Χαιρετω την ομορφη παρεα σας. Αν και διαβασα προηγουμενα ποστ και ηδη λυθηκαν καποιες αποριες μου θα ρωτησω μηπως και ξεμπερδευτω πληρως.
Λοιπον εχω ενα δραπανο αρκετα παλιο σαν αυτο
https://www.google.gr/search?q=hita...UICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=nkYuZNDwLG1NvM: με το οποιο κανω τις οικιακες εργασιες που θα προκυψουν αλλα δεν εχει κρουση-βιδωμα-ξεβιδωμα-αυτοματο τσοκ-αυτη την ευαισθητη βαθμιδωτη σκανδαλη (δε ξερω πως το λενε αυτο το ). Πριν λιγες μερες δουλεψα ενα parkside μπαταριας 12v σε ξυλο που αν και μου φανηκε παιχνιδι σε σχεση με το hitachi ειχε ολα τα παραπανω και διαπιστωσα το ποσο μεγαλη ευκολια ειναι. Μπηκα λοιπον στο τριπακι να ψαχνω δραπανοκρατσαβιδο μπαταριας για χρηση στο σπιτι, δλδ αν ειναι δυνατον να τα κανει ολα και να μη ξαναχρημ/σω το hitachi ή τουλαχιστον να βγαινει σπανια. Δουλειες που θα κανει ειναι κανενα ουπα σε τοιχο, θα μου αρεσε να μπορω να τρυπησω και μπετο αν χρειαστει, κανενα τρυπημα- βιδωμα σε ξυλο καποια στιγμη τρυπημα ατσαλι 5χιλ και βουρτσισμα τα καγκελα ( αν και στα 2 τελευταια μπορω να βαλω και το ρευματος). Οι χρησεις αυτες που περιγραφω θα ειναι ελαχιστες στη διαρκεια π.χ. ενος ετους αλλα αποτελουν αναγκη.
Τι προτεινετε εσεις στη περιπτωση μου?