andreas6670
Established Member
- 4 December 2007
- 120
Καθώς το θέμα έχει ξανασυζητηθεί, ας απαριθμήσω μερικές επιλογές ολοκληρωμένων που έχουν αυτή τη δυνατότητα (με το πάτημα ενός κουμπιού-και οχι με γέφυρες)
Denon 1500
Thule IA100
Atoll IN200
Onkyo 9555, 9755
Musical Fidelity A3.5
Arcam A90
Creek Destiny
Anthem Integrated 2 (μόνο μεταχειρισμένος)
Audiolab 8000S
αν θυμηθώ κανέναν άλλον το προσθέτω
O Musical Fidelity μηπως είναι ψηφιακός? Γιατί βλεπω ότι βγάζει 150Watt@8Ohm και ζυγίζει μόνο 9.7Kg..
Υπαρχει τετοια δυνατοτητα?Παιδια εγω παντως Θεσσαλονικη που ειμαι εχω αγανακτησει με την ελλειψη χωρων ακροασης και ενημερωσης/εξυπηρετησης απο τους πωλητες.Αυτο δε που με βγαζει απο τα ρουχα ειναι οταν τους λες οτι θες να ακουσεις πριν να παραγγειλεις,και σε κοιτανε με κατι ειρωνικα βλεμματα.Ισως Αθηνα ειναι καλυτερα τα πραγματα,εμεις εδω πανω εχουμε μεινει Βαλκανια απο οτι φαινεται,αλλα και να κατεβαινουμε κατω για να ακουμε δεν ειναι και το πιο ευκολο.για τα ηχεία σου ή για τα αυτιά σου ???
μπορείς να πάρεις τηλ στους αντιπροσώπους να δεις ποιοί και αν δίνουν demo , τους βάζεις λοιπόν στον χώρο σου και κρίνεις ....
Επίσημα τόσο ανακοινώνει πάντως.
http://www.musicalfidelity.com/manuals/a35/a35int_eng.pdf
Πάντως αν ειναι να παιζουν και οι εταιρίες τετοιας κλάσης με τις λέξεις για να δημιουργούν εντυπώσεις, μετά τους φταίνε οι κινέζοι..
Ε ναι βεβαια. Το 120 δεν είναι νουμερο που σε αφήνει και αδιάφορο... μια χαρά ειναι.
Απορώ πάντως πώς δεν εχουν AV input ή γεφυρα προ-τελικου όλοι οι ολοκληρωμένοι σήμερα. Αφου για την πλειοψηφία, ο πολυκάναλος είναι 1η επιλογή, και αφου ερθει η πικρα απο την ακρόαση μουσικής απο αυτόν, τότε μπαινει η σκεψη και για εναν συμπληρωματικό δικάναλο.
Αφου για την πλειοψηφία, ο πολυκάναλος είναι 1η επιλογή, και αφου ερθει η πικρα απο την ακρόαση μουσικής απο αυτόν, τότε μπαινει η σκεψη και για εναν συμπληρωματικό δικάναλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.