Τελικος σε AV (και σε ηπιους τονους!)

Θα ηθελα καποιος που ξερει να γραψει τα μοντελα των ολοκληρωμενων που υπαρχουν αυτη τη στιγμη με δυνατοτητα (δουλευουν σαν προ και σαν τελικος) με μπουτον

Να κάνω μια απλή ερώτηση.Πιτσιρικάδες δεν εχεται κάνει ποτέ ? Επειδη θυμάμε εγώ οτι στα πάρτι που κάναμε δεν ειχαμε την πολυτέλεια να εχουμε τελικούς ενισχυτές για να τους οδηγούμε με μίκτες,βαζαμε τον μίκτη σε ολοκληρωμένους στό aux . Ποτε μα ποτε δεν ειχε υπάρξη πρόβλημα απο αυτό. Που οι μίκτες ειναι και προενισχυτές και μαλιστα οχι παθητικοί αλλα ενεργοι κακιστης ποιοτητας .( οχι ολοι αλλα αυτοί που ειχαμε εμεις ετσι ηταν διότι οι αλλοι ηταν ακριβοί ).Για να προλάβω κάποιους το μόνο πρόβλημα που είχαμε ηταν το (κούρεμα) των τουίτερ αλλα οχι λόγω της σύνδεσης αλλα απο τη χρήση του εκουαλαιζερ.
Προς τι λοιπόν η απαραιτητη υπαρξη του μπουτόν? και οχι κατ'ευθειαν συνδεση σε μια aux . Βεβαια θα χρειαστεί λιγο προσοχή στο σετάρισμα με τα level .

Εγώ θυμάμαι που το είχα κάνει μια φορά με τον 3020i.

Αλλά εκείνος είχε τα RCA "pre out - main in" με τις γέφυρες. Απλώς έβγαλα τις γέφυρες και σύνδεσα το μίκτη στο main in...

Re: Απάντηση: Τελικος σε AV (και σε ηπιους τονους!)

Να κάνω μια απλή ερώτηση.Πιτσιρικάδες δεν εχεται κάνει ποτέ ? Επειδη θυμάμε εγώ οτι στα πάρτι που κάναμε δεν ειχαμε την πολυτέλεια να εχουμε τελικούς ενισχυτές για να τους οδηγούμε με μίκτες,βαζαμε τον μίκτη σε ολοκληρωμένους στό aux . Ποτε μα ποτε δεν ειχε υπάρξη πρόβλημα απο αυτό. Που οι μίκτες ειναι και προενισχυτές και μαλιστα οχι παθητικοί αλλα ενεργοι κακιστης ποιοτητας .( οχι ολοι αλλα αυτοί που ειχαμε εμεις ετσι ηταν διότι οι αλλοι ηταν ακριβοί ).Για να προλάβω κάποιους το μόνο πρόβλημα που είχαμε ηταν το (κούρεμα) των τουίτερ αλλα οχι λόγω της σύνδεσης αλλα απο τη χρήση του εκουαλαιζερ.
Προς τι λοιπόν η απαραιτητη υπαρξη του μπουτόν? και οχι κατ'ευθειαν συνδεση σε μια aux . Βεβαια θα χρειαστεί λιγο προσοχή στο σετάρισμα με τα level .
Η γνωμη μου ειναι αφου θα δωσεις καποια χρηματα γιατι να μην επωφεληθεις τα μεγιστα. Επισης δεν μιλαω για τελικο μιλαω για ολοκληρωμενο που θα συνεργαστει με av ενισχυτη. Το ζητουμενο δεν ειναι η ενταση αλλα η ποιοτητα στην ακροαση μουσικης (στο δικαναλο δηλαδη)

Μα για ολοκληρωμένους μίλησα και εγώ.
Σαν ολοκληρωμένος θα δουλεύει χωρίς τον av.Τη συνδρομή του av θα τη χρειαστείς μονο στο Home cinema για τα δυο εμπρός καναλια (που ο δικάναλος ολοκληρωμένος θα δουλεύει σαν τελικός).

Last edited:
Επειδη τοχα ψαξει το θεμα προ μηνων,κατεληξα τελικα στον denon 1500.Ολοκληρωμενος με κουμπι bypass μπροστα για λειτουργια ως τελικος σε συνδυασμο με avr.Ως τωρα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Mου ταιριαξαν και τα ηχεια παρα πολυ(dali ikon 6)

Μηπως μπορει καποιος να επικαιροποιησει τη λιστα με τους ολοκληρωμενους που μπορουν να συνδεθουν με A/V ενισχυτες?