Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

εγω λεω να μη μεταδιδεται τιποτα ελευθερο,να παρουμε ολοι απο δεκα συνδρομες με τον αναλογο εξοπλισμο και να κανουμε τζιρο στις εταιρειες.

Πάντως δεν υπαρχει ποιο μίζερο πραγμα να βλέπεις κάποιους στο βωμό του οτι εγω πληρώνω γιατι να το δει όλος ο λαος τσάμπα ενα ματς ενα οχι 2 οχι 3 οχι 13 να υπερασπίζονται τα συμφέροντα ενός συμβολαίου μιας ανώνυμης εταιρείας λες και έχουν ποσοστα! Δλδ να βαρας νταλκα μην τυχόν τον τελικο τον δείξει και απο κανάλι που δεν το πληρώνουμε γιατι θα νιώσει λαλακας....έλεος....μερικοί νομίζω γνωρίζουν καλυτερα τους όρους των συμβολαίων της νοβα και του ΟΤΕ τιβι απο οτι γνωρίζουν προσωπικές τους υποθέσεις!

Απάντηση: Re: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

εγω λεω να μη μεταδιδεται τιποτα ελευθερο,να παρουμε ολοι απο δεκα συνδρομες με τον αναλογο εξοπλισμο και να κανουμε τζιρο στις εταιρειες.
Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, όπως λέει και ο κύριος Afam... Αλλά υπάρχει η λύση για να δεις αγώνα/ες όμως χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός.
Και φυσικά δεν λέω για servers ή και γω δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Feeds με Ελληνικό ενδιαφέρων και όχι μόνο, κυκλοφορούν αμέτρητα.
Οte tv έχω (family pack) για λόγους family και μόνο...

Θες δεν θες αυτό θα γίνει Λάκη...
Καλησπέρα Θε.. :grandpa:-bye-

Πάντως δεν υπαρχει ποιο μίζερο πραγμα να βλέπεις κάποιους στο βωμό του οτι εγω πληρώνω γιατι να το δει όλος ο λαος τσάμπα ενα ματς ενα οχι 2 οχι 3 οχι 13 να υπερασπίζονται τα συμφέροντα ενός συμβολαίου μιας ανώνυμης εταιρείας λες και έχουν ποσοστα! Δλδ να βαρας νταλκα μην τυχόν τον τελικο τον δείξει και απο κανάλι που δεν το πληρώνουμε γιατι θα νιώσει λαλακας....έλεος....μερικοί νομίζω γνωρίζουν καλυτερα τους όρους των συμβολαίων της νοβα και του ΟΤΕ τιβι απο οτι γνωρίζουν προσωπικές τους υποθέσεις!

Λυπάμαι πολύ που το λέω,αλλά έχεις απόλυτο δίκιο!

Καλά παιδιά ψυχραιμία τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.Προσωπικά θέλω να είναι κερδοφόρος η ιδιωτική εταιρεία που έσπασε ένα μονοπώλιο 2 δεκαετιών και μου προσφέρει κάτι 200% φθηνότερα από την τιμή που είχε η εταιρεία του μονοπωλίου.Και θέλω να είναι κερδοφόρος για να επιβιώσει ώστε να συνεχίσω να απολαμβάνω εγώ κάτι που μου αρέσει φθηνά.Φυσικά οι ευχές μου αυτές ισχύουν όσο η εταιρεία με προσέχει παρέχοντάς μου καλές και φθηνές υπηρεσίες.Αν π.χ. αύριο γίνει πανάκριβη τότε δε θα με νοιάζει.Σίγουρα είναι κρίμα να μην μεταδίδεται ελεύθερα ο τελικός αλλά απο κάτι τέτοια ματς περιμένει την έμμεση διαφήμιση ο ΟΤΕ.Δηλαδή να προσελκύσει κι άλλους συνδρομητές.Δε θυμάμαι η ΝΟΒΑ να έδωσε ποτέ δωρεάν κάποιους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος σε ελεύθερο κανάλι.Μια χρονιά έδειχνε ο ΣΚΑΙ την τέταρτη επιλογή κάθε αγωνιστικής και μπήκε μπόλικα εκατομμύρια μέσα με αυτά που "έσκαγε" στην ΝΟΒΑ.

Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Άλλη χρονιά δεν θυμάμαι παρόμοιο περιστατικό. Ο τελικός κυπέλλου ΠΡΕΠΕΙ να προβάλλεται ελεύθερα! Αν το χε κάνει αυτό η νόβα θα χατε σκυλιάσει όλοι όσοι τώρα δικαιολογείτε τον ΟΤΕ

Re: Απάντηση: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Να πληρώνει ο καθένας το τι θέλει να δει είναι το πιο σωστό.
Έτσι δεν πληρώνει κανένας για πράγματα που δεν θέλει να πληρώσει.

Δεν πειράζει, εναλλακτικά θα δούμε ελεύθερα τον DFB Pokalfinale, στις 17 Μαΐου από την ARD... :Banane0:

Ρε φίλε πλάκα κάνεις; Άλλη χρονιά δεν θυμάμαι παρόμοιο περιστατικό. Ο τελικός κυπέλλου ΠΡΕΠΕΙ να προβάλλεται ελεύθερα! Αν το χε κάνει αυτό η νόβα θα χατε σκυλιάσει όλοι όσοι τώρα δικαιολογείτε τον ΟΤΕ

+1

@soccermania
και λέω αν... αν κλείσει η ΝΟΒΑ τότε ο καλός ΟΤΕ θα κρατήσει ίδιες τις τιμές; εδώ μια premier league έβαλε και έκανε αύξηση! Αν τα πάρει όλα τότε... καλώς ήρθες ΝΕΑ ΝΟΒΑ (ΟΤΕ) στην θέση της ΝΟΒΑ! Χαίρε νέα τιμολόγια στο ύψος της "καταραμένης" ΝΟΒΑ!!!!

Ότι θα με κατηγορούσαν και για υπερασπιστή του ΟΤΕ, ε αυτό δε το περίμενα ποτέ. Ξεκολλήστε ορισμένοι από τον οπαδισμό σας. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η ευθύνη για τη μη ελεύθερη μετάδοση ανήκει 100% στους κατηγορούμενους για απιστία διοικητές της ΕΠΟ. Ο ΟΤΕ κάνει τη δουλειά του.

Εφοσον ολα ειναι συνδρομητικά, δε καταλαβαινω με ποια λογική πρεπει να ειναι ο τελικος ελευθερος. Το κρατος πουλησε την εκμεταλευση σε μια εταιρια. Για τους τελευταιους αγωνες και τον τελικο κυπελου τα πηρε ο οτε, εκτος και αν νομιζετε πως πηρε τα δικαιωματα για τους πρωτους ακυρους αγωνες. Γιατι να το δωσει τωρα; Αν δε σας αρεσει βαλτε τα με την αποφαση της πολιτειας. Υπάρχουν αντιστοιχες πολιτικες αποφασεις για εκμεταλευσεις δημοσιων πορων, αλλα δε θελω να μπω σε αυτο. "Μειζονος σημασιας"- αν δηλαδη σε υποθετικη περιπτωση ο ολυμπιακος επεφτε κατηγορια και σωζόταν στον τελευταιο αγωνα πρωταθληματος, επρεπε να προβληθεί ελευθερα επειδή πανω απο τη μιση Ελλαδα εχουν αυτη την ομάδα;

Ενταξει ενα ματσακι ειναι τι να κανουμε γινομαστε αμερικα σιγα σιγα οπου τιποτα δεν ειναι τσαμπα.
Και ο σκαι να το εδειχνε παντως νομιζω οτι τετοια ματς αξιζει να τα δεις εξω σε δημοσιο χωρο, η "ατμοσφαιρα" που θα υπαρχει οπως κ να το κανουμε ειναι ενα κινητρο (+ η εικονα hd του otetv).

@kostikos: Μία διόρθωση. Η ΕΠΟ δεν είναι κράτος. Είναι αυτοδιοικούμενη και δε την αγγίζει σχεδόν κανείς. Θα έλεγα είναι κράτος εν κράτει.

Re: Απάντηση: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Ενταξει ενα ματσακι ειναι τι να κανουμε γινομαστε αμερικα σιγα σιγα οπου τιποτα δεν ειναι τσαμπα.
Και ο σκαι να το εδειχνε παντως νομιζω οτι τετοια ματς αξιζει να τα δεις εξω σε δημοσιο χωρο, η "ατμοσφαιρα" που θα υπαρχει οπως κ να το κανουμε ειναι ενα κινητρο (+ η εικονα hd του otetv).

για μένα που είμαι απο χωριό πρέπει να πάω 10km μακρυά για να δω τον τελικό κυπέλλου . Δεν έχει ξανασυμβεί τον τελικό κυπέλλου να μην τον δείχνει ζωντανά ελεύθερο κανάλι .

βρε 2ο παγκοσμιο θα ειχαμε εαν γινοταν κατι τετοιο...!!!ποσο θα ηθελα να κανει το αντιστοιχο η νοβα με τον τελικο του ch...:flipout:

Θες δεν θες αυτό θα γίνει Λάκη...

Αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, όπως λέει και ο κύριος Afam... Αλλά υπάρχει η λύση για να δεις αγώνα/ες όμως χρειάζεται και ο κατάλληλος εξοπλισμός.
Και φυσικά δεν λέω για servers ή και γω δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Feeds με Ελληνικό ενδιαφέρων και όχι μόνο, κυκλοφορούν αμέτρητα.
Οte tv έχω (family pack) για λόγους family και μόνο...

Καλησπέρα Θε.. :grandpa:-bye-

ε μη γκρινιαζουν ομως μετα,για τους πειρατες.
η πειρατια σκοτωνει τη μουσικη :flipout:

Καλά παιδιά ψυχραιμία τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.Προσωπικά θέλω να είναι κερδοφόρος η ιδιωτική εταιρεία που έσπασε ένα μονοπώλιο 2 δεκαετιών και μου προσφέρει κάτι 200% φθηνότερα από την τιμή που είχε η εταιρεία του μονοπωλίου.Και θέλω να είναι κερδοφόρος για να επιβιώσει ώστε να συνεχίσω να απολαμβάνω εγώ κάτι που μου αρέσει φθηνά.Φυσικά οι ευχές μου αυτές ισχύουν όσο η εταιρεία με προσέχει παρέχοντάς μου καλές και φθηνές υπηρεσίες.Αν π.χ. αύριο γίνει πανάκριβη τότε δε θα με νοιάζει.Σίγουρα είναι κρίμα να μην μεταδίδεται ελεύθερα ο τελικός αλλά απο κάτι τέτοια ματς περιμένει την έμμεση διαφήμιση ο ΟΤΕ.Δηλαδή να προσελκύσει κι άλλους συνδρομητές.Δε θυμάμαι η ΝΟΒΑ να έδωσε ποτέ δωρεάν κάποιους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος σε ελεύθερο κανάλι.Μια χρονιά έδειχνε ο ΣΚΑΙ την τέταρτη επιλογή κάθε αγωνιστικής και μπήκε μπόλικα εκατομμύρια μέσα με αυτά που "έσκαγε" στην ΝΟΒΑ.

εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να μας χαιρετισουν οι συδρομητικες πλατφορμες και να πανε στο καλο;
Μια χαρα ηταν πριν εμφανιστουν αυτα τα ''φρουτα''.
Υπαρχουν και τα ελευθερα καναλια και τα δημοσια,που μπορουν να προβαλλουν ολα τα σημαντικα γεγονοτα χωρις το νταβαντζιλικι της συνδρομης.

Νομιζω πως η συζητηση χανει την κατευθυνση της. Δε καταλαβαινω την εμπαθεια μεταξυ οτε ή νοβα, μιας και ειναι μετρημενα κουκιά. Στη συμφωνια μεταξυ της UEFA και του καθε παροχου, περιγραφεται ποιους αγωνες μπορει/δε μπορει να προβαλει. Προφανως στη συμφωνια του οτε με την επο παει πακετο ολο το κυπελο, χωρις (κακώς) να υπαρχει ειδικη μνεια για τον τελικό. Τωρα για το CL που εγινε αναφορά, υπάρχει σαφης οδηγια να προβάλεται ελευθερα. Αν ο τελικός CL ηταν συνδρομητικός, προφανως και η αντιστοιχη πλατφορμα (και μονον εκεινη) θα καρπωνοταν το κέρδος.

Στην τελική, καλυτερα θα ήταν να μπορει ο καθενας να αγοράζει on-demand τους αγωνες που θελει να δει, οπως γινεται στην Ευρώπη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Να πληρώνει ο καθένας το τι θέλει να δει είναι το πιο σωστό.
Έτσι δεν πληρώνει κανένας για πράγματα που δεν θέλει να πληρώσει.

το πιο σωστο ειναι,να παιζουν σ'ελευθερα καναλια και να μη πληρωνουμε αμεσα,αλλα εμμεσα,μεσω διαφημισεων.
Αλλα εχει πεσει τοσος υπνωτισμος,που τα συμφεροντα των εταιρειων εχουν,ταυτισθει με τα δικα μας.