Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Το ίδιο μήνυμα (sms) έλαβα και εγώ σήμερα. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν dead line η 30/6/2013... :frown:

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Το πήρα και γω το μήνυμα ... 30/6 τελειώνει και μένα η προσφορά που έχω στο start πακέτο. Τυχαίο ;;

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Μάλλον τυχαίο. Ο πατέρας μου έχει το start pack στη μισή τιμή έως 30/10.

Έχουν βάλει μια ημερομηνία που θέλουν να έχει γίνει η αλλαγή των δεκτών... αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η ημερομηνία που θα γυρίσουν σε dvb-s2...

Υπάρχει απόθεμα δεκτών ή θα πάμε και δεν θα πάρουμε ...
Επισης μόλις τον πάρουμε μας κάνουν εξ αποστάσεως το πάντρεμα ή θα πρέπει να βάλουμε την κάρτα στο δέκτη από μόνοι μας

Αν δεν βρεις δέκτη έχω έναν στην αποθήκη που κάθεται εδώ και 1.5 χρόνο.

Και εγώ έχω έναν στην ντουλάπα αλλά μας δένουν ισόβια δεσμά.

Επισης μόλις τον πάρουμε μας κάνουν εξ αποστάσεως το πάντρεμα ή θα πρέπει να βάλουμε την κάρτα στο δέκτη από μόνοι μας

εαν η καρτα σου ειναι καινουργια,θα σου δωσουν μονο τον δεκτη και μολις πας σπιτι,θα την κοτσαρεις στον δεκτη
και μετα με ενα τηλεφωνο θα σε παντρεψουν στο τσακ-μπαμ.
λογικα θα εχουν αποθεμα απο την στιγμη που αποφασισαν να αλλαξουν τους δεκτες.

Γενικά έχουν πολύ πράμα παιδιά! Εγω που πήγα σε ένα κατάστημα forthnet να ρωτήσω κάτι, είχαν κούτες!

Στη δική μου περίπτωση (είχα ήδη παντρεμένη κάρτα με τον panasat 1110) μου έδωσαν τον pace στο κατάστημα, ενώ ταυτόχρονα από το κομπιούτερ μπήκαν στο σύστημα όπου ενημέρωσαν τα νέα δεδομένα και μου είπαν ότι η κάρτα μου θα παραμείνει ενεργή στον παλιό δέκτη για περίπου 3 ώρες και μόλις δω ότι δεν υπάρχει πια σήμα θα τη βάλω στο νέο δέκτη και θα ενεργοποιηθεί κατευθείαν εκεί, χωρίς επιπλέον τηλέφωνα στα κεντρικά ή κάτι άλλο, όπως και πραγματικά έτσι έγινε.

Λογικά, υπάρχει μεγάλο απόθεμα σε δέκτες, γιατί κάποια στιγμή με την προσφορά των Χριστουγέννων είχαν ξεμείνει τελείως και είχαν κάνει νέα μεγάλη παραγγελία. Εφόσον είχαν κατά νου να προβούν και σε αντικατάσταση δεκτών, από τη στιγμή που ξέρουν με ακρίβεια τον αριθμό των συνδρομητών τους που έχει ελεύθερη κάρτα ή παντρεμένη κάρτα στους panasat, λογικά θα προέβλεψαν αυτή η παραγγελία να τους καλύπτει όλους πλήρως.

Αυτό που δεν πρόβλεψαν είναι οι διακοπές συμβολαίων που θα φάνε και οι προσχωρήσεις στον ΟΤΕ!!!

Από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που μπήκαν λόγω 3play. Εγώ ξέρω άλλα 7 άτομα εκτός από μένα που έκαναν την προσφορά και οι περισσότεροι έκαναν το 3play το κινηματογραφικό.

Last edited by a moderator:
Αυτό που δεν πρόβλεψαν είναι οι διακοπές συμβολαίων που θα φάνε και οι προσχωρήσεις στον ΟΤΕ!!!

Ναι ναι, τουλαχιστον στον οτε θα εχεις ελευθερη καρτα

Ειρωνεία σου κάνει ο sakels.
Αυτός όλα nova τα βλέπει.

Γιατί νομίζεις ότι αποφασίζουν χωρίς σχέδιο; Δεν λειτουργούν έτσι οι μεγάλες εταιρίες.

Ναι ναι, τουλαχιστον στον οτε θα εχεις ελευθερη καρτα

Φαντάζομαι το λες ειρωνικά...

Ειρωνεία σου κάνει ο sakels.
Αυτός όλα nova τα βλέπει.

Αμ! δεν τον έμαθα ακόμα!!! :2thumb22sup: πως μου ξέφυγε!!!

Δεν θα έχω ελεύθερη κάρτα στον ΟΤΕ, αλλά ούτε και 60,00 τον μήνα χωρίς HD.-bye-

προσωπικά μου φτάνει το κινηματογραφικό πακέτο, έδωσα για όλο το 3play 39.9 + 12 μήνες δώρο HD (λόγω πιστωτικής). Λοιπόν δες τα κοστολόγια που είχε η Νοβα+ φόρθνετ πριν ένα χρόνο και δες τα τωρινά! Δεν ξέρεις τι θα έρθει. Από την άλλη ο ΟΤΕ , ακόμα έχει μόνο καλό ποδοσφαιρικό πακέτο, σε τι τιμές; Άρα μήπως μερικούς που δεν μας ενδιαφέρουν τα αθλητικά η ΝΟΒΑ έχει καλύτερη κοστολόγηση και πιο πολλές υπηρεσίες με 39.9; (έως 24Μ, απεριόριστα σταθερά, 720' σε κινητά)

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.