Τελικη 4αδα

psta

New member
9 September 2011
41
Μετα απο σχετικο ψαξιμο, τα 4 μοντελα που προκριθηκαν για πιθανη αγορα ειναι:

PANASONIC TC47AS740
SAMSUNG UE48H6640
LG 49UB830V
SONY KDL50W816

Αποσταση θεασης 2.6 - 3μ. Δεν θα ηθελα να ανεβω σε διαστασεις τηλεορασης λογω budget (ηδη απο τα 1000 ανεβηκα πιθανα στα 1200)
Λιγη βοηθεια για την τελικη επιλογη ειναι παντα καλοδεχουμενη. Καποιο χαρακτηριστικο μειονεκτημα καποιου μοντελου σιγουρα θα βοηθησει...

Για την Panasonic δεν ξέρω κάτι , η Samsung είναι πολύ καλή τηλεόραση η LG είναι χαλια και η Sony w816 είναι η καλύτερη περίπτωση και θα σου πρότεινα να προχώρησης σε αυτήν.

Επίσης αν διαθέτης 1200 euro , μπορείς να ανεβείς σε inches και να πας εδώ : http://www.skroutz.gr/s/4771580/Sony-KDL-55W815B.html

Last edited:
Μπορείς να γλιτώσεις και 150 ευρώ (και παραπάνω) αγοράζοντας αυτήν...

https://www.skroutz.gr/s/4689792/Samsung-UE48H6500.html

Οι διαφορές στην εικόνα στην σειρά 6 της Samsung είναι ελάχιστες (αλλάζει ο σχεδιασμός και η βάση της τηλεόρασης) , ουσιαστικά πληρώνεις στο Πλαίσιο ένα πόσο επιπλέον χωρίς λόγο.

Ομοίως για την Sony μπορείς να πας στην W805 και να γλιτώσεις κάποια χρήματα (οι διαφορές με την W815 και 829 είναι σχεδόν μηδενικές).

Σε σχέση με την 48H6640 που είναι στην λίστα (πιστεύω να την διάβασες στο πρώτο ποστ) γλιτώνει και 150-200 ευρώ με την 48H6500. Δεν είπα ότι 48" είναι τέλεια για την απόσταση.

Καλό είναι να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο και να μην ειρωνευόμαστε , εγώ αποφεύγω να σχολιάζω τα "διαμάντια" που γράφουν μερικοί.

Okay sir , i apologize , it is not going to happen again.

Απλά αυτό που περίμενα είναι να κανεις μια....Αντεπίθεση , δεδομένης της γκάφας που έκανα ( επειδή δεν είδα ) και αντί να γράψω H6500 ( όπως έγραψες εσύ ) έγραψα H6400.

Σε κάθε περίπτωση , ο λόγος που πρότεινες την H6...500 ήταν ξεκάθαρος , δικό μου το λάθος , δεν άντε3α και μου ξέφυγε :p

Για τα 3 μέτρα οι 50" ειναι μια χαρά επιλογή.
Ίσως και οι 55...
Εκεί πάντως με 1000-1200 δεν παίρνεις καλή τηλεοραση.
Όσο μεγαλώνει η διαγώνιος, με αυτά τα χρήματα, τόσο χάνεται η ουσία.
Εγώ θα πρότεινα Samsung 46H7000 στα 1300 και αν δεν βγαίνουν ακόμα και στις 40".
Πάντως σειρά 8 της sony, αν δεν είχε το ταμπελάκι sony, δεν αξίζει ούτε πεντακοσάρικο... Και μάλιστα όσο μεγαλύτερη, τόσο περισσότερα θα πετάξεις.
Εγώ όταν είδα την 55 7000 ειλικρινά κόλλησα...
Θα ανταλασα την 50w829b που εχω ακόμα και με την 40" έκδοση της !!!

Calibrated black level (ANSI checkerboard) : 0.042 cd/m2Source: HDTV review for Sony w829.

Η tv σου έχει πολύ καλο μαύρο πάντως και καταφέρνει γενικά να ξεπεράσει αρκετές tv και τα χαρακτηριστικά της είναι ικανοποιητικά οποτε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι δυσαρεστημένος.

Βεβαια έχεις και ένα δίκιο γιατί η τηλεόραση που είχες ( πιθανότατα ) ήταν καλύτερη από αυτή που σου πάσαρε τώρα η Sony , αλλα όταν υπάρχει αδυναμία επισκευής , η αντικατάσταση με φετινό μοντέλο είναι αναπόφευχτη ακόμα και από Samsung και από LG.

Να λες πάλι καλά που σου κάνανε μια αντικατάσταση , το πρόβλημα που είχε η tv σου δεν το γνωρίζω για να είμαι σίγουρος , αλλα για φαντάσου η Sony να τα έριχνε σε εσένα ( το πρόβλημα και καλά ότι ήταν δικη σου υπαιτιότητας ) και να μην σου την αλλάζανε , τώρα θα ήσουν χωρίς tv.

Shit...It didn't auto merged , sorry for the double post...
Btw...When the auto merged will function and when not? >.>

Calibrated black level (ANSI checkerboard) : 0.042 cd/m2Source: HDTV review for Sony w829.

Η tv σου έχει πολύ καλο μαύρο πάντως και καταφέρνει γενικά να ξεπεράσει αρκετές tv και τα χαρακτηριστικά της είναι ικανοποιητικά οποτε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι δυσαρεστημένος.

Βεβαια έχεις και ένα δίκιο γιατί η τηλεόραση που είχες ( πιθανότατα ) ήταν καλύτερη από αυτή που σου πάσαρε τώρα η Sony , αλλα όταν υπάρχει αδυναμία επισκευής , η αντικατάσταση με φετινό μοντέλο είναι αναπόφευχτη ακόμα και από Samsung και από LG.

Να λες πάλι καλά που σου κάνανε μια αντικατάσταση , το πρόβλημα που είχε η tv σου δεν το γνωρίζω για να είμαι σίγουρος , αλλα για φαντάσου η Sony να τα έριχνε σε εσένα ( το πρόβλημα και καλά ότι ήταν δικη σου υπαιτιότητας ) και να μην σου την αλλάζανε , τώρα θα ήσουν χωρίς tv.

Shit...It didn't auto merged , sorry for the double post...
Btw...When the auto merged will function and when not? >.>
Δεν ειναι θέμα μέτρησης μαύρο.
Ειναι η συνολική αίσθηση της εικόνας...
Δεν ειναι αυτό που λέμε...ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ.
για playstation ίσως...
Επίσης ο ηχος της ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
Αναγκάστηκα πρώτη φορά να αγοράσω εξωτερική πηγή ήχου, την οποία δεν χρειαζομουν πριν.
Διέθεσα ποιο πολα απο την αξία της τηλεόρασης.
Το μόνο θετικό ότι εκεί έκανα τέλεια επιλογή ( JBL L16 authentik... ).
Απο τηλεοραση, είμαι πάλι στο ψάξιμο...
Θα πάρω μόλις ευχερισω καινούργια...
Η αντιμετώπιση της sony ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !!!
Και η συγκεκριμένη τηλεοραση, μια αρπαχτή για το Μουντιάλ, για να βγάλει την καμπάνια της...
Πουλάει μια τηλεοραση του πεντακοσαρικου, ενα χίλιαρικο, επειδή εχει το σηματάκι του BRASIL 2014 στην κούτα και το χειριστήριο.

Και η συγκεκριμένη τηλεοραση, μια αρπαχτή για το Μουντιάλ, για να βγάλει την καμπάνια της...
Πουλάει μια τηλεοραση του πεντακοσαρικου, ενα χίλιαρικο, επειδή εχει το σηματάκι του BRASIL 2014 στην κούτα και το χειριστήριο.
Ρε φίλε δε φτάνει τόσες φορές που έχεις εκτεθεί? Σε έχουν διαψεύσει τόσα review Και πόσα ακόμα μελοι-κάτοχοι της τηλεόρασης.Όσα και να λες η Sony Δεν θα σου δώσει άλλη tv Και όσο βγάζει κορυφαία προϊόντα όπως η w8xx θα συνεχίζει να πουλάει με ή χωρίς σημαιάκια Brazil.Αλήθεια τι εμπειρία έχεις πάνω σε τηλεοράσεις γιατί με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δεν το κατέχεις το άθλημα. Φιλικά πάντα.

Ρε φίλε δε φτάνει τόσες φορές που έχεις εκτεθεί? Σε έχουν διαψεύσει τόσα review Και πόσα ακόμα μελοι-κάτοχοι της τηλεόρασης.Όσα και να λες η Sony Δεν θα σου δώσει άλλη tv Και όσο βγάζει κορυφαία προϊόντα όπως η w8xx θα συνεχίζει να πουλάει με ή χωρίς σημαιάκια Brazil.Αλήθεια τι εμπειρία έχεις πάνω σε τηλεοράσεις γιατί με αυτά που γράφεις δείχνεις ότι δεν το κατέχεις το άθλημα. Φιλικά πάντα.
Δεν θέλω τίποτα απο τη sony.
Τώρα αν θεωρεί κάποιος την w8xx κορυφαίο προϊόν, αυτό ειναι ανέκδοτο.

Και εσύ ρε LINK , τι μαργαριτάρια πετάς ρε φιλε...

Κορυφαία είναι η Η7000 ( σύμφωνα πάντα με τα review ) η W8 έχει μονο καλή 2D εικόνα , ακόμα και για τα 100 hertz , πρέπει να πας πάνω από 50 inches.
Να prosexoumai λίγο τι γράφουμε , γιατί την φετινή sony κορυφαία δεν την λες.
Την περσινή από την άλλη , την λες την καλύτερη LED που uparxei μέχρι τώρα ( w905 ) αλλα φέτος η Sony δεν είναι και τόσο καλή ( όσο η samsung τουλάχιστον ).

Φιλικότατα πάντα :p

Ούτε για 1D δεν κάνει !!!
Μάλλον... Κανένα D!!!

Ρε πανμέγιστε, σε βαρέθηκα, και τολμάω να το γράψω γιατί δεν βλέπω να σέβεσαι τίποτα και ως εκ τούτου δεν αξίζεις σεβασμό.
Έχεις μαμήσει κάθε διάλογο που αναφέρεται η Sony σε αυτό το forum!

Ρε πανμέγιστε, σε βαρέθηκα, και τολμάω να το γράψω γιατί δεν βλέπω να σέβεσαι τίποτα και ως εκ τούτου δεν αξίζεις σεβασμό.
Έχεις μαμήσει κάθε διάλογο που αναφέρεται η Sony σε αυτό το forum!
Όταν η sony αποφασίσει να φτιάξει ξανά καλές τηλεοράσεις, και η αμτιπροσωπια της να σέβεται τους πελάτες της, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα την ξαναπροτιμισω.

Η HX920 είναι αντίστοιχη με την περυσινή W905 , ίσως και καλύτερη σε ορισμένες παραμέτρους (αλλά και χειρότερη σε κάποιες άλλες). Εγώ δεν σου ρίχνω άδικο που φωνάζεις αν και η W829 θεωρώ ότι είναι καλή τηλεόραση (mid range όμως όχι top class).