Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Δεν μπορείς να ξέρεις τι φταίει αν δεν βάλεις πεδιόμετρο να μετρήσεις...

μπραβο στον Παο και ειδικα στον Αναστασιου που εχει φτιαξει ενα πολυ καλο συνολο.
η δουλεια του φανηκε σε ολο τον 2ο γυρω του πρωταθηματος,αλλα και σημερα...
για τον εταιρο δικεφαλο,η μονη λυση ειναι αλλαγη νοοτροπιας,διαφορετικα τιτλους δεν εχει...:ADFAD2::ADFAD2::ADFAD2:

Μήτσε αλλού είναι τα αθλητικά μπρε !!! Εδώ είναι δορυφορικά !!! :BDGBGDB55:

Από τα 2 πιάτα της υπογραφής μου μόνο το μεγάλο κατάφερε και βρήκε τη συχνότητα χωρίς σπασίματα.
Ο technomate δε βρήκε σήμα.

Το σήμα σταθερά στο 75% από το πρώτο λεπτό σε δέκτη technomate 5402 hd (παράκεντρη λήψη σε gibertini του μέτρου με κέντρο turksat).

Με περιστρεφόμενο κάτοπτρο ενός μέτρου Gibertini που φέρει διπλό LNB και με τους δυο δέκτες ταυτόχρονα, τον Εdision Miniplush Ηighspeed και τον Amico 6300 εδώ στην βορειοδυτική Τσεχία σε όλη την διάρκεια του αγώνα κανένα απολύτως σπάσιμο. Το Q=71% και στους δυο δέκτες , τέλεια εικόνα και στις δυο Full HD τηλεοράσεις μου, πραγματική απόλαυση του αγώνα λες και ήμουνα μέσα στο γήπεδο. Θερμά ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ανακάλυψαν και γνωστοποίησαν έγκαιρα εδώ στο νήμα το feed του ΟΤΕ στις 39Ε. Λεβέντες συγχαρητήρια υποκλίνομαι, είστε πραγματικά λαγωνικά των feed :worshippy:

Ρώτησα γιατί έγραψα όλο τον αγώνα και ενώ όταν παρακολουθούσα ζωντανά το παιχνίδι δεν υπήρχε το παραμικρό σπάσιμο , στην αναπαραγωγή των αρχείων παρατήρησα ότι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία των εγγραφών υπήρχαν σπασίματα .
Μήπως οι τεχνικοί του ΟΤΕ είχαν ενεργοποιήσει κάποιο antirecording που προξένησε τελικά όλα αυτά τα σπασίματα στους δέκτες των συνδρομητών του ?

Απάντηση: Re: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Ρώτησα γιατί έγραψα όλο τον αγώνα και ενώ όταν παρακολουθούσα ζωντανά το παιχνίδι δεν υπήρχε το παραμικρό σπάσιμο , στην αναπαραγωγή των αρχείων παρατήρησα ότι σε κάποια συγκεκριμένα σημεία των εγγραφών υπήρχαν σπασίματα .
Μήπως οι τεχνικοί του ΟΤΕ είχαν ενεργοποιήσει κάποιο antirecording που προξένησε τελικά όλα αυτά τα σπασίματα στους δέκτες των συνδρομητών του ?
Αντώνη σαν βέρος βάζελος (οπαδός του ΠΑΟ) έγραψα τον αγώνα σε στικ. Κανένα σπάσιμο δεν διαπίστωσα, η εικόνα εξακολουθεί και στην αναπαραγωγή απο το στικάκι να είναι τέλεια χωρίς το παραμικρό σπάσιμο :award:
60x60_126935356667.png

Προσπάθησε να γράψεις κάποιον άλλο HD αγώνα και αν παρατηρήσεις σπασίματα, τότε φταίει είτε ο δέκτης, είτε ο δίσκος/φλασάκι (λόγω format ή ταχύτητας). Εγώ δουλεύω Enigma2 και είχα πολλά σπασίματα στις εγγραφές σε δίσκο εξωτερικό, φορμαρισμένο σε σύστημα ext3. Μόλις το τον φόρμαρα σε ext4, λύθηκαν όλα τα προβλήματα.

Re: Απάντηση: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Ναι, Χάρη. Το feed ήταν ευτυχώς 4.2.0..

Πωπω,κοίτα να δεις...Δεν ήξερα ότι το 4.2.0 κατεβαίνει κανονικά στους δέκτες.Τουλάχιστον θα το ξέρω για μελλοντικές μεταδόσεις.

Προσπάθησε να γράψεις κάποιον άλλο HD αγώνα και αν παρατηρήσεις σπασίματα, τότε φταίει είτε ο δέκτης, είτε ο δίσκος/φλασάκι (λόγω format ή ταχύτητας). Εγώ δουλεύω Enigma2 και είχα πολλά σπασίματα στις εγγραφές σε δίσκο εξωτερικό, φορμαρισμένο σε σύστημα ext3. Μόλις το τον φόρμαρα σε ext4, λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Πράγματι αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο φίλος Αντώνης (adonis1) άν θυμαμαι καλά απο το άλλο δορυφορικό φόρουμ είχε κάποτε πάλι κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή.

Αντώνη για κοίτα τον σκληρό ή το φλασάκι ή και τον δέκτη σου με άλλες δοκιμές.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον πιο οιδήμονα: Ο μοναδικός λόγος του feed στον hellas sat ήταν η μετάδοση στην Κύπρο από την cytavision (να υποθέσω ότι ο ΣΚΑΪ δεν χρειάζεται δορυφορικό feed για να πάρει τον αγωνα), ή υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν γνωρίζω; Δηλαδή το ότι κάποιοι (και εκτός Ελλάδος) μπόρεσαν να δουν το τελικό χωρίς συνδρομή, οφείλεται στους αδερφούς κύπριους;

Την ίδια απορία έχω κι εγώ.Ίσως οι Afam και nvianitakis ξέρουν κάτι παραπάνω.
[h=1]Περίεργο που ο Technomate δεν είχε σήμα.[/h]Και ο VU με χάλασε επίσης γιατί ψήνομαι να τον αγοράσω το φθινόπωρο !!

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 2014

Τα ελεύθερα κανάλια και τα δημόσια που λες τα πληρώναμε πολύ πιο ακριβά από τα συνδρομητικά.Δεν πληρώναμε την ΕΡΤ;Δεν χρωστάνε σήμερα τα ιδιωτικά κανάλια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που τους χαρίζονται και τα επωμιζόμαστε εμείς τα χρέη τους;Αν δεν κάνω λάθος μόνο το χρέος του MEGA έχει ξεπεράσει το ποσό των 500.000.000 ευρώ!!!Νταβατζηλίκι δεν είναι η συνδρομή,αυτήν επιλέγεις αν θα την δώσεις.Νταβατζηλίκι είναι τα χρέη των ιδιοκτητών των χρεωμένων καναλιών...κι αντί να τα πληρώσουν σε ζεστό χρήμα ξεπληρώνουν το κράτος με προπαγάνδα και ψέματα υπέρ της εκάστοτε κυβέρνησης...

υποθετω οτι ο Alpha digital που χρεωκοπησε,για σενα δεν ηταν δορυφορικη πλατφορμα,ουτε ζημιωσε το δημοσιο,εμας και τους συνδρομητες που εμειναν με τον δεκτη στο χερι,με το κανονι που βαρεσε,ε;