Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Πέτρα Όχι κρουστικο αλλά πνευματικό και ανάλογα την πέτρα!

Γνώμη μου επιστροφή και επιλογή σε κάτι άλλο καθώς το συγκεκριμένο είναι του πανακριβου σε εργαλεία.

δεν ξερω για το πρωτο αλλα το bosch το ειχα για λιγο καιρο και ειναι απιστευτο!!

Καλά το θυμάμαι για την προσφορά στα 119? Ή το είχες πάρει στην κανονική τιμή?

Δημητρη το 190 ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα του.

Μπορεις επισης να περιμενεις λιγο αυτο https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=3345 να το δοκιμασεις και αν σε καλυπτει εκανες την δουλεια σου με 50 ευρωπουλακια!
Αν οχι το επιστρεφεις!

Έλεγα αυτή τη φορά να τα σκάσω για κάτι που θα μου κρατήσει για πολλά χρόνια. Με το BD τρυπάνι που έχω είμαι ευχαριστημένος. Οι οδηγοί που ήρθανε μαζί με την πλάνη parkside δεν ήταν καλής ποιότητας (μαλακά μέταλλα) - για την πλάνη δεν είναι πολύ πρόβλημα αλλά θα ήθελα να αποφύγω αντίστοιχο θέμα με το δισκοπρίονο.

Αν δεν είχα διαβάσει στο forum τα πολλά θετικά σχόλια για το GKS190, θα είχα προχωρήσει με το B&D.

εγω το ειχα παρει πιο ακριβο αλλα το πουλησα γιατι μου ετυχε κατι σοβαρο και χρειαζομουν χρηματα.θα το ξαναεπαιρνα ανετα παντως και σε πιο πολλα χρηματα.αλλα δεν το κανω γιατι ετοιμαζω δυνατη αγορα απο σεπτεμβρη!!

επειδη θελω να το παρω και
εγω και το ειχα ψαξει ειναι τα ιδια!το μονο που σκεφτομαι ειναι αν μπαινει η βαση plunge
αν την λεω καλα που βγαινει για το τριμερ της μακιτα που ειναι 700w.

Προφανως και δεν θα ειναι ιδιο το κοκκινο με το μπλε μακιτα. Το ενα ειναι ερασιτεχνικη και το αλλο επαγγελματικη σειρα. Μπορει να εχουν το ιδιο σχημα και τα ιδια watt, να παιρνουν και τα ιδια κοπτικα, αλλά το ενα ειναι φτιαγμενο για να δουλευει καθε μερα και να βγαζει παραγωγη, ενω το αλλο για να κανει μεμονωμενες εργασιες που χρειαζεται ενας χομπιστας/ερασιτεχνης. Εχοντας δυο κοκκινα μακιτα, εχω να πω οτι ειναι απο τα πιο καλοφτιαγμενα ερασιτεχνικα που εχω δουλεψει, οποτε θα επαιρνα και το τριμερακι αφοβα. Το μειονεκτημα που εχει και δεν το εχω παρει ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο προσαρτημα για να του συνδεσεις σκουπα.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk