- 11 March 2007
- 1,666
παράγγειλα απο Κινα μέσω καποιου site ηλεκτρονικά ειδη αξίας 90ευρω και μου ζητάνε τελωνείο 150 ευρω. ειναι καλα οι ανθρωποι;
καμια άμεση συμβουλή;
Ευχαριστώ
καμια άμεση συμβουλή;
Ευχαριστώ
Δεν μου έχει τύχει γιατί χρησιμοποίησα απλή αποστολή με τον τρόπο που αναφέρει ο Ali Malik. Από όσα εχω διαβάσει σε άλλα φόρουμ σε αυτές τις περιπτώσεις ενημερώνεις τον αποστολέα για το θέμα, δεν το παραλαμβάνεις, επιστρέφει πίσω και στο ξαναστέλνει με τον τρόπο αυτόν.παράγγειλα απο Κινα μέσω καποιου site ηλεκτρονικά ειδη αξίας 90ευρω και μου ζητάνε τελωνείο 150 ευρω. ειναι καλα οι ανθρωποι;
καμια άμεση συμβουλή;
Ευχαριστώ
παράγγειλα απο Κινα μέσω καποιου site ηλεκτρονικά ειδη αξίας 90ευρω και μου ζητάνε τελωνείο 150 ευρω. ειναι καλα οι ανθρωποι;
καμια άμεση συμβουλή;
Ευχαριστώ
καμια άμεση συμβουλή;
Ευχαριστώ
Κλασσικοί Ελληνάρες που πάνε να γδύσουν τον πελάτη και φυσικά τον χάνουν... αντί να τα κάνουν φτηνά και να τα βγάζουν απ την ποσότητα ανεβάζοντας και τη φήμη της εταιρείας τους...
Όλες οι courier εταιρείες έχουν και εκτελωνιστές.
Αν ήταν έτσι όπως τα λές, το πρώτο που θα ήταν πανάκριβο στον εκτελωνισμό θα ήταν το ΕΛΤΑ.
Αλλά δεν... το Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο φταίει...
Κάτσε να γίνει κανα μπραφ και να ιδιωτικοποιηθούν τα ΕΛΤΑ......το πρώτο που θα ήταν πανάκριβο στον εκτελωνισμό θα ήταν το ΕΛΤΑ.
Αλλά δεν... το Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο φταίει...
Κάτσε να γίνει κανα μπραφ και να ιδιωτικοποιηθούν τα ΕΛΤΑ...
Για το 1ο εξάμηνο του '13 θέλει τον διαγωνισμό ο Χατζηδάκης.
Εκεί να δεις δαιμόνιο
:devil-smiley-029:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.