Τέλος καλό ολα καλά ,Συντροφακι μου

Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

απ το πολυ το κλαμα δεν προσεξες και το ονομα Πατουσης ειναι οχι Παπουτσης......ο γατος εφυγε Ελενα μου και οχι ο πρωην υπουργος Ναυτιλιας επι ΠΑΣΟΚ Παπουτσης :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αμ το αλλο αν τον ελεγαν Πατουσα πως θα μας τον εγραφες Ελενα μου!!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

................σα δε ντρεποσαστε βρε....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

απ το πολυ το κλαμα δεν προσεξες και το ονομα Πατουσης ειναι οχι Παπουτσης......ο γατος εφυγε Ελενα μου και οχι ο πρωην υπουργος Ναυτιλιας επι ΠΑΣΟΚ Παπουτσης :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

αμ το αλλο αν τον ελεγαν Πατουσα πως θα μας τον εγραφες Ελενα μου!!!!!!!:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Έχω το σύνδρομο Λούκι Λουκ. Όταν γράφω, είμαι πιο γρήγορη κι απ'τον εαυτό μου. Πατούση τον είχα διαβάσει, δεν έχω ιδέα πώς έγραψα Παπουτσή instead!.. Ήταν και το μάτι θολωμένο...
Βρε, μπας και μπήκες εσύ ως διαχειριστής να μου αλλάξεις τα γραπτά για προβοκάτσια;;; :BDGBDGB53: Μόνο και μόνο για να κάνετε πλάκα;;;

Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Εγω προσπαθησα να στο φερω γλυκα Ελενα, αλλα ο σεξοπορνοδιαστροφικος διαχειριστης δεν το αφησε να περασει....

Λαρρυ αν το κρινεις σκοπιμο, αλλαξε τον τιτλο, λογικο μου φαινεται

Νομιζω ο Ναθ εβαλε τον πιο σωστο τιτλο. Αν καποιος σκεφτει καποιον πιιασαρικο και δημοσιογραφικο.. ¨:

@ Αλεξη: Καλος αλλα πιανει το 50% της ιστοριας...

Να το κάνουμε sequel και να σπάσουμε το thread σε δύο.

1. Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ξεπόρτισε:music-smiley-005:
  2. The return of PAPOUTSIS.:Banane0:

Re: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Πατουσης ρε Πατουσης!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Να το κάνουμε sequel και να σπάσουμε το thread σε δύο.
  1. Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ξεπόρτισε:music-smiley-005:
  2. The return of PAPOUTSIS.:Banane0:
Πρεπει να γινει τριλογια. Αν ο τιτλος εχει και κατι απο Star wars ακομα καλυτερα

ειχες δεν ειχες εκει το πηγες.......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Πρεπει να γινει τριλογια. Αν ο τιτλος εχει και κατι απο Star wars ακομα καλυτερα

xexe

εύκολο .... το 3ο θα είναι:

PAPOUTSIS strikes back.
fight1.gif

1. η φυγη του Πατουση
2. ο πονος του Βασιλη
3. η συμπαρασταση του Club
4. η μεγαλη επιστροφη
5. η μπαρουφα της Ελενης Κ
6. ο τιτλος αλλαζει( soon on screens near you)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

για τρίτο τίτλο βάλτε το " Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΑΤΟΥΣΗ" !!!!

-bye--bye-

Απάντηση: Στο Καλο, Συντροφακι μου

Ουφ..
Δεν άντεχα να διαβάζω αυτό το θρεντ (έχω τρία γατιά -δύο θηλυκά,ένα αρσενικό που με λετρεύει και δεν ξεκολλάει-και είχα επηρεαστεί πολύ)

Τώρα διάβασα τα ευχάριστα διατρέξαντα και ξαλάφρωσα.Το βράδυ μου έγινε ομορφότερο.Θα π´παω όξω να το γλεντήσω.

Μια ζωούλα επέστρεψε στην αγκαλιά που της αξίζει.

Αντε Βασιλάκη και μακρυά από αποθήκες ο γατούλης σου..-bye-

Ουφ..
Δεν άντεχα να διαβάζω αυτό το θρεντ (έχω τρία γατιά -δύο θηλυκά,ένα αρσενικό που με λετρεύει και δεν ξεκολλάει-και είχα επηρεαστεί πολύ)

Τώρα διάβασα τα ευχάριστα διατρέξαντα και ξαλάφρωσα.Το βράδυ μου έγινε ομορφότερο.Θα π´παω όξω να το γλεντήσω.

Μια ζωούλα επέστρεψε στην αγκαλιά που της αξίζει.

Αντε Βασιλάκη και μακρυά από αποθήκες ο γατούλης σου..-bye-

πάλι αφορμή έψαχνες!!!!!:flipout::flipout:-bye-

Bill δώσε ενημέρωση για τον Πατούσα, όλα καλά ????