Γεια σου Σηφη, ο διακοπτης ειναι 220V τωρα αμπερ ειναι η 10 η 15 (δεν τον εχω μπροστα μου τωρα)...
Λοιπον επειδη το κουρασα πολυ το θεμα, πρεπει να σας πω οτι ειναι σχεδον... ετοιμος... Εχουν γινει ολες οι ηλεκτρικες συνδεσεις οπως και των ηχειων. Αυτο που παλι λιγο με βαζει σε σκεψη ειναι η εισοδος του σηματος γιατι απλα -κι αυτος ο ενισχυτης- εχει κοινη γειωση ανα δυο καναλια, δηλαδη η κλεμα εχει τρεις θεσεις που λενε κατα σειρα ch1/gnd/ch2. Συνδεσα λοιπον το κοκκινο rca στη θεση ch1, το μαυρο στη θεση ch2 και μετα περασα ενα ανεξαρτητο καλωδιο απο το gnd της κλεμας στη γειωση του μαυρου rca και εν συνεχεια στη γειωση του κοκκινου rca. Να σας πω πως θεωρω ως ch1 το κοκκινο? (δεξι καναλι)?
Παρακαλω μπορειτε να μου πειτε αν εχω κανει καμμια πατατα για να μην τα παρω ολα στο χερι??? :HTEHETH63: Ευχαριστω.
μπραβο Διαμαντη! Τωρα πες μου, η χαρα του οταν φτιαξεις κατι για πρωτη φορα και παιξει, δε ειναι απεριγραπτη?!! παρα πολυ ωραιο συναισθημα.... καλες ακροασεις!! :award::SFGSFGSF:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.