Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Εγώ θα σας καταθέσω την εμπειρία μου απο σπαθοσέγα skil.Την πήρα ως (συμφωνημένη) αμοιβή για κάποια ιδιαίτερα μαθήματα.Πέρισυ τη χρησιμοποίησα για να καθαρίσω κάποιες ελιές απο τη ρίζα,κόβοντας παρανυξίδια ,αδηφάγους τα λέτε νομίζω,διαμέτρου μέχρι και 7 περίπου πόντους,τίγκα στους χυμούς,όχι και ότι πιο εύκολο.Παιδιά το εργαλείο είναι δύναμη,οι (κακές) λάμες κολλούσαν στο ξύλο και κινδύνευσαν οι καρποί μου αρκετές φορές.Με εντυπωσίασε όσο λίγα εργαλεία.
Με καλά πριόνια χαρίζει χαμόγελα.
https://www.skroutz.gr/s/322435/Skil-4950MA.html

Νικ σε ευχαριστώ πολυ φιλε.
Απλα δεν θελω να ανεβω τοσο πολυ δεδομενης της συγκεκριμενης χρησης της.
Θεωρω πως η κιτρινουλα με καλυπτει αν και καλοβλεπω και την αλλη κιτρινουλα που παιρνει την λαμα σε 4 σημεια στην κεφαλη της.
Dewalt Dw305

Screenshot-2018-10-26-09.47.37-664x1024.png

Last edited:
Να δανειστεις απο τον παππου σου το Bosch KEO που του ειχες κανει δωρο πριν καποια χρονια. Να δεις αν σε βολευει μια σπαθοσεγα για το trimming των ξυλων η να πας σε αλεποουρα σαν το scorpion.
372067_600_370.png

Το θυμασαι ρε θηριο ε?
Μπραβο ρε Μιχαλη!

Το ειχα σκεφτει να το φερω τον Δεκεμβρη απλα για την δουλεια που το θελω δεδομενου του οτι καποια κομματια ειναι παβω απο 10 εκ θα δυσκολευτει το κατα τα αλλα πολυ καλο εργαλειο!
Ο παππους δεν το εχει χρησιμοποιησει καθολου και ειναι καινουργιο στο ξυλινο κουτι που του ειχα φτιάξει καθως βολεύεται πολυ με τα Samurai χειροπριονα και καλα κανει δλδ λαυβς γυμναζεται κιολας.

Κυριάκο μια παροιμία λέει "από κει που ξέρεις μη λαθεύεις". Πάρε το κιτρινακι το καλό να εισαι ήσυχος.
Υγ. Αφού αυτό θα πάρεις, τι το ζοριζεις; :-)))

Παιδια καλα τα λετε απλα το ζύγιζω λιγακι καθως δε θα ειναι και ενα εργαλειο που θα δει και πολυ χρηση.
Βεβαια να χουμε να λεμε.....
Προς το 305 κλεινω ειναι αληθεια απλα το στανλευ κοστιζει τα μισα....

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

Παιδια καλα τα λετε απλα το ζύγιζω λιγακι καθως δε θα ειναι και ενα εργαλειο που θα δει και πολυ χρηση.
Βεβαια να χουμε να λεμε.....
Προς το 305 κλεινω ειναι αληθεια απλα το στανλευ κοστιζει τα μισα....
Dewalt....

Για να μην δώσεις τα λεφτά να πάρεις μια κορδέλα τελικά θα γεμίσεις εργαλεία-εργαλειάκια και τα λεφτά θα τα ξοδέψεις.

Απάντηση: Re: Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες

ελα συγκέντρωθειτε λεμε.
500 ευρω δεν εχω να δωσω παιδισ

Ποιόν μου θυμίζεις... Ποιόν μου θυμίζεις... :chinscratch:

Για την δουλεια που το θελει ο Κυριακος η σπαθοσεγα ενδεικνυται πολυ περισσοτερο απο την πριονοκορδελα που θελει αριστο πατημα του τεμαχιου στη βαση αλλιως ειναι επικινδυνη.

Πριν λιγο καιρο εκοψα με σπαθοσεγα ενα κομματι ελιας που μου ειχε φερει ο Μπαμπης για να χωρεσει κατω απο την πριονοκορδελα. Μια χαρα εγινε η δουλεια.
Ισως γινοταν καλυτερα με το πριονακι του B&D scorprion (αλεποουρα).

Που εισαι βρε Weatherman να μας πεις τι γινεται με αυτο το εργαλειο!

Το συγκεκριμενο κομπρεσσερακι, που εχεις στο λινκ και το εχω και εγω αρκετα χρονια τωρα, ειναι πολυ καλο και εχει πολλες και αριστες κριτικες σε ολα τα αμαζον.
https://www.amazon.com/Ryobi-P731-Function-Inflator-Compressor/dp/B006NKLHOY

Οταν ζητας διαφορετικο, εννοεις τρομπα μπαταριας οπως το ryobi η με καλωδιο?