Αυτό στην προκειμένη περιπτωση δεν ισχύει καθως η Warner 5 μηνες πριν το τελος της συμφωνίας της με την Toshiba ανακοίνωσε τις προθέσεις για μετα τον ,Μάιο στέλνοντας στην ουσια από τωρα στον παγο την αγορα HDDVd players και τιτλων.Επισης δεν νομιζω να βγουν ποτε εκπροσωποι των studios να προαναγγειλουν την στρατηγικη τους οταν ακομα δεσμευονται με συμβολαια.
τα player ειναι οντως ημιτελη αν σε ενδιαφερουν τα web features και picture in picture...
αλλιως τις ταινιες τις παιζουνε...
Ωρε που παμε....Μην είσαι τόσο σίγουρος. Έχω διαβάσει συνέντευξη εκπροσώπου της Denon, όπου αναφέρεται ότι είναι πιθανό κάποιοι δίσκοι να μην παίζουν σε players διαφορετικού profile. Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα (δηλαδή μέχρι εκείνη τη στιγμή). Αντίστοιχη δήλωση διάβασα ότι ήρθε και από Samsung μεριά. Εγώ πάντως για την ώρα δεν ακουμπάω.
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Έχω διαβάσει συνέντευξη εκπροσώπου της Denon, όπου αναφέρεται ότι είναι πιθανό κάποιοι δίσκοι να μην παίζουν σε players διαφορετικού profile. Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ακόμα (δηλαδή μέχρι εκείνη τη στιγμή). Αντίστοιχη δήλωση διάβασα ότι ήρθε και από Samsung μεριά. Εγώ πάντως για την ώρα δεν ακουμπάω.
Από οσο ξέρω BD player εχουν πωληθεί λιγότερα από αυτά της Toshiba .
Καπου εδώ λεμε ευτυχώς γιατι εάν συνέβαινε στους κατόχους ps3 που υπολογίζονται σε πανω από 2 εκατομμύρια τοτε θα ηταν να τους κλαίνε η ρέγγες.
εντελως ανενημερωτοι καταναλωτες δηλαδη!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.