Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Πωωω εκείνο το Metabo KGS216M στα 200ε τελική τιμή μου χαμογέλασε. Να γυρίσω του Lidl και να χτυπήσω αυτό λέτε, αν και στα διπλά λ7;

και εμενα φιλε μου το ιδιο,πολυ μου αρεσει και σε καλη τιμη
ευτυχως δεν πηρα του lidl
αν ενδιαφερθει και κανεις αλλος ή προβει καποιος σε παραγγελια να ενημερωσει γιατι απο παραγγελιες στο ιντερνετ δεν εχω ιδεα..

τα μεταφορικα ξερουμε ποσο πανε?

Re: Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχ

Πολύ καλή προσφορά όντος για Ελλάδα είδα 15 ευρώ αλλά δεν έβαλα κάτι ογκώδες για να δω αν πάει με όγκο η βάρος

Παιδιά το metabo 15 ευρώ και αυτό δηλ. 199.90 μόνο ενώ εδω ξεκινάει από 325 τζάμπα πράμα και εγω το Parkside πήρα αλλά και πάλι είναι 2πλασια λεφτά αλλά αξίζει όμως το άτιμο

Παιδιά εγώ ψηθηκα για το metabo το πήρα πίσω το Parkside τι λέτε για καμία ομαδική;Το side έχει και άλλα πολλά σε προσφορές

Μπορείτε να τα πάρετε και από το site του καταστήματος του (lefeld.de) και αν πάρετε πολλά κομμάτια να ζητήσετε και κάποια έξτρα έκπτωση.

Το κακο είναι ότι είναι στα γερμανικά και από γερμανικά Δεν τα πα με καλά μην κανουμε καμία πατάτα

δεν ξερω αν ενδιαφερεται και κανεις αλλος για αγορα να βοηθησει την κατασταση γιατι εγω απο παραγγελιες στο εξωτερικο δεν ξερω καθολου

εγω βασικα ενδιαφερομαι για το metabo KGS 254 M στα 250 (η διαφορα με ελλαδα ειναι χαοτικη)

Ωραίος Νίκο, ευχαριστούμε. Έχεις ψωνίσει από τη σελίδα τους; Η επικοινωνία είναι αντίστοιχη με του werkzeugalarm; Αργεί μεν, αλλά θα δώσει μια εκπτωσούλα παραπάνω;

Re: Απάντηση: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Ωραίος Νίκο, ευχαριστούμε. Έχεις ψωνίσει από τη σελίδα τους; Η επικοινωνία είναι αντίστοιχη με του werkzeugalarm; Αργεί μεν, αλλά θα δώσει μια εκπτωσούλα παραπάνω;

Ναι Γιάννη έχω πάρει ένα δράπανο Bosch GSB 13 RE και τους έχω ρωτήσει για την κορδέλα Metabo bas 317 κάποια στιγμή.
Και στις 2 περιπτώσεις η εξυπηρέτηση ήταν άριστη.
Για καλύτερες τιμές πιστεύω ότι κάτι θα κάνει αλλά δεν είναι και δύσκολο να ρωτήσεις! ;)

Καλησπερα παιδια Επειδή κοντεύει η ημερομηνια για παραγγελία του metabo φαλτσοπριονου το έχει πάρει κανένας από εδώ;Τι λέει σαν εταιρία;Και από θέμα ακριβείας κοπής;

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Καλησπερα παιδια Επειδή κοντεύει η ημερομηνια για παραγγελία του metabo φαλτσοπριονου το έχει πάρει κανένας από εδώ;Τι λέει σαν εταιρία;Και από θέμα ακριβείας κοπής;

Καλησπέρα. Αν ανατρέξεις στις σελίδες του forum, θα διαβάσεις πως ένα ή δύο άτομα που το έχουν είναι πολύ ευχαριστημένοι. Σαν εταιρία η metabo είναι από τις γνωστές στον χώρο του εργαλείου, με highlight της τα κρουστικά της δράπανα που αν και τριών ή και τεσσάρων δεκαετιών συνεχίζουν να είναι απολύτως μάχιμα έως και σήμερα. :grinning-smiley-043