Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

κακό....
δεν είναι και σαν το τσιγάρο.
Απλά έχει κατηγορηθεί για πολλά.
Πάντως ότι είναι ασύμβατο είναι.
Ο ανθρώπινος οργανισμός με την πάροδο των χρόνων έχει προσαρμοστεί.
Υπάρχει αρκετός κόσμος που δεν μπορεί να το αφομοιώσει.

Παιδιά στην μυρωδία του και μόνο μου ρχεται έμετος ,,
εαν δεν οξειδοθεί με κάποιο τρόπο ,, ψηθεί ,, σε κανα γλυκό μέσα η βραστεί μέχρι θανάτου σε κανα κακάο μέχρι να καταστραφεί τελειως ,, δεν !!!!

εχθές την πάτησα με ένα γλυκο ,, κάτι σαν κρεμ καραμέλ ,, δεν πρόλαβα να πάω τουαλέτα ,, παραλιγο το ατύχημα ,,

προτιμώ για πρωινό γουρουνοπούλα ,,

:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Ειδικά το αγελαδινό γάλα είναι ότι πιο ασύμβατο με τον ανθρώπινο οργανισμό

Eχει ξαναγραφτει αλλα καλο ειναι να το υπενθυμιζουμε.

Το πιο συμβατο με το ανθρωπινο γαλα ειναι αυτο της γαιδουρας.....

Μην κανετε συνειρμους :D

Παραδοσιακά στην Ελλάδα τουλάχιστον στα παλαιότερα χρόνια που δεν μπορούσες να πας στο φαρμακείο να πάρεις γάλα πρώτης βρεφικής ηλικίας και δεν υπήρχε δυνατότητα για θηλασμό το γάλα γαϊδούρας ήταν η πρώτη επιλογή.

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς γάλα. Τις περισσότερες φορές πίνω μαζί με το μεσημεριανό φαγητό. Ειδικά το καλοκαίρι που είναι και παγωμένο από το ψυγείο είναι τέλειο !! Το προτιμώ από την μπύρα ή το κρασί.

Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς γάλα. Τις περισσότερες φορές πίνω μαζί με το μεσημεριανό φαγητό. Ειδικά το καλοκαίρι που είναι και παγωμένο από το ψυγείο είναι τέλειο !! Το προτιμώ από την μπύρα ή το κρασί.

WTF????

Where are you from dude?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Eχει ξαναγραφτει αλλα καλο ειναι να το υπενθυμιζουμε.

Το πιο συμβατο με το ανθρωπινο γαλα ειναι αυτο της γαιδουρας.....

Μην κανετε συνειρμους :D

Όντως είναι το πιο κοντινό στο ανθρώπινο,το αγελαδινό το πιο απόμακρο
Ε ρε τι κάνουν τα λόμπυ!!

Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Μου κάνει εντύπωση αυτό..... πρώτη φορά το διαβάζω.....

Υπάρχουν έρευνες ή μελέτες που αποδεικνύουν ότι το γάλα κάνει κακό ? Πείτε μου γιατί πίνω κάθε μέρα τουλάχιστον ένα ποτήρι...... :hmmmm2:

Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα ενημερωθείς επαρκώς,εγώ τα γνωρίζω λόγω σπουδών

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Όντως είναι το πιο κοντινό στο ανθρώπινο,το αγελαδινό το πιο απόμακρο
Ε ρε τι κάνουν τα λόμπυ!!

To αγελαδινό είναι από τα πιο θρεπτικά πάντως. Το ανθρώπινο είναι από τα φτωχότερα.
Πάντως γνωρίζω 1-2 που έδιναν στο μωρό τους κατσικίσιο. Σαν τον Οβελίξ ένα πράμα.

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό για την ασυμβατότητα, και το "αφύσικο" του γάλακτος, πρόσφατα.
Από άνθρωπο που κάπνιζε. Λες και υπάρχουν στη φύση ζώα που φουμάρουν ταμπάκο.

Ωστόσο ο ίδιος παραπάνω μου είπε ότι όταν γίνει τυρί ή γιαούρτι, διαφοροποιείται το πράγμα.
Δεν ξέρω για αυτό, πάντως το γιαούρτι και το κεφίρ, που έχει βάση το γάλα, είναι, λέγεται, ένα από τα μυστικά μακροζωίας.

Αυτό για το κεφίρ και εγώ το έχω ακούσει. Πάντως νομίζω ότι το γάλα και το μέλι είναι από τις πιο υγιεινές τροφές που υπάρχουν.

Απάντηση: Re: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Αυτό για το κεφίρ και εγώ το έχω ακούσει. Πάντως νομίζω ότι το γάλα και το μέλι είναι από τις πιο υγιεινές τροφές που υπάρχουν.
Ασύμβατο και υγιεινό δε συνάδουν(αναφέρομαι στο γάλα),όσον αφορά το μέλι ναι με μέτρο(βλέπε υδατάνθρακες-ζάχαρες)

Μου κάνει εντύπωση αυτό..... πρώτη φορά το διαβάζω.....

Υπάρχουν έρευνες ή μελέτες που αποδεικνύουν ότι το γάλα κάνει κακό ? Πείτε μου γιατί πίνω κάθε μέρα τουλάχιστον ένα ποτήρι...... :hmmmm2:

Λέγοντε πολλά, γράφοντε άλλα τόσα...
Ανάλογα τι πίνεις.

Άλλο το μακράς διαρκείας γάλα, άλλο το φρέσκο 3-4 ημερών και άλλο από τον παραγωγό.

Re: Απάντηση: Τέλος και για τη γαλακτοβιομηχανία ΑΓΝΟ

Γιαυτό δεν ψωφάω ρε ,,

δεν πίνω γάλα

:ernaehrung004:

απο τους φραπέδες τα τσιπούρα και τα τσιγάρα θα πάω ..

Ένας παπάς αποφασίζει, πως μια επίδειξη θα έδινε άλλη βαρύτητα στο κυριακάτικο κήρυγμα, γι αυτό έβαλε τέσσερα σκουλήκια σε τέσσερα μπουκάλια.

-Το πρώτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε οινόπνευμα
-Το δεύτερο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καπνό
-Το τρίτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε σπέρμα και

το τέταρτο σκουλήκι σε μπουκάλι που περιείχε καθαρό νερό.

Στο τέλος του κηρύγματός του ο παπάς δίνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας αυτής:

- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του αλκοόλ, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι του καπνού, πέθανε
- το σκουλήκι που τοποθετήθηκε στο μπουκάλι με το σπέρμα, πέθανε
- αυτό μόνο που τοποθετήθηκε μέσα στο καθαρό νερό έζησε.

Ο παπάς απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα ρώτησε: «Ποιό είναι λοιπόν το ηθικό δίδαγμα, από αυτήν την παραβολή?»

Και μια γριούλα από το βάθος της εκκλησίας αναφωνεί:

«ΌΣΟ ΠΙΝΟΥΜΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΗΔΙΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!!!»

Μύθος Νο 1.
Το γάλα κάνει καλό...
Ε ναι, κάνει καλό αλλά μέχρι κάποια ηλικία.
Άλλωστε κάποια στιγμή ο οργανισμός σηκώνει τις άμυνες του και για αυτό η πιο κλασική δυσανεξία είναι στο γάλα.

Μύθος Νο 2.
"Αυτό το γάλα περιέχει περισσότερο σίδηρο, για αυτό είναι καλύτερο!"
Τρελή μούφα...
Το ασβέστιο που περιέχει το γάλα δεν αφήνει το σίδηρο να αποροφηθεί από τον οργανισμό.
Αν θέλετε να απορροφήσετε το σίδηρο από κάποια τροφή προτιμήστε λεμονάκι, ξυδάκι... Πάντως σε καμία περίπτωση γάλα!