Μερικές πληροφορίες και παρατηρήσεις ακόμα για να κάνω και το κομμάτι μου..:music-smiley-005:
1) Το ποντεσιόμετρο είναι ALPS μπλε που μου το ΧΑΡΙΣΕ ένας φίλος !!! Διαπίστωσα ότι βολεύει πάρα πολύ να τοποθετηθεί επάνω σε κομμάτι πλακέτας γενικών κατασκευών και μετά να καλωδιωθεί. Αλλιώς κινδύνευαν οι ακροδέκτες. Το στερέωσα σε ένα κομμάτι λαμαρίνας στην πίσω μεριά της πρόσοψης
2) Το Knob προέρχεται απο κυλινδρική ράβδο αλουμινίου

κομμένη στο μοναστηράκι και μετά επεξεργασία σε τόρνο.
3) Τα ποδαράκια της κατασκευής προέρχονται από ξύλο οξυας ( ίδιο με τα πλαινα του κουτιού ) κομμένα με ένα απλό ποτηροτρύπανο και στη συνέχεια λείανση σε στερεο

ears

γυαλόχαρτο. Τα ποδαράκια τα είχα τοποθετήσει σφικτά στο δράπανο με τη βοήθεια βίδας ( βίδα-ποδαράκι-παξιμάδι-δράπανο) Κάτι σαν υποψία τόρνου. Το αποτάλεσμα ήταν πολύ καλό.
4) Το διακοπτάκι είναι πουλ-μουρ κινέζικο (8 Ε) 12V οπότε έβαλα και ένα ρελέ για την έναυση του τελικου
5) Ο πάτος και το πίσω μέρος της κατασκευής έγιναν με αλουμίνιο 2mm ενώ η παραλληλόγραμμη τρύπα με σβουράκι τύπου dremmel και το αντίστοιχο κοπτικό.Εδώ θέλει πολύ προσοχή α) γιατί πετάγονται ρινίσματα β) είναι πολύ κουραστικό. Μάλλον με το κανονικό σβουράκι και ειδικό λεπτό δισκάκι γίνεται πιο εύκολα
6) Για να πετύχει το βάψιμο του ξύλου θέλει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ τρίψιμο και 3-4 χέρια ( εγώ δεν το πέτυχα αλλά είχα ψιλοβαρεθεί και ήθελα να τελειώνω)
7) Παίζει πολύ καλά ( ανεξάρτητη τροφοδοσία 150VA ανα κανάλι) και τον συστήνω ανεπιφύλακτα για αρχάριους ντιούηδες με κόστος πρίπου στα 200-250 εβρά
Τέλος αυτό που κατάλαβα είναι οτι για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις θα πρέπει να έχουμε ΟΛΑ τα υλικά γιατί αλλιώς ξεκινούν συμβιβασμοί. Κοιτάξτε τις ψύκτρες μου και θα καταλαβετε....και οποσδήποτε όταν δεν ξέρουμε ρωτάμε το οτιδήποτε χωρίς ντροπές. Το forum είναι γεμάτο βοήθειες
Παμε τώρα γι άλλα
πιο καλά και πιο μεγάλα