Λάκης
AVClub Fanatic
εγω λεω να μη μεταδιδεται τιποτα ελευθερο,να παρουμε ολοι απο δεκα συνδρομες με τον αναλογο εξοπλισμο και να κανουμε τζιρο στις εταιρειες.
Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, όπως λέει και ο κύριος Afam... Αλλά υπάρχει η λύση για να δεις αγώνα/ες όμως χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός.εγω λεω να μη μεταδιδεται τιποτα ελευθερο,να παρουμε ολοι απο δεκα συνδρομες με τον αναλογο εξοπλισμο και να κανουμε τζιρο στις εταιρειες.
Καλησπέρα Θε.. :grandpa:Θες δεν θες αυτό θα γίνει Λάκη...
Πάντως δεν υπαρχει ποιο μίζερο πραγμα να βλέπεις κάποιους στο βωμό του οτι εγω πληρώνω γιατι να το δει όλος ο λαος τσάμπα ενα ματς ενα οχι 2 οχι 3 οχι 13 να υπερασπίζονται τα συμφέροντα ενός συμβολαίου μιας ανώνυμης εταιρείας λες και έχουν ποσοστα! Δλδ να βαρας νταλκα μην τυχόν τον τελικο τον δείξει και απο κανάλι που δεν το πληρώνουμε γιατι θα νιώσει λαλακας....έλεος....μερικοί νομίζω γνωρίζουν καλυτερα τους όρους των συμβολαίων της νοβα και του ΟΤΕ τιβι απο οτι γνωρίζουν προσωπικές τους υποθέσεις!
εγω λεω να μη μεταδιδεται τιποτα ελευθερο,να παρουμε ολοι απο δεκα συνδρομες με τον αναλογο εξοπλισμο και να κανουμε τζιρο στις εταιρειες.
Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Άλλη χρονιά δεν θυμάμαι παρόμοιο περιστατικό. Ο τελικός κυπέλλου ΠΡΕΠΕΙ να προβάλλεται ελεύθερα! Αν το χε κάνει αυτό η νόβα θα χατε σκυλιάσει όλοι όσοι τώρα δικαιολογείτε τον ΟΤΕ
Ενταξει ενα ματσακι ειναι τι να κανουμε γινομαστε αμερικα σιγα σιγα οπου τιποτα δεν ειναι τσαμπα.
Και ο σκαι να το εδειχνε παντως νομιζω οτι τετοια ματς αξιζει να τα δεις εξω σε δημοσιο χωρο, η "ατμοσφαιρα" που θα υπαρχει οπως κ να το κανουμε ειναι ενα κινητρο (+ η εικονα hd του otetv).
Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Άλλη χρονιά δεν θυμάμαι παρόμοιο περιστατικό. Ο τελικός κυπέλλου ΠΡΕΠΕΙ να προβάλλεται ελεύθερα! Αν το χε κάνει αυτό η νόβα θα χατε σκυλιάσει όλοι όσοι τώρα δικαιολογείτε τον ΟΤΕ
Θες δεν θες αυτό θα γίνει Λάκη...
Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, όπως λέει και ο κύριος Afam... Αλλά υπάρχει η λύση για να δεις αγώνα/ες όμως χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός.
Και φυσικά δεν λέω για servers ή και γω δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Feeds με Ελληνικό ενδιαφέρων και όχι μόνο, κυκλοφορούν αμέτρητα.
Οte tv έχω (family pack) για λόγους family και μόνο...
Καλησπέρα Θε.. :grandpa:![]()
Καλά παιδιά ψυχραιμία τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.Προσωπικά θέλω να είναι κερδοφόρος η ιδιωτική εταιρεία που έσπασε ένα μονοπώλιο 2 δεκαετιών και μου προσφέρει κάτι 200% φθηνότερα από την τιμή που είχε η εταιρεία του μονοπωλίου.Και θέλω να είναι κερδοφόρος για να επιβιώσει ώστε να συνεχίσω να απολαμβάνω εγώ κάτι που μου αρέσει φθηνά.Φυσικά οι ευχές μου αυτές ισχύουν όσο η εταιρεία με προσέχει παρέχοντάς μου καλές και φθηνές υπηρεσίες.Αν π.χ. αύριο γίνει πανάκριβη τότε δε θα με νοιάζει.Σίγουρα είναι κρίμα να μην μεταδίδεται ελεύθερα ο τελικός αλλά απο κάτι τέτοια ματς περιμένει την έμμεση διαφήμιση ο ΟΤΕ.Δηλαδή να προσελκύσει κι άλλους συνδρομητές.Δε θυμάμαι η ΝΟΒΑ να έδωσε ποτέ δωρεάν κάποιους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος σε ελεύθερο κανάλι.Μια χρονιά έδειχνε ο ΣΚΑΙ την τέταρτη επιλογή κάθε αγωνιστικής και μπήκε μπόλικα εκατομμύρια μέσα με αυτά που "έσκαγε" στην ΝΟΒΑ.
Να πληρώνει ο καθένας το τι θέλει να δει είναι το πιο σωστό.
Έτσι δεν πληρώνει κανένας για πράγματα που δεν θέλει να πληρώσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.