Τελικά τι έχω πραγματικά ανάγκη σε μια τηλεόραση

Να τονίσω πως η 46Χ3500 έχει 3399Ε στο πλαίσιο!(όχι 4Κ).Και όπως πάντα ο λαρισαίος που τις χτυπάει θα πέσει κάτω από 3

Eύγε νέε μου, σε περιμένει λαμπρή καρριέρα στο κομμα μας :flipout::flipout:
1ον αυτός αποφάσισε ενώ εγώ όχι ακόμη άρα γιατί είναι ακόμη στο κόμμα;
2ον Συμφωνώ με όσα λές απλά η ερώτηση στο θέμα της τιμής ήταν ότι μιλάμε για παραπλήσια σε επίδοση μηχανήματα και ενώ οι άλλες 3 (τουλάχιστον στο πλαίσιο) είναι πάνω κάτω στις ίδιες τιμές η ΣΟΝΥ σου ζητάει 1000 ευρωπουλάκια παραπάνω. Το οικονομικό είναι ένα θέμα, μπορεί και όχι αλλά αυτού του τύπου η διαφορά με ξενίζει.
3ον Νομίζω στο θέμα του αν με ενδιαφέρει η τιμή είναι κάτι σχετικό και το αν κατέχει κάποιος PS3 και HTPC δεν σημαίνει ότι σκορπάει τα λεφτά του αλόγιστα. Και ναί άσχετα από το αν μπορώ ή όχι να ξοδέψω πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό (διαφορετικό για τον καθένα) υπάρχει και ένα όριο το οποίο το θεωρεί υπερβολή για κάτι το οποίο μπορεί να θεωρηθεί παροχημένο σε λίγα χρόνια.

Να τονίσω πως η 46Χ3500 έχει 3399Ε στο πλαίσιο!(όχι 4Κ).Και όπως πάντα ο λαρισαίος που τις χτυπάει θα πέσει κάτω από 3

Ναι εγώ είδα λάθος (καλά πουλάκια κάνουν τα μάτια μου) οπότε γράψε λάθος.

.................και το αν κατέχει κάποιος PS3 και HTPC δεν σημαίνει ότι σκορπάει τα λεφτά του αλόγιστα..................

Στο παραδειγμα δεν αναφερομουν και καλα σ εσενα , ουτε επειδη εχεις HTPC η PS3 κ.λ.π. εισαι ξοδεψιαρης .

Αν καποιος κανει χομπυ το να ξοδευει σε ηχος και φως ( ποιο ασφαλης μορφη απο τα αυτοκινητα παντος ) ενταξει , απλα ενας τετοιος τυπος καθε 3 και λιγο θα πηγαινει σε κατι αλλο, ποιο νεο , ποιο ετσι ποιο φουτουρα ,ποιο νατουρα και το βαρελι συχνα πυκνα θα μακραινει τον πατο του για να ριχνεις κι αλλα .

Περα απο ολα αυτα ομως ενα εχω να πω :
Η Κ@βλ@ πληρωνετε

ΥΣ
Τζαμπα μαγγες ειναι μονο οι βουλευτες :flipout:

Τσιμπημένες προς το παρόν οι τιμές για τα νέα μοντέλα της Sony στο Πλαίσιο,ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έρθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τσιμπημένες προς το παρόν οι τιμές για τα νέα μοντέλα της Sony στο Πλαίσιο,ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έρθουν σε φυσιολογικά επίπεδα.

χμμμμ ας παρουμε τα μετρα μας τοτε και ειπαμε υπομονηηηηη ,τουλαχιστον μεχρι την εκθεση οπου μαζι με το πασοκ θα δουμε και τη πορεια θα εχει το κομα των αναποφασιστων:flipout:

set.jpg

Στο παραδειγμα δεν αναφερομουν και καλα σ εσενα , ουτε επειδη εχεις HTPC η PS3 κ.λ.π. εισαι ξοδεψιαρης .

Αν καποιος κανει χομπυ το να ξοδευει σε ηχος και φως ( ποιο ασφαλης μορφη απο τα αυτοκινητα παντος ) ενταξει , απλα ενας τετοιος τυπος καθε 3 και λιγο θα πηγαινει σε κατι αλλο, ποιο νεο , ποιο ετσι ποιο φουτουρα ,ποιο νατουρα και το βαρελι συχνα πυκνα θα μακραινει τον πατο του για να ριχνεις κι αλλα .

Περα απο ολα αυτα ομως ενα εχω να πω :
Η Κ@βλ@ πληρωνετε

ΥΣ
Τζαμπα μαγγες ειναι μονο οι βουλευτες :flipout:

Φίλε Smooth δεν διαφωνούμε πλήρως, και πάντα ότι λέω είναι χωρίς παρεξήγηση. Το ότι τυχαίνει να έχω PS3 (η οποία παρεπιπτωντος είναι και η πρώτη μου παιχνιδικονσόλα) είναι προϊόν του υπερκαταναλωτισμού που διακρίνει τον νεοέλληνα. Όσον αφορα το HTPC εφ'όσον η δουλειά μου έχει να κάνει με Η/Υ είναι ένα πράγμα που εκ των ουκ άνευ θα είχα. Δεν το πήρα ώς πρωσοπική αντιπαράθεση και αυτό που ουσιατικά ήθελα να πώ είναι ότι υπάρχουν (αρκετοί είναι η αλήθεια) άνθρωποι που σκέφτονται και πράττουν με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος που αναφέρθηκα στον εαυτό μου είναι απλά γιατί συνήθως αναφέρομαι στο τι πράττω εγώ και όχι οι άλλοι.
Το σύδρομό μου είναι (και λόγω οικογενειακής κατάστασης) το σύνδρομο του τεχνολογιάκια, με κάποια (αρκετά ίσως) χρήματα για ξόδεμα σε κάποια πράγματα που σύμφωνα με (ΤΗΝ ΔΙΚΗ μου) ιεραρχία των αναγκων βρίσκεται στην κορυφη. Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι η χρηματική κάνουλα ρέει ανεξάντλητα, ή δεν υπάρχει και κάποιο όριο.

Για να σου δώσω και ένα παράδειγμα. Εδώ και αρκετό καιρό (χρόνο και) ήθελα να αγωράσω καινούρια τηλερόραση. Έβρισκα όμως υπερβολικό το ποσό που μου ζητούσε η Philips (λόγω παρωπίδων η συγκεκριμένη) για την 42αρα τηλ της. Μάλιστα αυτό συνέβαινε με μια τηλεόραση που σε αρκετά θεάματα ΔΕΝ είχε καλήτερη εικόνα απο την ήδη υπάρχουσα (CRT). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσα να τα δώσω. Τώρα πάλι κρίνω (με τα δικά μου κριτήρια) ότι η τιμή βρίσκεται σε λογικά πλαίσια για την 47αρα (λίγο πάνω απο τα χρήματα που είχα ξοδέψει για την CRT 7 χρονάκια πίσω). Το να πάρεις λοιπόν future proof προιόν είναι πρακτικά αδύνατον. Άρα εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι λοιπόν να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και φυσικά να πάρεις κάτι που (πάλι για τις ανάγκες σου) θα είναι future proof για ένα εύλογο διάστημα. Έτσι λοιπόν έβαλα και το συγκεκριμένο topic γιατί μιλάμε για κάποιες καινούριες τεχνολογίες οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα χρόνια. Τελικά λοιπόν τις έχω ανάγκη? Αν ναι να περιμένω (ΛΙΓΟ όμως) αν όχι αγωράζω και σήμερα. Αν και είπαμε κρατιέμαι εδώ και ένα χρόνο με νύχια και με δόντια δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα? Ας πάει και το παλιάμπελλο. Μέχρι τότε αναποφάσιστος 4ever.

Αλεξανδρε καταλαβαινω πολυ καλα τι θες να πεις .
Εγω προτεινω το παρε τωρα , χωρις να δωσεις μια περιουσια ομως .
1 χρονο πριν τα πραγματα ηταν πολυ ποιο χαλια σε θεμα τιμης αποδοσης και τεχνολογιας . Τωρα το πραγμα ωριμαζει και οι τιμες ερχοντε να καθισουν σε ποιο ανθρωπινα επιπεδα ενω παραληλα η τεχνολογια βελτιωνετε συνεχως .
Το ιδιο ομως θα συνεχισει να βελτειωνετε και στη συνεχεια οποτε μοιραια καποια στιγμη θα μας καλεσει να "ματωθουμε " ξανα ποιο συντομα απο την εποχη των CRT .
Αν εχεις φαει " φλας " με καποιο ακριβο μοντελο και νομιζεις οτι ειναι αξεπεραστο ....τοτε πνιξτο το κουνελι να ησυχασεις .
Αν οχι διαλεξε με ποιες θα ηθελες να κοιμασε παρεα κανε για λιγο διαστημα τον :smileJap:............και παρε την καταλληλη στιγμη , σωζωντας λεφτα απο την επομενη αγορα .

Αλεξανδρε καταλαβαινω πολυ καλα τι θες να πεις .
Εγω προτεινω το παρε τωρα , χωρις να δωσεις μια περιουσια ομως .
1 χρονο πριν τα πραγματα ηταν πολυ ποιο χαλια σε θεμα τιμης αποδοσης και τεχνολογιας . Τωρα το πραγμα ωριμαζει και οι τιμες ερχοντε να καθισουν σε ποιο ανθρωπινα επιπεδα ενω παραληλα η τεχνολογια βελτιωνετε συνεχως .
Το ιδιο ομως θα συνεχισει να βελτειωνετε και στη συνεχεια οποτε μοιραια καποια στιγμη θα μας καλεσει να "ματωθουμε " ξανα ποιο συντομα απο την εποχη των CRT .
Αν εχεις φαει " φλας " με καποιο ακριβο μοντελο και νομιζεις οτι ειναι αξεπεραστο ....τοτε πνιξτο το κουνελι να ησυχασεις .
Αν οχι διαλεξε με ποιες θα ηθελες να κοιμασε παρεα κανε για λιγο διαστημα τον :smileJap:............και παρε την καταλληλη στιγμη , σωζωντας λεφτα απο την επομενη αγορα .

Νομίζω ότι ακριβώς έτσι σκεφτόμουν. Βασικά το μόνο future proof πράγμα που μπορούσα να έχω είναι η διάσταση. Είπα να περιμένω τα Χριστούγεννα λόγω προσφορών (αν και απο φίλο που έχω σε electro-net θα έχω έτσι κ αλλιώς ειδική μεταχείριση) και λόγω του ότι οι εταιρείες ποντάροντας στον συγχρονο (υπερ)καταναλωτισμό εκείνων των ημερών θα έχουν και περισσότερα μοντέλα να διαλέξω (ελπίζω βέβαια να μην γίνω περισσότερο αναποφάσιστος). Πάνω σε αυτό το θέμα, η έκθεση δένει κουτί. Πάντως τελικά εκείνο που βλέπω είναι ότι οι εταιρίες μας έχουν βάλει στο τρυπάκι με τα καινούρια κόλπα και καλούδια (χωρίς να φαίνεται (απότι έχω καταλάβει) και καμιά τρομερή διαφορά. Εσύ που έχεις την D3000 αν δεν κάνω λάθος αν την συγκρίνεις με μια 428 (αν την έχεις δει και δεν είμαι αιρετικός) πιστεύεις ότι η διαφορά είναι τόσο χαώδης (δεν μιλάω μόνο για ταινίες). Αυτό που βλέπεις είναι κάτι που πραγματικά σε αφήνει ικανοποιημένο ξέροντας την σύγκριση και την διαφορά τιμής? Απλά προσπαθώ να κατανοήσω την διαφορά. Για παράδειγμα, ένας φίλος έγραψε ας πούμε ότι αυτό που είδαν τα μάτια του είναι ότι η διαφορά που έβλεπε με την τηλεόρασή του στα BD σε σύγκριση με DVD (νομίζω την Pio την LX508), ότι ήταν σαν αυτή μεταξύ DVD και VHS πράγμα που δίνει μέτρο σύγκρισης. Πάντως όντως έχω αρχίσει και σκέφτομαι μήπως πράξω με τον τρόπο που προτίνεις (δηλ "Αν οχι διαλεξε με ποιες θα ηθελες να κοιμασε παρεα κανε για λιγο διαστημα τον :smileJap:............και παρε την καταλληλη στιγμη"). Μάλλον η έκθεση θα δείξει και το πόσο θα καταφέρω να πείσω τον εαυτό μου να μην πάρω πράγματα που ΔΕΝ χρειάζομαι (τι να την κάνεις την 3mp κάμερα στο κινητό αφού έχεις ψηφιακή).

Εγω δυστηχως λογο τοποθεσιας εχω περιορισμενο "ειδεσθε" και δεν ειμαι ο αρμοδιοτερος να απαντησω επ αυτου .
Τα ποιο πολλα μοντελα τα ειδα οταν κατεβηκα Αθηνα επι τουτου αλλα και παλι δεν ειδα σε αυτο που με ενδιεφερε πρωτιστος SD δηλαδη. Βλεπεις μας εχουν ξεσκιση στα HD οπου ολες καλα παιζουν πλεον .
Την δικια μου την πηρα χωρις να τη δω καν , αλλωστε στην τιμη που την πηρα στα 1300 ευρω .... δεν κοιτας κανενα γαιδαρο στα δοντια:flipout:
Απ την αλλη ,εδω στη Λαμια το καλυτερο παιξιμο σε SD το ειδα σε μια plasma πιονερ (δεν θυμαμε ποια γενια ) και οι ποιο μουρατες ηταν οι Samy για την ιστορια .
Χαωδης διαφορες πλεον στα πανω απ τη μεση μοντελα δεν νομιζω να υφισταντε πλεον . Εκεινο που μπορει κανει το χαος ειναι το φαγακι που θα τις ταιζεις ,οποτε πρεπει να εχεις κεραια και σημα τζαμι για SD υποφερτο εως καλο.
Εδω επειδη το σημα παει κι ερχετε κατα βουληση εχω συμβιβαστει , αλλα στα DVD παιρνω το αιμα μου πισω και αρκετα αργοτερα με το PS3 το GT5 και τα blye ray θα εξακολουθω να εχω κατι που θα μου ανεβαζει τη λιμπιντο για καιρο ακομα:BDGBGDB55:
Οτι και να παρεις θα εχει καποιους μικροσυμβιβασμους , δεν γινετε αλλοιως , αλλα χαος δεν θα βρεις πουθενα .
Μια 32αρα απο τις καλες σιγουρα γαζωνει σε SD μιας και λογο μεγεθους μειωνοντε ολα τα μειονεκτηματα που υπαρχουν .
Αμα πεταξεις κανενα DVD μεσα ομως θα λες τι μ@λ@κ@ς ειμαι που δεν πηρα 40ρα (η τον ανηφορο).
Στις plasma αν και βγαζω το καπελο εμενα δεν μου κανουν εφοσον με το σημα παλι τα ιδια θα ειχα , χωρια οτι ουκ ολιγες φορες με παιρνει ο υπνος με ανοιχτη τιβι:flipout:.
Εγω ακολουθω τι riveria οδο : καλυτερα μια μεση λυση τωρα και αλλη μια μεση αργοτερα στο μελλον , παρα χωσε τωρα για να τα κλαις στο μελλον .
Την να την κανω τωρα εγω με τις αναγκες που εχω μια Aurea π.χ. στα 3999 οταν σε 3 χρονια με αυτα που μου εχουν περισεψει - 2699 δηλαδη- θα παιρνω μια αλλη ναυαρχιδα με συνοδο φρεγατα , αντιτορπιλοκο και επανδρωμενο υποβρυχιο με τοπ μοντελ?
Βεβαια υπαρχει και η αλλη πλευρα η οποια εχει και αυτη τα δικια της :worshippy:

Εγω ακολουθω τι riveria οδο :

Άμα σου πώ ότι δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό (μάλλον την σοφή?) μην με κατηγορήσεις.

Πάντως, έχεις δίκιο για την Aurea, χωρίς να κατακρίνω όποιον την πήρε. Γενικά η τηλεόραση είναι ένα θέμα πολύ μπερδεμένο. Είναι κάτι σχετικά ακριβό το οποίο δεν θα πρέπει να αλλάζει και για πολύ καιρο (όπως πχ κινητά τα οποία παρεπιπτόντως σε κάποιες κατηγορίες τις έχουν φτάσει). Επίσης είναι ένα έξοδο το οποίο γίνεται για την ευχαρίστησή μας και γι αυτό προσπαθούμε να πάρουμε το καλήτερο που μπορούμε με κάποια δεδομένα (πχ budget, ανάγκες). Εκείνο που πραγματικά με εκνευρίζει είναι που δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς πρέπει να πάρω για τις δικές μου ανάγκες. Δεν σου κρύβω ότι σκεφτόμουν ακόμη και 40αρα σχετικά φτηνή, για να μπορέσω να την βάλω κάπου αλλού μετά (πχ γραφείο αν και ίσως και για εκεί να είναι μεγάλη). Ξέρεις είναι ένα θέμα να μην κλάψεις τα λεφτά σου αύριο. Εγώ πχ βλέπω πολλές ταινίες και θέλω μια αξιοπρεπέστατα ΚΑΛΗ εικόνα. Επίσης έχω και το PS3 το οποίο πραγματικά με σπρώχνει προς το Full HD. Τηλεόραση βλέπω αρκετή, αλλά με το σήμα που υπάρχει είναι μάμησέ τα οπότε ότι τηλ και να έχω δεν νομίζω να με πειράξει. Το HTPC είναι ready to play και νομίζω ότι εκεί έχει σημασία η ανάλυση. Αλλά απο την άλλη αν η διαφορά απο την KURO στις ταινίες είναι τόοοοσο μεγάλη όπως λένε κάποιοι τότε τι να το κάνεις το Full HD. Απλά όντως όπως κ εσύ καμιά φορά ξεχνιέμαι και οι πλάσμα έχουν προβλήματα (Burn in) που όπως και να το κάνουμε με αγχώνουν. Οπότε μιλάμε για κάποιους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις ούτως ώστε να ικανοποιήσεις αυτό που σε νοιάζει περισσότερο (και δεν έχουν και test drive οι άτιμες). Τα 2500 Ευρώ είναι ένα ποσό που μπορώ να διαθέσω σχετικά εύκολα, αλλά τα παραπάνω τα θεωρώ (ψιλο)κοροϊδία. Και εδώ έρχεται (όπως λένε και οι "φίλοι" μας οι αμερικάνοι) η milion dollar question, παίρνεις κάτι αξιοπρεπές για τα επόμενα 5-6 χρόνια, ή θα ξαναμπείς στο τρυπάκι σχετικά γρήγορα. Ακόμη απάντηση δεν έχω δώσει στον εαυτό μου, αλλά η έκθεση δεν είναι μακριά

φιλε συμπαοκτζή (χτες με πηρανε τηλεφωνο απο ενα κουριερ της Θεσαλονικής το οποιο μου εστειλε καποια προιοντα απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ μετα απο 13 μηνες και με ρωτησε:Συγνωμη κυριε τα παραγματα που ειχατε παραγγειλει τα παραλαβατε ΤΟΤΕ και αν ναι τα πληρωσατε?!!!!!) ωραιο ειναι το θεμα...εγω ειμαι ετοιμος για μια αλλη αποφαση στη ζωη μου και αναριωτιεμαι εδω και μερες...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ? :chinscratch::argue:

Α! και να μην ξεχάσω και το θέμα της εγκύησης που για μένα είναι σημαντικό. Νομίζω ότι σε αυτό το θέμα η Philips σκίζει.

φιλε συμπαοκτζή (χτες με πηρανε τηλεφωνο απο ενα κουριερ της Θεσαλονικής το οποιο μου εστειλε καποια προιοντα απο την μπουτικ του ΠΑΟΚ μετα απο 13 μηνες και με ρωτησε:Συγνωμη κυριε τα παραγματα που ειχατε παραγγειλει τα παραλαβατε ΤΟΤΕ και αν ναι τα πληρωσατε?!!!!!) ωραιο ειναι το θεμα...εγω ειμαι ετοιμος για μια αλλη αποφαση στη ζωη μου και αναριωτιεμαι εδω και μερες...

Είμαστε κωλοχανίο όμως (θύμησέ μου εμείς που παίζαμε χθές?). Ελπίζω να κοιτάξουμε τα χάλια μας καμιά φορά και να μην μας φταίνε οι άλλοι για όλα.

Πάντως το θέμα που ανοίγεις είναι τεράστιο και σου προτίνω μια λύση που μου έδωσε ο Smooth εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=15126&page=3

εγώ πάντως αποφάσισα (και τις 2 :worshippy:)

:flipout::flipout:Αφου δεν τον πλακωσες και στις γρηγορες στα 100ΗΖ παλι καλα..

Θελουμε μια γυναικα ηθοποιο ..... καποια χρονια μικροτερη ,να παιζει την πορνη , τη μανα ,την ανατολιτισα μαγειρισα , την οικιακη βοηθο και οικονομο και που θα ειναι ολη δικια μας.
Και τοσο ωραια - αφου θα τη βαρεθουμε καποτε - τουλαχιστον να μας μενει η ικανοποιηση ετσι ωστε οταν θα την κυκλοφορουμε στα περιξ να λενε ολοι : καλα τι του βρηκε του μ@λ@κ@ ?
Kαι συ επιπλεον να εχει προικα αυτη τη γ@μημενη την 46Μ86:flipout: .

Kαι συ επιπλεον να εχει προικα αυτη τη γ@μημενη την 46Μ86:flipout: .[/quote]

οχι την 46μ86 την εχω εγω..αυτη θελω να εχει τον ενισχυτη, το ps3, το hd-dvd της toshiba και ενα δυνατο htpc..
:ernaehrung004:

:flipout::flipout::flipout: :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: :flipout:

Πω πω ατάκα αυτή! Είσαι απίθανος.... ακομα γελαω....

Ακριβώς αυτό έχουμε αναγκη ολοι απο μια γυναικα, αλλά που να το βρούμε???? Εδώ δεν μπορουμε να βρουμε τηλεόραση...
Και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να έχει για προίκα μια 46M86 ή F86 ή Χ3500 αλλιώς ΔΕΝ μας κάνει.....:guitarist:

Last edited:
:flipout::flipout::flipout: flipout:

Πω πω ατάκα αυτή! Είσαι απίθανος.... ακομα γελαω....

Ακριβώς αυτό έχουμε αναγκη ολοι απο μια γυναικα, αλλά που να το βρούμε???? Εδώ δεν μπορουμε να βρουμε τηλεόραση...
Και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να έχει για προίκα μια 46M86 ή F86 ή Χ3500 αλλιώς ΔΕΝ μας κάνει.....:guitarist:

Κάπου άκουσα οτι υψηλά ιστάμενο στέλεχος της Pioneer που θα επισκευθεί την Ελλάδα για την CES έχει 1 κόρη σε ηλικία γάμου :2thumb22sup::2thumb22sup:

Νομίζω οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ τις AV ανάγκες ολων μας (ακόμα και του PETRAN)
:flipout::flipout:

Oπότε στην έκθεση σαν θέλω ξυρισμένους-γυαλισμένους :Banane0::Banane0:

Last edited: