρό, έχω εμπιστοσύνη στους διαχειριστές της, οι οποίοι τις διαμορφώνουν ανάλογα με τα γούστα τους.

Αν μπω και κάνω κριτική στα φωτογραφικά πχ, θεωρώ δεδομένο το να με κράξει ο Βλάσης ή ο Γιώργος.
Και θα έχει απόλυτο δίκιο.

οχι Στεργιε εχεις καθε δικαιωμα να κανεις κριτικη σε μια φωτο του Βλαση που δεν σ αρεσε αλοιμονο μονο να :SFGSFGSF: πρεπει για οτι γραφεται ?
και δυστηχως αυτο γινεται τελευταια ,αν κατι δεν μ αρεσει και το πω ναι θα φαω κραξιμο

φυσικα ξερω τι θα μου απαντησετε ..

- σημασια εχει ο τροπος που θα το πεις Στελιο !

.

Δηλαδή εάν δεν έχεις ποτέ μπεί στίς φωτογραφίες και ξαφνικά μπείς και πείς όχι ότι δεν σού αρέσει μιά φωτογραφία συγκεκριμένη αλλά κάνεις υποδείξεις ως Καρδινάλιος γιά όλη τήν Κατηγορία είναι απολύτως θεμιτό...
Τελικά αναρωτιέμαι πόθεν προέρχεται τέτοια αυτοκαταστροφική συμπεριφορά απο μέλη πού έχουν προσφέρει......................

Καί γιά ποιά χειροκροτήματα μιλάς Στέλιο,γιά να καταλάβω,γιατί έχω δεί πολλά θέματα απλά και μόνον να διαβάζονται χωρίς χειροκρότημα...
Αλλά ακόμα και εάν κάποια επαινούνται τί σε ενοχλεί??

τώρα αν κάνω quote τον Στέλιο θα θεωρηθεί ότι ρίχνω λάδι στην φωτιά ???
ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του ρε Στεργιε .