Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Οι αλητήριοι Σούπερ-μαρκετάδες την είχαν πετάξει έξω εδώ Αθήνα,και το βρίσκαμε σε φούρνους.Ένας ακόμη λόγος να στηρίζουμε φούρνους και μικρομάγαζα των περιοχών μας.Φανατικοί καταναλωτές στο γάλα τους η οικογένεια μας,με τουλάχιστον 2-3 λίτρα γάλα πλήρες με 3% και ελαφρύ με 1,5% λιπαρά καθημερινά.Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο γάλα,αλλά το είχαμε συνηθίσει,και δεν ξέρω με ποιό άλλο θα συνεχίσουμε.
Κρίμα μεγάλο για τους εργαζόμενους πρώτα,και επειδή ήταν ελληνική εταιρεία.Η τιμή του ήταν από 1,15 έως 1,20 το λίτρο.Το ποιό κοντινό στην τιμή είναι το μεβγάλ με 1,35 και μετά ο Όλυμπος με 1,70 1,80 περίπου.
Για τις νερομπουρμπούλες της Δέλτα δεν συζητάμε χαιρετίσματα...κρίμα.

Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Οι αλητήριοι Σούπερ-μαρκετάδες την είχαν πετάξει έξω εδώ Αθήνα,και το βρίσκαμε σε φούρνους.

Οχι ακριβως.

Οι Σκλαβενιτης και Βεροπουλος το διεθεταν κανονικα.

Κρίμα.
στον φούρνο της γειτονιάς και εγώ το έβρισκα... ήταν η προτίμηση μου εδώ και κανά χρόνο.

η αγνό, απ όσο θυμάμαι την λίστα της greenpeace για τα μεταλλαγμένα είχε κάπως καλύτερα υλικά στο γάλα της και στα παγωτά της.
τι μας έμεινε, Εβόλ- Όλυμπος- Εβροφάρμα...

Θα έλεγα ότι έχω ανάμικτα συναισθήματα για τέτοιες ειδήσεις. Από την μία μεριά είναι το δυσάρεστο που αρκετοί άνθρωποι μένουν χωρίς δουλειά. Βέβαια και που έχουν δουλειά πληρώνονται με έναντι ή και καθόλου οπότε ίσως το ταμείο ανεργίας να είναι και καλύτερο.

Από την άλλη όμως είναι επιχειρηματίες που είτε λόγω ανικανότητας είτε γιατί χρήματα φεύγουν για λογαριασμούς στο εξωτερικό καλύπτονται πίσω από άρθρο 99 και ανάλογες "προστασίες" και συνεχίζουν ανενόχλητοι το "κακό" που κάνουν. Γιατί πέρα από τους εργαζόμενους είναι βέβαιο ότι θα είναι απλήρωτοι και πολλοί προμηθευτές.

Δεν λέω ότι είναι λύση να κλείνουν επιχειρήσεις αλλά από την άλλη το να συνεχίζουν κάποιοι ανενόχλητοι τα όσα στραβά κάνουν ούτε αυτό είναι λύση.

Δεν θυμάμαι ακριβώς την είδηση και δεν ήταν ράδιο αρβύλα αλλά πριν 4-5 χρόνια είχαν βρει ότι στην Αγνό κάποια προϊόντα (σοκολατούχο γάλα αν θυμάμαι καλά) δεχόντουσαν μέσα τους τις επιστροφές από ληγμένα ή άλλα προϊόντα.

Προσωπικά είχα συνεργαστεί επαγγελματικά με την Αγνό πριν πολλά χρόνια και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Σαν γάλα όμως δεν μου άρεσε. Το ΕΒΟΛ θεωρώ καλό γάλα αλλά όπως μου είπε φίλος μου Βολιώτης και αυτή δεν πηγαίνει και πολύ καλά.

εμενα μου αρεσαν τα Παγωτα της !!!!

Ισως γιατι η Γειτονια μας για αρκετα χρονια ειχε μονο ΑΓΝΟ παγωτα !

το γαλα γενικα δεν το πινω και δεν εχω αποψη !

εδω στο Αμβουργο αγοραζουμε συνεχως καθε βδομαδα γιαουρτακια ΚΡΙ ΚΡΙ απο τις Σερρες νομιζω ... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!!!!!!

εμενα μου αρεσαν τα Παγωτα της !!!!

Ισως γιατι η Γειτονια μας για αρκετα χρονια ειχε μονο ΑΓΝΟ παγωτα !

το γαλα γενικα δεν το πινω και δεν εχω αποψη !

εδω στο Αμβουργο αγοραζουμε συνεχως καθε βδομαδα γιαουρτακια ΚΡΙ ΚΡΙ απο τις Σερρες νομιζω ... ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!!!!!!

Πάντως το πιο "παχύ" γάλα (you know what I mean...) είναι για μένα το Νεογάλ της Δράμας. Το πρωί μαζί με μια μπουγάτσα κιμά στο κέντρο της πόλης πίσω από το Εμπορικόν, σε κρατά μέχρι αργά το βράδυ....

Εξαιρετικα γιαουρτια... η πρωτη που εβγαλε συσκευασια κιλου και γευσεις με φρουτα και ακολουθησαν οι υπολοιπες...

Το γαλα της εχει την περισσοτερη αναλογια γαλακτος/σκονης σε σχεση με τα υπολοιπα...

Ως συνηθως, οταν ειχε προσπαθησει να επεκταθει με το γαλα και στη νοτια ελλαδα, δεχτηκε τον σχετικο πολεμο (δημοσιευματα κτλ) και καθησε στα αυγα της (το γυρισε σε σκοπια, ρουμανιες ιρακ κτλ και πολυ καλα εκανε), οποτε δεν ξερω αν βρισκεται το γαλα της ευκολα εκει (εκτος του οτι ως κυριο προιον εχει το γιαουρτι και το παγωτο)...

Κρί-Κρί βρίσκω και εγώ το γιαουρτάκι και το τιμώ δεόντως. Και η ΜΕΒΓΑΛ στέλνει ένα γιαουρτάκι εδώ αλλά αυτό δεν μου αρέσει πολύ.

Για το γάλα τώρα, εμείς από χρόνια στο σπίτι ΕΒΟΛ. Είναι και η καταγώγή απο Βόλο βέβαια... Αν και σαν το γάλα που πίνω στο χωριό από την αγελάδα του γείτονα δεν υπάρχει... Και να σκεφτείς ότι μικρός δεν μου άρεσε.

Η ΑΓΝΟ είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο με τις σκόνες πριν απο καμια 15ετία αν δεν κάνω λάθος, αλλά τελευταία είχε βελτιωθεί. Λυπηρό γεγονός πάντως για πολλούς λόγους. Εκατοντάδες εργαζόμενοι περνάνε στην ανεργία, λιγότερες εταιρίες σημαίνει συνήθως υψηλότερες τιμές για τους καταναλωτές και χαμηλότερες για τους παραγωγούς... Φαίνεται όλο και περισσότερο ότι οι εταιρίες στην Ελλάδα δεν ήταν προετοιμασμένες για περιόδους ισχνών αγελάδων (...).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Οχι ακριβως.

Οι Σκλαβενιτης και Βεροπουλος το διεθεταν κανονικα.

Μάλλον τότε δεν το είχανε όλα τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη...στο Πικέρμι που πάμε εμείς δεν το είχε μέσα.Για τον Βερόπουλο δεν το ήξερα γιατί δεν είμαστε πελάτες του.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

εβροφάρμα;

Άντε βρες το αυτό...φαντάζομαι μόνο σε σούπερ μάρκετ.Θα το ψάξω και θα το δοκιμάσουμε να δούμε τι λέει.

Κριμα για την ΑΓΝΟ ,εδω και καιρο δεν το ευρισκα και αγοραζω αυτο πλεον http://www.koukfarm.gr/

Αυτο ειναι ενα γαλα που στην αρχη οταν το επαιρνα ειχε 1 ευρω η φιαλη και ηταν εφαμιλλο ως γευση με τα καλυτερα παλιομοδιτικα γαλατα οπως αυτο της γεωργικης σχολης θες/νικης (πριν χαλασει και αυτο γευστικα).

Μετα αλλαξε ξαφνικα η γευση του προς το (ΔΕΛΤΑ) και ακριβυνε ανεξηγητα και το εκοψα μιας και στην οικογενεια καταναλωνουμε δυο λιτρα ημερησιως χαλαρα.