Τελικος σε AV (και σε ηπιους τονους!)

για τα ηχεία σου ή για τα αυτιά σου ???

μπορείς να πάρεις τηλ στους αντιπροσώπους να δεις ποιοί και αν δίνουν demo , τους βάζεις λοιπόν στον χώρο σου και κρίνεις ....

Καθώς το θέμα έχει ξανασυζητηθεί, ας απαριθμήσω μερικές επιλογές ολοκληρωμένων που έχουν αυτή τη δυνατότητα (με το πάτημα ενός κουμπιού-και οχι με γέφυρες)
Denon 1500
Thule IA100
Atoll IN200
Onkyo 9555, 9755
Musical Fidelity A3.5
Arcam A90
Creek Destiny
Anthem Integrated 2 (μόνο μεταχειρισμένος)
Audiolab 8000S

αν θυμηθώ κανέναν άλλον το προσθέτω

O Musical Fidelity μηπως είναι ψηφιακός? Γιατί βλεπω ότι βγάζει 150Watt@8Ohm και ζυγίζει μόνο 9.7Kg..

O Musical Fidelity μηπως είναι ψηφιακός? Γιατί βλεπω ότι βγάζει 150Watt@8Ohm και ζυγίζει μόνο 9.7Kg..

δεν νομίζω να είναι ψηφιακός, είχα διαβάσει όμως ένα review (νομίζω οτι ήταν απο Αυστραλία) που έλεγε οτι η ισχύς του δεν είναι 150 W

θα ψάξω να το βρω

Απάντηση: Re: Τελικος σε AV (και σε ηπιους τονους!)

για τα ηχεία σου ή για τα αυτιά σου ???

μπορείς να πάρεις τηλ στους αντιπροσώπους να δεις ποιοί και αν δίνουν demo , τους βάζεις λοιπόν στον χώρο σου και κρίνεις ....
Υπαρχει τετοια δυνατοτητα?Παιδια εγω παντως Θεσσαλονικη που ειμαι εχω αγανακτησει με την ελλειψη χωρων ακροασης και ενημερωσης/εξυπηρετησης απο τους πωλητες.Αυτο δε που με βγαζει απο τα ρουχα ειναι οταν τους λες οτι θες να ακουσεις πριν να παραγγειλεις,και σε κοιτανε με κατι ειρωνικα βλεμματα.Ισως Αθηνα ειναι καλυτερα τα πραγματα,εμεις εδω πανω εχουμε μεινει Βαλκανια απο οτι φαινεται,αλλα και να κατεβαινουμε κατω για να ακουμε δεν ειναι και το πιο ευκολο.
Σορρυ για το οφ τοπικ,καπου επρεπε να τα πω και γω

Επίσημα τόσο ανακοινώνει πάντως.

http://www.musicalfidelity.com/manuals/a35/a35int_eng.pdf

Πάντως αν ειναι να παιζουν και οι εταιρίες τετοιας κλάσης με τις λέξεις για να δημιουργούν εντυπώσεις, μετά τους φταίνε οι κινέζοι..

το συγκεκριμένο τεστ (το είχα κατεβάσει σε pdf αλλά μάλλον το έσβησα) είχε κάνει μετρήσεις και τον έβγαζε πιο κάτω από τα 150, αν θυμάμαι καλά 120 μπορεί και 100, θα ρίξω μια ματιά στον γούγλη μήπως και το ξαναβρώ ....

αναφέρει οτι η musical fidelity, μετράει απόδοση στο ένα κανάλι στο 1khz, ενώ η κοινή πρακτική είναι να οδηγούνται και τα δύο κανάλια σε όλο το φάσμα ,

ενώ στα 2 ωμ με συνεχή ισχύ δεν μπόρεσε να κάνει μετρήσεις ... καθώς όπως αναφέρει ο ενισχυτής το απέτρεψε ...

Ε ναι βεβαια. Το 120 δεν είναι νουμερο που σε αφήνει και αδιάφορο... μια χαρά ειναι.

Απορώ πάντως πώς δεν εχουν AV input ή γεφυρα προ-τελικου όλοι οι ολοκληρωμένοι σήμερα. Αφου για την πλειοψηφία, ο πολυκάναλος είναι 1η επιλογή, και αφου ερθει η πικρα απο την ακρόαση μουσικής απο αυτόν, τότε μπαινει η σκεψη και για εναν συμπληρωματικό δικάναλο.

Ε ναι βεβαια. Το 120 δεν είναι νουμερο που σε αφήνει και αδιάφορο... μια χαρά ειναι.

Απορώ πάντως πώς δεν εχουν AV input ή γεφυρα προ-τελικου όλοι οι ολοκληρωμένοι σήμερα. Αφου για την πλειοψηφία, ο πολυκάναλος είναι 1η επιλογή, και αφου ερθει η πικρα απο την ακρόαση μουσικής απο αυτόν, τότε μπαινει η σκεψη και για εναν συμπληρωματικό δικάναλο.

για το ίδιο απορώ και εγώ

Αφου για την πλειοψηφία, ο πολυκάναλος είναι 1η επιλογή, και αφου ερθει η πικρα απο την ακρόαση μουσικής απο αυτόν, τότε μπαινει η σκεψη και για εναν συμπληρωματικό δικάναλο.

Βρε, και νομιζα οτι αυτο το thread ειχε πεθανει πλεον...

Το δικο μου συμπερασμα, οπως ξεκαθαρα αναφερει ο συνφορουμιτης, ειναι το ακριβως το ιδιο. Το' φερνα ετσι, αλλιως - ακρη δεν εβγαινε με πολυκαναλους. Πηρα, λοιπον, δικαναλο ολοκληρωμενο με theater throughput και βρηκα την υγεια μου. Για την ακριβεια, ο πολυκαναλος αναβει τελικα σπανιως, διοτι αντι για DVD βαζουμε ενα CD και "ακουμε ταινια"!

Περι DVD, βεβαια, αισιως φτασαμε στα 241 κουμπακια για να δουλεψει το ολο συστημα. Οσο για γυναικα, φιλους, επισκεπτες και οικογενεια... δεν υπαρχει περιπτωση να το λειτουργησουν. Πραγμα το οποιο θεωρω γελοιο, αλλα τι να κανω? τουλαχιστον, οταν λειτουργησει, ολοι γουσταρουμε!

Α, ρε παιδια, ας ειχα ακουσει απο την αρχη τους παλιους που φωναζουν "ΟΧΙ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΟ - ΔΙΚΑΝΑΛΟ ΠΑΡΕ!!!!", να μην ξοδευα τα λεφτα μου! (Ναι, ναι και ενα φτηνοτερο πολυκαναλο για τα μπαμ-μπουμ στις ταινιες...).

Εαν εχετε μουσικη κλιση, ακουστε τους παλιους! :grandpa:

α.

αχεμ....μουμπλε μουμπλε.... τελικα πηρα τον τελικο Krell Kav 400xi, δεν κρατηθηκα γιατι πλεον θεωρησα οτι ηταν η ωρα του!

Ετσι το μικροβιο της αναβαθμισης το "σκοτωσα" για πολυ καιρο! Και ως λειτουργια, θετεις την οποια εισοδο ως Theater passthrough, και το συνδεεις με τον AV.

Κολλοσιαιος, αλλα ελεγχομενος ηχος. Για τη μουσικη, τι να πω, τελος! Οσο για το σινεμα, εχει και εκει διαφορα, μιας και τα FrontRight και FrontLeft ηχεια εχουν ιδιαιτερη σημασια. Απογειωση! -bye-

Ενας "μικρος" και φιλικος Krell - οχι τα γνωστα Μπλοκ των χιλιαδων ευρω.

Ευχαριστω!

εεπ να και ο Αντωνης! Τι εγινε βρε, δεν ειπαμε σε λενε πλεον Logadonis?

Τι εγινε με τα ML?

α.

Λεω να κρατησω το ονομα για συνεσθηματικους λογους....
Τα logan τα περιμενω ακομα , λογικα την αλλη βδομαδα πρεπει να ερθουν,θα δουμε...Οταν τα στεισω με το καλο θα κερασω και την ακροαση που ειχαμε πει. Με το τρεξιμο τι γινετε ολα καλα...?