Ευχαριστω
Ήδη από παλιά με συσκευές ήχου και εικόνας είχα «μπλέξει» άσχημα εδώ μέσα
Φαντάζομαι τη συνέχεια με τα εργαλεια
Ήδη από παλιά με συσκευές ήχου και εικόνας είχα «μπλέξει» άσχημα εδώ μέσα

Φαντάζομαι τη συνέχεια με τα εργαλεια

Ειμαι και εγω υπερ των εργαλειων με καλωδιο και οχι μπαταριων. Ειδα το ποστ του @dk31 και ειπα να ανεβασω το ιδιο σκυλι που εχω και εγω περιπου 10 χρονια. Δουλευει καθημερινα, εχει πεσει κατω πολλες φορες και ειναι αρκετα βαρύ, λειπουν κομματια, εχω πειραξει τα γραναζια μεσα και εχασα και 2-3 εξαρτηματακια απο μεσα, εβαλα καρβουνακια μαιμού diy, αλλα την παλευει ακομα. Στη φωτο ειναι με αλλο τσοκ, ενα αυτοματο της Total.
Νομιζω οτι αν παρεις ενα δραπανο ρευματος κοντα στα 700-800W "με ρύθμιση στροφών" θα δουλευει ξεκουραστα, δεν θα ζεσταινεται και δεν θα χρειαστεις τπτ αλλο (πχ φορτιστες ή μπαταριες) περαν απο μια μπαλαντεζα. Εγω δεν θα ξαναπαιρνα το Black n Decker γιατι η ποιοτητα του δεν ειναι η ιδια με τα ιδια μοντελα που θυμαμαι ως παιδι. Θα προτεινα κατι απο τα Bosch την μπλε σειρα, οτι σε πεισει απο τη βαθμολογια των αγοραστων.
Bosch
View attachment 201634
Όταν με το πρώτο μου Black & Decker BD163V στην ηλικία των 16 ετών πήγα να αλλάξω μπριζες στο σπίτι.
Επουδενί.
Έτσι, απλά πιάνεται το χέρι όταν τα βιδώματα είναι πολλά.Και με τοτρυπανι καλωδιου βιδωνεις , αλλά με τροπο. Παλια πως καναμε δουλειες?
Δεν κάναμε...Τις βιδες αγκυρωσης μονο με το ΧΕΡΙ
Και με τοτρυπανι καλωδιου βιδωνεις , αλλά με τροπο. Παλια πως καναμε δουλειες?
Ένα τέτοιο με 4 volt parkside αγόρασα και εγώ.
Η άποψή μού είναι ότι δεν είναι για σοβαρή δουλειά.
Για καμιά βίδα υπολογιστή, και τέτοιου τύπου βίδες καλό είναι.
Αν έχεις ένα 12v η 18 - 20 v και θέλεις ένα τέτοιου τύπου για δεύτερο, τότε ναι.
Αν δεν έχεις άλλο όμως, για μένα μην το πάρεις.
Την πρώτη φορά που πήγα να το χρησιμοποιήσω, βέβαια σε μεγάλες ξύλινες βίδες σε μια ραφιερααπο το ικεα, φάνηκε πόσο αδύναμο είναι.
Στην πρώτη κιόλας βίδα , ούτε μέχρι την μέση δεν την πήγε.
Ευτυχώς είχα μαζί μου ένα 18v B&D και έκανα την δουλειά μου.
Το πρώτο 4v parkside είναι παιχνίδι και το 18V B&D είναι εργαλείο.
Αυτο ηταν ΜΙχαλη...Ειχα αγορασει πριν κανα διχρονο ενα 4βολτο κατσαβιδι απο το Lidl MONO KAI MONO επειδη εγραφε οτι ειχε ροπη 10Νm....
Προφανως και δεν πιστεψα σε καμμια περιπτωση οτι μπορει να ηταν τοσο ισχυρο οσο και το 4βολτο GSR της Bosch, αλλα ηθελα να το πιστοποιησω ο ιδιος.
Mετα απο εναν ενδελεχη ελεγχο και προσεκτικη δοκιμη/συγκριση με 4-5 αλλα κατσαβιδια (εχω αναρτησει την συγκριση) διαπιστωθηκε οτι μετα βιας ειχε ροπη 5Νm..
Δεν θυμαμαι πιο ακριβως κατσαβιδι ηταν καθως αμεσως μετα την δοκιμη το χαρισα στον πατερα μου.
Παντως ηταν ενα περιποιημενο σετακι σε πλαστικη θηκη και με αρκετες μυτες μεσα.
Mηπως λες την σειρα Parkside Me..;ειχε βγαλει παντως καποια στιγμη η parkside ενα νεου ντιζαιν κατσαβιδι περισυ μωβ χρωματος που ελεγαν οτι ειναι αντιγραφο του μπος, καπου στα 29 ευρω με διπλη ροπη απο το απλο πρασινο της κατα πως ακουγοταν.
μηπως το αγορασε κανενας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.