το τρυπανι που εβαλες νομιζω δεν ειναι το κρουστικο. για μπετο θελεις να ειναι και κρουστικο. το κρουστικο παει συνηθως κανα δεκαρικο παραπανω
η μπαταρια καλο ειναι να ειναι γενικα 4αρα οπως αυτη που εβαλες, αλλά στο δραπανοκατσαβιδο η τεσσαρα κουραζει λογω βαρους
η συγκεκριμενη ζυγιζει περι τα 700 γρ μονη της!
συνηθως τα δινουν με δυαρες οταν εχουν μεσα μπαταρια και φορτιστη
να σκεφτεις οτι εγω χρησιμοποιω συνηθως δωδεκαβολτο δραπανοκατσαβιδο για διαφορες εργασιες λογω βαρους που ειναι περι τα 900γρ με μπαταρια και αν θελω επιπλεον δυναμη χρησιμοποιω ενα μαιμου μακιτα που με τη μπαταρια παει 1600γρ σε αντιθεση με το παρκυ που παει 1900
το βαρος παιζει μεγαλο ρολο στα τρυπηματα και ακομα μεγαλυτερο ρολο στα βιδωματα.
η εμπειρια , μου εχει δειξει οτι στις περισσοτερες δουλιες χρησιμοποιω ενα δωδεκαβολτο, κατι σαν και αυτο που με δυο μπαταιρες το βρισκεις τσαμπα και τουλαχιστον τα συνηθισμενα βιδωματα και τρυπηματα ξυλου, τοιχου(τουβλο) τα παει μαρουλι και με βολευει λογω βαρους. ακομα και σιδερα τρυπω στην αναγκη με αυτο.
https://www.agrotisgroup.gr/eryaleia/Επαναφορτιζόμενος%20βιδολόγος%2018V%20με%202%20μπαταρίες%20ASSUR
και οταν θελω περισσοτερη δυναμη στο τρυπημα ή στο βιδωμα κατι σαν αυτο (λογω βαρους) που η τιμη του σε προσφορες ειναι περι τα 25-30 χωρις μπαταρια και φορτιστη
Only US$41.99, buy best raitool 18v cordless electric impact drill 2 speed power screwdriver adapted to 18v makita battery sale online store at wholesale price.
www.banggood.com
ετσι σπανια χρησιμοποιω το πρασινο 20v παρκσαιντ που εχω (λογω βαρους)
επιπλεον αργοτερα μπορει για σοβαρα βιδωματα να χρειαστεις ενα παλμικο κατσαβιδι που στην αγορα πανε κανα 30 αρι - 40αρι τα φτηνα
συνηθως εχεις μπαταρια απο το δραπανοκατσαβιδο και εισαι κομπλε
εγω εχω ενα παρκσαιντ, ενα τυπου μακιτα και ενα μπουλονοκλειδο που παιζει το ρολο παλμικου κατσαβιδιου βαρεως τυπου αν χρειαστει
αλλα γενικα δεν θα σου χρει;αστει κατι τετοιο, οπότε η γνωμη μου ειναι να παρεις και ενα φτηνο δωδεκαβολτο και το τοπσακ οταν το ξαναβγαλει προσφορα
με 75-80 ευρω συνολο, θα εισαι κομπλε και σε δυναμη και σε βαρος!
εκτος και αν θες να βιδωνεις βιδες-θερια (σπανιο) οπότε θα χρειαστεις κι ενα παλμικο κατσαβιδι, (γιατι μονο πανακριβα δραπανοκατσαβιδα μπορουν να βιδωσουν βιδες-θερια) που νομιζω οτι δεν σου χρειαζεται