Τα πλακάκια ξέρεις με τι είναι κολλημένα...παίζει τεράστιο ρολο..
Εγώ θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο για ξηλωματα...
Εγώ θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο για ξηλωματα...
Άγνωστο.. Ξέρω μόνο ότι είναι του 80, φοβάμαι μην βρω μείγμα με άμμο/τσιμέντο και χρειαστεί μεγάλο κομπρεσέρ στο τέλος.Τα πλακάκια ξέρεις με τι είναι κολλημένα...παίζει τεράστιο ρολο..
Άμα είναι του 80 και είναι με άμμο θαλάσσης και ταιμςντο κολλημένα τα ξεχνάς τα 2 πρώτα.Άγνωστο.. Ξέρω μόνο ότι είναι του 80, φοβάμαι μην βρω μείγμα με άμμο/τσιμέντο και χρειαστεί μεγάλο κομπρεσέρ στο τέλος.
Το φοβάμαι το 1500w λόγω 5 κιλών βάρους.
Βρε θα κάνει δουλειά αλλά θα ταλαιπωρηθεί. .Δεν πειραζει να κανει διαλειμμα καθε 10-15 λεπτα να κρυωνει το εργαλειο. Ειτε οποτε ζεσταινεται.
Το ιδιο θεμα εχουν ολα τα οικονομικα πιστολετα, το ιδιο θεμα και το πολυ καλο 1050w της Parkside που εχω καμμια δεκαρια χρονια.
Πάμε σε αυτό και βλέπουμε, αν δεν τα καταφέρνει θα επιστραφεί.Το ιδιο θεμα εχουν ολα τα οικονομικα πιστολετα, το ιδιο θεμα και το πολυ καλο 1050w της Parkside που εχω καμμια δεκαρια χρονια.
Είναι σκυλι και αντεχει...αλλά και αυτό θα θέλει αρκετά διαλειμματα για να σου ολοκληρώσει την δουλειά..Πάμε σε αυτό και βλέπουμε, αν δεν τα καταφέρνει θα επιστραφεί.
Κάτι τέτοιο θαρρώ οτι ειναι οκ..Πρόταση για ένα καλέμι για το παραπάνω; Φαντάζομαι τα δικά του θα είναι για πέταμα. Λογικά κυρτό πλατυκάλεμο θα είναι πιο βολικό για αυτήν την χρήση;
Έχετε να προτείνεται κάτι καλό όχι για βαριά χρήση για λίγα δέντρα κλαδιά
Κοιτάω αυτό https://www.b2bstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1846
www.b2bstore.gr
Όλα αυτά είναι τι θα σου κάτσει...Είναι καλή επιλογή αυτό;
![]()
Σετ αλυσοπρίνο με αυτόματη λίπανση + ψαλίδι + τηλεκσοπικό κοντάρι επαναφορτιζόμενα 48v 2 μπαταρίες 5AH
Σετ αλυσοπρίνο με αυτόματη λίπανση + ψαλίδι + τηλεκσοπικό κοντάρι επαναφορτιζόμενα 48v 2 μπαταρίες 5AH Αλυσοπρίονο Τάση 48v Ισχύς 700w Βήμα αλυσίδας 1/4 Αυτόματη λίπανση αλυσίδας Λάμα 15 εκατοστά Ταχύτητα κοπής 6,5 m/sec ρυθμιζόμενη Χειρολαβή soft-antislip Διακόπwww.b2bstore.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.