Το ίδιο μήνυμα (sms) έλαβα και εγώ σήμερα. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν dead line η 30/6/2013... :frown:
Υπάρχει απόθεμα δεκτών ή θα πάμε και δεν θα πάρουμε ...
Υπάρχει απόθεμα δεκτών ή θα πάμε και δεν θα πάρουμε ...
Επισης μόλις τον πάρουμε μας κάνουν εξ αποστάσεως το πάντρεμα ή θα πρέπει να βάλουμε την κάρτα στο δέκτη από μόνοι μας
Στη δική μου περίπτωση (είχα ήδη παντρεμένη κάρτα με τον panasat 1110) μου έδωσαν τον pace στο κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα από το κομπιούτερ μπήκαν στο σύστημα όπου ενημέρωσαν τα νέα δεδομένα και μου είπαν ότι η κάρτα μου θα παραμείνει ενεργή στον παλιό δέκτη για περίπου 3 ώρες και μόλις δω ότι δεν υπάρχει πια σήμα θα τη βάλω στο νέο δέκτη και θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν εκεί, χωρίς επιπλέον τηλέφωνα στα κεντρικά ή κάτι άλλο, όπως και πραγματικά έτσι έγινε.Υπάρχει απόθεμα δεκτών ή θα πάμε και δεν θα πάρουμε ...
Επισης μόλις τον πάρουμε μας κάνουν εξ αποστάσεως το πάντρεμα ή θα πρέπει να βάλουμε την κάρτα στο δέκτη από μόνοι μας
Αυτό που δεν πρόβλεψαν είναι οι διακοπές συμβολαίων που θα φάνε και οι προσχωρήσεις στον ΟΤΕ!!!
Αυτό που δεν πρόβλεψαν είναι οι διακοπές συμβολαίων που θα φάνε και οι προσχωρήσεις στον ΟΤΕ!!!
Ναι ναι, τουλαχιστον στον οτε θα εχεις ελευθερη καρτα
Ειρωνεία σου κάνει ο sakels.
Αυτός όλα nova τα βλέπει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.