Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Στην τοπική αγορά βρίσκω αυτό :http://www.skroutz.gr/s/7560242/Bosch-GSR-10-8-2-LI-10-8v-2x1-5Ah-Professional-0615990GA9.html στα 130 ευρώ.

Και αυτό:https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=9191#perigrafi στα 60 ευρώ.

Τι λέτε;

Η εργονομία του μπλε δεν παίζεται.
Μίλησε με τον Μιχάλη ο οποίος είναι εξαιρετικο παλικάρι να δεις το GSR από κοντά.

Το parkside 12V είναι πολύ καλό, αλλά λογικά θα αργήσει να το ξαναβγάλει..

Ερώτηση, για δισκοπρίονο χειρός μέχρι 80€ το πολύ, τι προτείνετε; Έχω δει το Black & Decker που έχει και riving knife, αλλά δεν ξέρω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Καμία ιδέα;

Ηταν ποτε αναλογης ποιοτητας τα skil που εχουμε στην ευρωπη με τα skil αμερικης; Βλεπω το site τους και μου εχει πεσει το σαγονι με τις τιμες και τα εργαλεια.
Νομιζω οτι ηταν κατωτερη ποιοτητας γι αυτο στην Αμερικη ηταν Skilsaw ως ονομα.

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Και αυτό που πήρα προχτές απο τον Διαβολικό skilsaw γράφει πάνω.Και κόβει μεγαλείο σας λέω,πολύ καλό μηχάνημα.
Μια φορα παντως δεν εχει σχεση με αυτα που κυκλοφορουσαν και κυκλοφορουν στην αμερικη. Ουτε βασεις απο μαγνησιο, ουτε wormdrive, ουτε diablo δισκους, ουτε καν το ιδιο ποιοτητας πλαστικο. Τα skil που επιασα στο parktiker ειχαν κακιστη ποιοτητα. Και δεν ξερω αν σε αυτο εφταιγε η μαμα Bosch για την διαφορα των προιοντων στις δυο αγορες.
SPT67WMB-01_Front_D%20r144321v795.png

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά εδώ...
Πόσα είναι τα db τελικά; :nounder:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    57.6 KB · Views: 148
  • image.jpeg
    image.jpeg
    113.6 KB · Views: 147
Yπαρχουν κομπρεσσερ με χαμηλοτερο level θορυβου απο τα 80db αλλα ειναι ακριβα.
Για το συγκεκριμενο κομπρεσσερ πιο ρεαλιστικα ειναι τα 93db που αναγραφoνται πανω στο σωμα του.

Τα αθόρυβα είναι ακριβά, τα πολύ αθόρυβα, όπως πχ κάποια πιυ προορίζονται για οδοντιατρεία κλπ, πανάκριβα.
Τα 80 db είναι, σχετικά, αθόρυβο αλλά σ´ αυτή τη τιμή και μ´ αυτά τα χαρακτηριστικά μου φαίνεται too good to be true.
Γιατί το γράφουν όμως αν δεν ισχύει;

Re: Απάντηση: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Τα αθόρυβα είναι ακριβά, τα πολύ αθόρυβα, όπως πχ κάποια πιυ προορίζονται για οδοντιατρεία κλπ, πανάκριβα.
Τα 80 db είναι, σχετικά, αθόρυβο αλλά σ´ αυτή τη τιμή και μ´ αυτά τα χαρακτηριστικά μου φαίνεται too good to be true.
Γιατί το γράφουν όμως αν δεν ισχύει;

Mπάμπη τό έχω τό vigon 120 καί είναι 93 db μάς ενδιαφέρει τό db 93(Lwa) καί όχι τό 80 db(a)
Πάντος είναι λιγο πιό ήσυχο από τα κλασσικά 97 db(Lwa) πού είναι οι περισσότεροι αεροσυμπιεστές.
Πρόσφατα είχα πάει Σπύρου Πάτση και είδα ένα μικρό αεροσυμπιεστή κάπου 60 η 70 db(lwa) άν θυμάμαι καλά ρωτάω τιμή 400 ευρώ !!!.

Καλό μεσημέρι σε όλους από σετ τρυπανια φτερου αξιόπιστα έχετε να προτείνετε κατι;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ με τα self cut πετυχαίνω τις καλύτερες τρύπες. Τα άλλα λειτουργούν πιο πολύ σαν μαχαίρια παρά σαν τρυπάνια.

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk