Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Τι μας κανεις ρε φιλε βραδιατικαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν χορταίνεις να αγοράζεις εργαλεία εγώ φταίω:flipout::flipout:

Αν είχαμε τέτοιος προσφορές θα έδινα όλα τα λεφτά εκεί και μετά θα έτρωγα εργαλεία .

Αυτό το πακέτο RYOBI ONE με $199 φοβερό και άπιαστο όνειρο. Κουφ@λες Αμερικάνοι...($459 αξίας αγοράζοντας ενα-ενα)

Χρόνια τα λέω... Άλλος κόσμος...
Κι αν υπολογίσεις και τι μισθό παίρνουν οι Αμερικάνοι... χέσε μέσα. :bigcry:

Έχω ξαδερφάκι εργολάβο οικοδομών στο S.Fransisco,το καλοκαίρι που είχε έρθει μου έλεγε για τις τιμές των εργαλείων εκεί..Παιδιά αγοράζουν dewalt πχ σε τιμές parkside.Για το παγκοπρίονο 745 μου είπε πως τσίμπησε ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο,σαν καινούριο,με 150 δολάρια..

Για αυτό και στα toolbox tours που κάνουν στο youtube βλέπουμε με το κιάλι εργαλιοφορείς και εργαλειοθήκες και χαζεύουμε...... :captain:

Ρε μη γκρινιάζετε!!! Δεν θέλαμε καπιταλισμό, θέλαμε σοσιαλισμό. Καλύτερα δεν είναι να μην ξέρεις πόσους αργόμισθους έχεις που να πληρώνονται βρέξει χιονίσει, από το να παίρνεις πιο μεγάλους μισθούς και να δουλεύεις;

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Ρε μη γκρινιάζετε!!! Δεν θέλαμε καπιταλισμό, θέλαμε σοσιαλισμό. Καλύτερα δεν είναι να μην ξέρεις πόσους αργόμισθους έχεις που να πληρώνονται βρέξει χιονίσει, από το να παίρνεις πιο μεγάλους μισθούς και να δουλεύεις;
και όλα να είναι από δανεικά...

Re: Απάντηση: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

+1
Και γιαυτά πού μπορούμε καί αγοράζουμε στήν Ελλάδα γιά μετάλλιο είμαστε.

Re: Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχ

Δανεικά και αγύριστα

Καθόλου αγύριστα,καί μέ τόκο είς τόν δεκαπλούν !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απ

Καθόλου αγύριστα,καί μέ τόκο είς τόν δεκαπλούν !!
Έτσι θεωρούν κάποιοι. Έχει δίκιο Δημήτρη έτσι ακριβώς.

Last edited:
Συνάδελφοι θέλω τήν βοήθεια τού κοινού,σκέφτομαι νά αγοράσω ένα φαλτσοπρίονο απλό,όχι radial (συρόμενο)
Το κόστος μέχρι 100 ευρώ βλέπω τό skil 1131
Αν καί τσίμπησε 20 ευρώ σέ διάστημα 2 μήνες το θέμα είναι ότι τό μαύρο στεφάνι στήν βάση είναι πλαστικό ABS καί κάπου μέ χαλάει αυτό φαλτσοπρίονο με πλαστική βάση,δέν ξέρω άν έχω δίκιο η άδικο,μετά βλέπω τό Bulle 63438
αλλά δέν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στήν παραπάνω μάρκα,επίσης καί στά Einhell - Matrix - Scheppach
Μετά από αυτά ξεφεύγουμε πολύ ψηλά στά Eπώνυμα Bosch-Metabo κοντά στά 200 ευρώ,τί λέτε αξίζει το παραπάνω κατοστάρικο γιά επώνυμο ,τό θέμα είναι δέν με ενδιαφέρει τό Laser και να χάνει 1-2 μοίρες εντάξει μήν χάνει και 5-10 μοιρες,,αλλά η αξιοπιστία και η ασφάλεια.