1ον αυτός αποφάσισε ενώ εγώ όχι ακόμη άρα γιατί είναι ακόμη στο κόμμα;Eύγε νέε μου, σε περιμένει λαμπρή καρριέρα στο κομμα μας![]()
Να τονίσω πως η 46Χ3500 έχει 3399Ε στο πλαίσιο!(όχι 4Κ).Και όπως πάντα ο λαρισαίος που τις χτυπάει θα πέσει κάτω από 3
.................και το αν κατέχει κάποιος PS3 και HTPC δεν σημαίνει ότι σκορπάει τα λεφτά του αλόγιστα..................
ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπες...:drummer:Περα απο ολα αυτα ομως ενα εχω να πω :
Η Κ@βλ@ πληρωνετε
ΥΣ
Τζαμπα μαγγες ειναι μονο οι βουλευτες![]()
Τσιμπημένες προς το παρόν οι τιμές για τα νέα μοντέλα της Sony στο Πλαίσιο,ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έρθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Στο παραδειγμα δεν αναφερομουν και καλα σ εσενα , ουτε επειδη εχεις HTPC η PS3 κ.λ.π. εισαι ξοδεψιαρης .
Αν καποιος κανει χομπυ το να ξοδευει σε ηχος και φως ( ποιο ασφαλης μορφη απο τα αυτοκινητα παντος ) ενταξει , απλα ενας τετοιος τυπος καθε 3 και λιγο θα πηγαινει σε κατι αλλο, ποιο νεο , ποιο ετσι ποιο φουτουρα ,ποιο νατουρα και το βαρελι συχνα πυκνα θα μακραινει τον πατο του για να ριχνεις κι αλλα .
Περα απο ολα αυτα ομως ενα εχω να πω :
Η Κ@βλ@ πληρωνετε
ΥΣ
Τζαμπα μαγγες ειναι μονο οι βουλευτες![]()
Αλεξανδρε καταλαβαινω πολυ καλα τι θες να πεις .
Εγω προτεινω το παρε τωρα , χωρις να δωσεις μια περιουσια ομως .
1 χρονο πριν τα πραγματα ηταν πολυ ποιο χαλια σε θεμα τιμης αποδοσης και τεχνολογιας . Τωρα το πραγμα ωριμαζει και οι τιμες ερχοντε να καθισουν σε ποιο ανθρωπινα επιπεδα ενω παραληλα η τεχνολογια βελτιωνετε συνεχως .
Το ιδιο ομως θα συνεχισει να βελτειωνετε και στη συνεχεια οποτε μοιραια καποια στιγμη θα μας καλεσει να "ματωθουμε " ξανα ποιο συντομα απο την εποχη των CRT .
Αν εχεις φαει " φλας " με καποιο ακριβο μοντελο και νομιζεις οτι ειναι αξεπεραστο ....τοτε πνιξτο το κουνελι να ησυχασεις .
Αν οχι διαλεξε με ποιες θα ηθελες να κοιμασε παρεα κανε για λιγο διαστημα τον :smileJap:............και παρε την καταλληλη στιγμη , σωζωντας λεφτα απο την επομενη αγορα .
Εγω ακολουθω τι riveria οδο :
φιλε συμπαοκτζή (χτες με πηρανε τηλεφωνο απο ενα κουριερ της Θεσαλονικής το οποιο μου εστειλε καποια προιοντα απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ μετα απο 13 μηνες και με ρωτησε:Συγνωμη κυριε τα παραγματα που ειχατε παραγγειλει τα παραλαβατε ΤΟΤΕ και αν ναι τα πληρωσατε?!!!!!) ωραιο ειναι το θεμα...εγω ειμαι ετοιμος για μια αλλη αποφαση στη ζωη μου και αναριωτιεμαι εδω και μερες...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ? :chinscratch::argue:
φιλε συμπαοκτζή (χτες με πηρανε τηλεφωνο απο ενα κουριερ της Θεσαλονικής το οποιο μου εστειλε καποια προιοντα απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ μετα απο 13 μηνες και με ρωτησε:Συγνωμη κυριε τα παραγματα που ειχατε παραγγειλει τα παραλαβατε ΤΟΤΕ και αν ναι τα πληρωσατε?!!!!!) ωραιο ειναι το θεμα...εγω ειμαι ετοιμος για μια αλλη αποφαση στη ζωη μου και αναριωτιεμαι εδω και μερες...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ? :chinscratch::argue:
flipout:
Πω πω ατάκα αυτή! Είσαι απίθανος.... ακομα γελαω....
Ακριβώς αυτό έχουμε αναγκη ολοι απο μια γυναικα, αλλά που να το βρούμε???? Εδώ δεν μπορουμε να βρουμε τηλεόραση...
Και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να έχει για προίκα μια 46M86 ή F86 ή Χ3500 αλλιώς ΔΕΝ μας κάνει.....:guitarist:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.