Καλα εκανες.Τελικα, παράγγειλα το σετ όταν έρθει θα σας δείξω φώτο από το unboxing
Για ποια μιλας...;Γεια σας θα ηθελα τη γνωμη σας για ingco τροχο κ κρουστικο σκαπτικο αξιζουν το κοπο
Το πρώτο είναι κυριος για σκαψιμο με 5.5 κιλα βαρος...για αλλες δουλειες θα σε δυσκολεψει....για την τιμή του είναι οκ..Ιngco RH150028 κρουστικο ingco AG24008E τροχος
ευχαριστω φιλε μουΤο πρώτο είναι κυριος για σκαψιμο με 5,5 κιλα βαρος...για αλλες δουλειες που σε δυσκολεψει....για την τιμη του ειναι οκ..
Για τον 230αρη τροχο δεν ξερω να σου πω και πολλα...οι εφαμμιλοι τηςBormann pro νομιζω ειναι πολυ καλυτεροι..
Καλημέρα συνάδελφοι!! έχει κανένας άποψη από εμπειρία (όχι από you tube!)αν αξίζει η αγορά καλής σκούπας έναντι της parkside για ξυλουργικές εργασίες!έχω την parkside δεν θυμάμαι μοντέλο,την μεγάλη όμως, και σκέφτομαι την αναβάθμιση σε κάτι τύπου
Αξίζει η αναβάθμιση λόγω μικρού χώρου που έχω πιστεύετε?
Προσωπικά, δεν το αλλάζω με τίποτα άλλο (έχω το ίδιο). Η χρήση που του κάνω είναι κατά 90% στα υδραυλικά. Έβγαλε πρόσφατα κάτι αντίστοιχο και το LIDL, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.Χρειάζομαι γαλικό κλειδί, σκέφτομαι αντί γαλικό να κάνω την υπέρβαση και να πάρω το παρακάτω αν και δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Θα κάνω αντίστοιχα την δουλεία μου;
Χρειάζομαι γαλικό κλειδί, σκέφτομαι αντί γαλικό να κάνω την υπέρβαση και να πάρω το παρακάτω αν και δεν το έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου. Θα κάνω αντίστοιχα την δουλεία μου;
Για πόσα χρήματα μιλάμε..;Μαστόρια καλησπέρα. Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.
Ήρθε η ώρα να κάνω δώρο έναν οικονομικό τροχό ρεύματος μεγάλο και όχι 115-125 (έχει τέτοιον) στον πεθερό για να τον έχει στο χωριό.
Έχετε κάτι να προτείνετε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.