Η λογική αυτό λέει πάντως όταν ο ΟΤΕ δίνει 17 HD κανάλια free και για τη Nova δίνεις 5 για 8 κανάλια(μαζί με το ΕΡΤ-HD). Εάν στοχεύεις βέβαια στην αναβάθμιση των υπηρεσιών σου(και προσέλκυση νέων πελατών) και όχι στο πως να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι...Αν διαβάσεις προηγούμενα posts,θα δεις ότι ακριβώς αυτό είχα αναφέρει.Δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα καταργηθούν τα sd κανάλια,ώστε να μην χρεώνονται τα αντίστοιχα HD.Αυτό είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα που βασίζεται σε προσωπικές υποθέσεις.
Πάντως ενας λόγος που κρατάνε την χρέωση είναι οτι κάνουν και παραγωγές σε HD ( εκπομπές, SuperLeague, Basket κ.ά )
Ο ΟΤΕ παίρνει το HD feed έτοιμο και απλά το αναμεταδίδει. Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει κάνει δική του HD παραγωγή ακόμα
Πάντως ενας λόγος που κρατάνε την χρέωση είναι οτι κάνουν και παραγωγές σε HD ( εκπομπές, SuperLeague, Basket κ.ά )
Ο ΟΤΕ παίρνει το HD feed έτοιμο και απλά το αναμεταδίδει. Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει κάνει δική του HD παραγωγή ακόμα
Έλαβε και ο πατέρας μου την επιστολή. Στο τέλος, με μικρότερα γράμματα, προσθέτουν: "για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα καλό είναι να έχετε κάνει την αλλαγή έως 30/06/2013". Έχουμε και το μήνυμα που έλαβε ο minotavrs, όποτε μάλλον ξεκαθαρίζει το τοπίο ως προς το χρόνο.Η επιστολή της Nova που έλαβα χθες...
Μολις μαθαμε και ημερομηνια ληξης...
Οι εκπομπές νομίζω δεν γίνονται σε HD(από θέμα εικόνας το λέω εκτός αν με απατούν τα μάτια μου).
Superleague κάνει σε HD ένα η 2 ματς την εβδομάδα και Euroleague 1 τον μήνα και αν...
Οι μόνες σοβαρές HD παραγωγές που έκανε ήταν στα εντός έδρας του Ολυμπιακού στο CH.L.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.