Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Μιας και μιλατε για σεγες.. εχω μια παλια σεγα b&d με u shank λαμες την οποια την εκανα σταθερη πλεον γιατι ισιες κοπες δεν εκανε, συνεχεια λυγιζε η λαμα και εφευγε δεξια-αριστερα. Με τις καινουριες λαμες αντιμετωπιζετε τετοια θεματα;

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και εμενα μια απο τα ιδια εχθες απο το eshop
οποτε αφου απο τις 15 μαιου που εκανα την παραγγελια και περιμενα περιμενα τους την ακυρωσα και θα παρω απο αλλου

Μιας και μιλατε για σεγες.. εχω μια παλια σεγα b&d με u shank λαμες την οποια την εκανα σταθερη πλεον γιατι ισιες κοπες δεν εκανε, συνεχεια λυγιζε η λαμα και εφευγε δεξια-αριστερα. Με τις καινουριες λαμες αντιμετωπιζετε τετοια θεματα;

Θεμα εργαλειου το βλεπω περισσοτερο παρα θεμα λαμας.

Δίλημμα (Νο 7767ό):
Για πολύ καθαρές ευθείες κοπές σε μελαμίνες ή και σε επιφάνειες ξύλου (πεύκο, έλατο) τι να προτιμήσω?
Πριονοκορδέλα που έχει πολλές δυνατότητες (σκέφτομαι την 261 της ΜΕΤΑΒΟ ή κάποιο παγκοπρίονο απ τα λεγόμενα "φτηνά" (μέχρι 200 max)

Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω εντοπίσει και κάποιο καλό παγκοπρίονο η κορδέλα γύρω στο 200αρι. Μόνο κάποια einhell που έχουν όμως πολλά φτηνά πλαστικά τμήματα, τραπέζια από λεπτές λαμαρίνες και φοβάμαι ότι θα κλαίω τα χρήματά μου.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο ίδιο δίλημμα είμαι και εγώ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω εντοπίσει και κάποιο καλό παγκοπρίονο η κορδέλα γύρω στο 200αρι. Μόνο κάποια einhell που έχουν όμως πολλά φτηνά πλαστικά τμήματα, τραπέζια από λεπτές λαμαρίνες και φοβάμαι ότι θα κλαίω τα χρήματά μου.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το einhell το παγκοπριονο που εχω(2025u) μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Το μονο του θεμα ειναι ο φραχτης που εχει τζογο και αν ειναι να πας σε κατι τετοιο να εχεις στο νου σου καποια πατεντα για τελειως αλλο φραχτη

Είχα παραγγείλει το γνωστό dewalt από το eshop και σήμερα μετά από τόσες μέρες μου έριξαν άκυρο και μου αντιπρότειναν το http://www.e-shop.gr/ekkentro-tribeio-ilektriko-bosch-pex-400-ae-set-06033a4000-p-TLS.030046 στην ίδια τιμή στα 85 . Αξίζει τίποτα ή να τους ρίξω άκυρο και εγώ.

Το μπλε το bosch http://www.e-shop.gr/tribeio-ekkentro-ilektriko-bosch-pro-gex-125-1-ae-0601387500-p-TLS.030540 τι λέει σε σχέση με το dewalt? Αξίζει να τους το παζαρέψω?

Δεν βρίσκω το dewalt σε κάποιο μαγαζί κοντά μου

Δεν θυμαμαι να εχεις καποιος το συγκεκριμενο bosch. Παντως ειναι ιδια κατηγορια και ιδια χαρακτηριστικα.
Αν το βρισκεις 85 ευρω θεωρω οτι ειναι πολυ καλη ευκαιρια.

Το μπλε το bosch http://www.e-shop.gr/tribeio-ekkentro-ilektriko-bosch-pro-gex-125-1-ae-0601387500-p-TLS.030540 τι λέει σε σχέση με το dewalt? Αξίζει να τους το παζαρέψω?

Δεν βρίσκω το dewalt σε κάποιο μαγαζί κοντά μου

Αξίζει αλλά αποκλείεται να σου το δώσουν 85 ευρώ.
Κάνε όμως μία ερώτηση μιας και η κατάσταση είναι πιεσμένη!

Ακόμα και στα 100€ θα άξιζε. Αν και λεπτομέρεια, δίνει ελάχιστα καλύτερη επιφάνεια από το dewalt. Το bosch έχει εκκεντρικότητα 1,25mm, ενώ το dewalt 2.6mm. Κάπου είχα διαβάσει ότι όσο μικρότερο είναι αυτό το νούμερο, τόσο καλύτερο είναι το τρίψιμο που κάνει, δεν είμαι σίγουρος βέβαια ότι ισχύει.

Το μικρό Bosch έχω εγώ. Είναι πολύ ελαφρύ και αποτελεσματικό. Αξίζει τα λεφτά του. Μειονέκτημα, ότι δεν το δίνουν με lboxx

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γειά σας. Ψάχνω να βρω κάποιο ρουτερ με οδηγό να το έχω για οικιακή χρήση. Ποιο θα μου προτείνατε; όσο ποιο οικονομικό τόσο ποιο καλά. Αργότερα θέλω να το βάλω και σε πάγκο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Γειά σας. Ψάχνω να βρω κάποιο ρουτερ με οδηγό να το έχω για οικιακή χρήση. Ποιο θα μου προτείνατε; όσο ποιο οικονομικό τόσο ποιο καλά. Αργότερα θέλω να το βάλω και σε πάγκο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με έχει βολέψει αφάνταστα:
https://cheap-tools.gr/router-reumatos/1908--1200w-verto-52g712.html