Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου
AXAXAXAXAXA!!!!

αμ το αλλο αν τον ελεγαν Πατουσα πως θα μας τον εγραφες Ελενα μου!!!!!!!![]()
AXAXAXAXAXA!!!!
απ το πολυ το κλαμα δεν προσεξες και το ονομα Πατουσης ειναι οχι Παπουτσης......ο γατος εφυγε Ελενα μου και οχι ο πρωην υπουργος Ναυτιλιας επι ΠΑΣΟΚ Παπουτσης :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
απ το πολυ το κλαμα δεν προσεξες και το ονομα Πατουσης ειναι οχι Παπουτσης......ο γατος εφυγε Ελενα μου και οχι ο πρωην υπουργος Ναυτιλιας επι ΠΑΣΟΚ Παπουτσης :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Νομιζω ο Ναθ εβαλε τον πιο σωστο τιτλο. Αν καποιος σκεφτει καποιον πιιασαρικο και δημοσιογραφικο.. ¨:
@ Αλεξη: Καλος αλλα πιανει το 50% της ιστοριας...
Πρεπει να γινει τριλογια. Αν ο τιτλος εχει και κατι απο Star wars ακομα καλυτεραΝα το κάνουμε sequel και να σπάσουμε το thread σε δύο.
- Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ξεπόρτισε:music-smiley-005:
- The return of PAPOUTSIS.:Banane0:
Πρεπει να γινει τριλογια. Αν ο τιτλος εχει και κατι απο Star wars ακομα καλυτερα
Πατουσης ρε Πατουσης!!!!!!!!
Πρεπει να γινει τριλογια. Αν ο τιτλος εχει και κατι απο Star wars ακομα καλυτερα
Ουφ..
Δεν άντεχα να διαβάζω αυτό το θρεντ (έχω τρία γατιά -δύο θηλυκά,ένα αρσενικό που με λετρεύει και δεν ξεκολλάει-και είχα επηρεαστεί πολύ)
Τώρα διάβασα τα ευχάριστα διατρέξαντα και ξαλάφρωσα.Το βράδυ μου έγινε ομορφότερο.Θα π´παω όξω να το γλεντήσω.
Μια ζωούλα επέστρεψε στην αγκαλιά που της αξίζει.
Αντε Βασιλάκη και μακρυά από αποθήκες ο γατούλης σου..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.