Ναι, Χάρη. Το feed ήταν ευτυχώς 4.2.0..Σεραφείμ,στο δέκτη που αναφέρεις είχες εικόνα?
Χμ, καλή ερώτηση...Μήπως οι τεχνικοί του ΟΤΕ είχαν ενεργοποιήσει κάποιο antirecording που προξένησε τελικά όλα αυτά τα σπασίματα στους δέκτες των συνδρομητών του ?
Αντώνη σαν βέρος βάζελος (οπαδός του ΠΑΟ) έγραψα τον αγώνα σε στικ. Κανένα σπάσιμο δεν διαπίστωσα, η εικόνα εξακολουθεί και στην αναπαραγωγή απο το στικάκι να είναι τέλεια χωρίς το παραμικρό σπάσιμο :award:Ρώτησα γιατί έγραψα όλο τον αγώνα και ενώ όταν παρακολουθούσα ζωντανά το παιχνίδι δεν υπήρχε το παραμικρό σπάσιμο , στην αναπαραγωγή των αρχείων παρατήρησα ότι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία των εγγραφών υπήρχαν σπασίματα .
Μήπως οι τεχνικοί του ΟΤΕ είχαν ενεργοποιήσει κάποιο antirecording που προξένησε τελικά όλα αυτά τα σπασίματα στους δέκτες των συνδρομητών του ?
Ναι, Χάρη. Το feed ήταν ευτυχώς 4.2.0..
Πράγματι αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο φίλος Αντώνης (adonis1) άν θυμαμαι καλά απο το άλλο δορυφορικό φόρουμ είχε κάποτε πάλι κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή.Προσπάθησε να γράψεις κάποιον άλλο HD αγώνα και αν παρατηρήσεις σπασίματα, τότε φταίει είτε ο δέκτης, είτε ο δίσκος/φλασάκι (λόγω format ή ταχύτητας). Εγώ δουλεύω Enigma2 και είχα πολλά σπασίματα στις εγγραφές σε δίσκο εξωτερικό, φορμαρισμένο σε σύστημα ext3. Μόλις το τον φόρμαρα σε ext4, λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Αντώνη για κοίτα τον σκληρό ή το φλασάκι ή και τον δέκτη σου με άλλες δοκιμές.Ρώτησα γιατί έγραψα όλο τον αγώνα και ενώ όταν παρακολουθούσα ζωντανά το παιχνίδι δεν υπήρχε το παραμικρό σπάσιμο , στην αναπαραγωγή των αρχείων παρατήρησα ότι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία των εγγραφών υπήρχαν σπασίματα .
Μήπως οι τεχνικοί του ΟΤΕ είχαν ενεργοποιήσει κάποιο antirecording που προξένησε τελικά όλα αυτά τα σπασίματα στους δέκτες των συνδρομητών του ?
Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον πιο οιδήμονα: Ο μοναδικός λόγος του feed στον hellas sat ήταν η μετάδοση στην Κύπρο από την cytavision (να υποθέσω ότι ο ΣΚΑΪ δεν χρειάζεται δορυφορικό feed για να πάρει τον αγωνα), ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν γνωρίζω; Δηλαδή το ότι κάποιοι (και εκτός Ελλάδος) μπόρεσαν να δουν το τελικό χωρίς συνδρομή, οφείλεται στους αδερφούς κύπριους;
Τα ελεύθερα κανάλια και τα δημόσια που λες τα πληρώναμε πολύ πιο ακριβά από τα συνδρομητικά.Δεν πληρώναμε την ΕΡΤ;Δεν χρωστάνε σήμερα τα ιδιωτικά κανάλια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που τους χαρίζονται και τα επωμιζόμαστε εμείς τα χρέη τους;Αν δεν κάνω λάθος μόνο το χρέος του MEGA έχει ξεπεράσει το ποσό των 500.000.000 ευρώ!!!Νταβατζηλίκι δεν είναι η συνδρομή,αυτήν επιλέγεις αν θα την δώσεις.Νταβατζηλίκι είναι τα χρέη των ιδιοκτητών των χρεωμένων καναλιών...κι αντί να τα πληρώσουν σε ζεστό χρήμα ξεπληρώνουν το κράτος με προπαγάνδα και ψέματα υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.