Εφόσον οι επισκέψεις σου στην κατηγορία είναι λιγοστές, γιατί σε κόφτει τόσο πολύ τι θα κάνουμε με την κατηγορία;
Να πω ότι είσαι τακτικός εδώ, εντάξει. Αλλά παρατηρώ ότι πολύς κόσμος πετάγεται μόνο όταν δημιουργείται τέτοιου είδους θέμα.
Σε περιόδους ηρεμίας, μην τους είδατε...
εγώ πετάχτηκα σαν την τσαπου στο συγκεκριμένο θέμα γιατί θεωρό το video clip και αυτό ένα είδος τέχνης και γενικά το πάντρεμα της visual σχολής με την audio , αξίζει και υφίσταται χρόνια τώρα !! και έχοντας συμμετάσχει ενεργά σε τέτοιου είδους προσπάθειες ( graphics & composite τεχνικός κατά περιόδους ) έβγαζε ο κώλος μας αίμα και τα μάτια μας φωτιά πάνω στην κονσόλα για να βγει κάτι σοβαρό και όμορφο ... έχω συνεργαστεί σε clipakia με τον παπακωνσταντινου τον αλκίνοο τον μιλιοκα και διάφορους άλλους κατά καιρούς σε κάμποσα στούντιο , για αυτο και η συλλήβδην καταχώριση σε μπάζα όλης της τέχνης του video clip με βρίσκει αντίθετο και σε κάποιο σημείο με προσβάλει και προσωπικά ..
Πέτρο, από τη στιγμή που κάποιον δεν αφορά κάτι, δε βλέπω το λόγο να μπαίνει και να κάνει υποδείξεις.
Στις άλλες κατηγορίες δε λέω το παραμικρό, έχω εμπιστοσύνη στους διαχειριστές της, οι οποίοι τις διαμορφώνουν ανάλογα με τα γούστα τους.
Αν μπω και κάνω κριτική στα φωτογραφικά πχ, θεωρώ δεδομένο το να με κράξει ο Βλάσης ή ο Γιώργος.
Και θα έχει απόλυτο δίκιο.
και η δικιά σου όμως είναι για να κόβεις φλέβες !!!
άκρος "νταλκαδιαρικη" ...
υ.γ
και με οπτικό υλικό !
δηλαδή με λες "σκυλα" ???
κάτσε και θα δεις !@
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.