Να κοιταξεις και στον Παυλατο Στελλιο.
Εγώ σαν λάτρης των γραμμικων νηματων, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο θέμα για το pts 10.Καλησπερα σας, μετα απο καιρο. Αν και δε γραφω συχνα - σχεδον καθολου δηλαδη - διαβαζω το φορουμ σε καθημερινη βαση. Ελπιζω να ρωταω στο καταλληλο θεμα.
Μιας και η τελευταια μου αγορα (bosch pbd 40) εχει κανενα εξαμηνο που εγινε, αρχισε να με τρωει το χερι μου. Σκεφτομουν επιτελους για δισκοπριονο παγκου και πιο συγκεκριμενα το bosch pts 10 μιας και ειναι πιο κοντα στο budget μου. Αυτα που διαβαζω γενικα ειναι και καλα και ασχημα. Προφανως θα γινει ερασιτεχνικη χρηση.
Το εχει καποιος απο εδω; τι αποψη εχετε γενικα για το συγκεκριμενο; Εχω καποια εναλλακτικη που μου διαφευγει;
Τέτοιες αγορές γίνονται μια φορά με προοπτική 20ετιας οπότε θεωρώ αξίζει.
Εγώ σαν λάτρης των γραμμικων νηματων, θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο θέμα για το pts 10.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=140637
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για τις ωραιες συμβουλες που εχω διαβασει εδω μεσα και ετσι σιγα σιγα ξεκινω να μαστορευω μονος μου επιτελους καποια πραγματα. θα θελα την βοηθεια σας για επιλογη κομπρεσερ αερα και πιστολιου βαφης για να ξεκινησω το ασταρωμα στα καγκελα. εκανα την αρχη με ρολο και πινελο στο πρωτο απο τα 50 που υπαρχουν και πραγματικα εφτασα στο αμην...λεω θα μου παρει 6 μηνες να τελιωσω κουτσα κουτσα...οποτε η μονη λυση ειναι το κομπρεσερ. εχετε να προτεινετε καποια πραγματα που πρεπει να προσεξω προς την αγορα κομπρεσερ-πιστολιου? χρειαζεται και αλλα εξαρτηματα? το πιστολι να εχει την τροφοδοσια απο πανω η απο κατω λογω ασταριου? ποσα hp και λιτρα θα μου κανουν την ζωη πιο ευκολη για το βαψιμο? μολις τελειωσω με τα καγκελα το κομπρεσερ θα χρησιμοποιειται ειτε στο αμαξι ειτε για βαφη ξυλων μολις ολοκληρωσω το μικρο εργαστηρι που λεω να φτιαξω διαβαζοντας απο ολους εσας. ευχαριστω μαστορες!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.