Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Πάλι τα ίδια ... Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πάρουν τα 3play προγράμματα

Ανάφερα το προσωπικά και ανάφερα ότι ισχύει για μένα και το ότι συμφέρει για κατηγορία ανθρώπων (τυχόν νέοι συνδρομητές φορθνετ ή νοβα)

Last edited by a moderator:

Όμως στο συγκεκριμένο νήμα μιλάμε για ήδη υπάρχοντες συνδρομητές με ελεύθερη κάρτα και όχι για την κατηγορία που αναφέρεσαι εσύ. Αυτοί λοιπόν, αν πρόκειται να πιεστούν για αλλαγή, μπορεί τελικά να μεταβούν στον ΟΤΕ και να έχουν και μία σημαντική μείωση τιμής. Γιατί αυτοί (οι συνδρομητές ελεύθερης κάρτας) είναι κατά ένα μέρος έλληνες του εξωτερικού που προφανώς δε μπορούν να έχουν 3play, είναι επίσης άτομα από μη αστικές περιοχές που επίσης δε μπορούν να έχουν 3play κτλ κτλ. Και είναι νομίζω προφανές πως αν δε μπαίνει στη συζήτηση το πακέτο 3play, οι τιμές της Nova είναι 200% πάνω από τις τιμές του ΟΤΕ για αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.

Last edited by a moderator:

Συγγνώμη για το λάθος μου, για το νήμα. Συμφωνώ και με τις κατηγορίες συνδρομητών που έθιξες.

Με ενημέρωσαν απο την Νοβα οτι μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να προμηθευτώ τον ιδιοκτησιακό δεκτη γιατί η κάρτα δεν θα παίζει πλέον στον δικό μου ( dreambox), ισχύει κάτι τέτοιο ;
Επίσης ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει αν σου δίνουν δωρεάν για δυο μήνες τα HD Κανάλια αν πάρεις το συγκεκριμένο δεκτη;

Last edited:
Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Και ανάλογα το πακέτο που έχεις , θα βλέπεις τα ανάλογα HD κανάλια.

Με ενημέρωσαν απο την Νοβα οτι μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να προμηθευτώ τον ιδιοκτησιακό δεκτη γιατί η κάρτα δεν θα παίζει πλέον στον δικό μου ( dreambox), ισχύει κάτι τέτοιο ;
Επίσης ξέρει κάποιος σίγουρα να μου πει αν σου δίνουν δωρεάν για δυο μήνες τα HD Κανάλια αν πάρεις το συγκεκριμένο δεκτη;

λοιπον πηρα την νοβα τηλεφωνο και μου ειπαν το εξης σε ερωτηση μου εαν πλεον πρπει να παντρευτουν οι ελευθερες καρτες απαντηση...

Δεν ειναι απαραιτητο να πάρετε τον δεκτη της Νοβα και να παντρεύεται την καρτα σας εαν με την αλαγη που θα κανουν σε MPEG4 που ουτε και αυτοι ξερουν ποτε θα γινει η αλαγη γιατι ηταν ενα σαινι τεχνικος και τον ρωτησα .... αρα με την αλαγη και αναβαθμηση που θα κανουν σινεχισει η ελευθερη καρτα σας να παιζει κανονικα στο μηχανημα σας και δεν εχεται προβληματα τοτε ειστε οκκκκκκκκ . τα μυνηματα και τις ειδοποιησης που εχουν στειλει για αλαγη δεκτη η να παρετες τον 831 δωρεαν ειναι για να ειναι καλυμενοι αθτοι σαν νοβα μου ειπε γιατι δεν 3ερουν και αυτοι ακομα πως θα ανταποκριθουν οι καρτες οι ελευθερες σε μηχανηματα δικα μας εμποριου και κατι ακομα επισης μου ειπαν οτι εαν πχ καποιος με ελευθερη καρα εχει ενεργοποιημενα τα HD καναλια της νοβα μπορει ισως αυτα να μην τα βλεπει με μηχανημα του εμποριου!!!! γενικα και αυτοι δεν ξερουν ακομα ...... ολα αυτα που γραφω ηταν οι απαντησεις απο ερωτησεις που εκανα .....

Σας πληροφορω γιατι μίλησα με 2 τμηματα της Νοβα κανεας απο του δυο σηνεργατες δεν μου ειπε πρπει οποσδηποτε πρπει να παρετε τον 831 και να παντρεψετε την καρτα σας ...........

αρα στην χειροτερη μετα την αναβαθμηση που θα κανουν που αυτοι δεν ξερουν ποτε εαν σταματι8ση να παιζει η νοβα σας πατε και περνετε δωρεαν τον 831 η τον 865 149 ευρο η με καρτα τοτε στα 49 ευρο

ολα τα παραπανω ειναι οτι μου απαντησαν ακριβως απο την νοβα οκ τιποτα φασουλι δικο μου οκκκκκκκκκκ

Δεν ειναι απαραιτητο να πάρετε τον δεκτη της Νοβα και να παντρεύεται την καρτα σας εαν με την αλαγη που θα κανουν σε MPEG4 που ουτε και αυτοι ξερουν ποτε θα γινει η αλαγη γιατι ηταν ενα σαινι τεχνικος και τον ρωτησα .... αρα με την αλαγη και αναβαθμηση που θα κανουν σινεχισει η ελευθερη καρτα σας να παιζει κανονικα στο μηχανημα σας και δεν εχεται προβληματα τοτε ειστε οκκκκκκκκ . τα μυνηματα και τις ειδοποιησης που εχουν στειλει για αλαγη δεκτη η να παρετες τον 831 δωρεαν ειναι για να ειναι καλυμενοι αθτοι σαν νοβα μου ειπε γιατι δεν 3ερουν και αυτοι ακομα πως θα ανταποκριθουν οι καρτες οι ελευθερες σε μηχανηματα δικα μας εμποριου και κατι ακομα επισης μου ειπαν οτι εαν πχ καποιος με ελευθερη καρα εχει ενεργοποιημενα τα HD καναλια της νοβα μπορει ισως αυτα να μην τα βλεπει με μηχανημα του εμποριου!!!! γενικα και αυτοι δεν ξερουν ακομα ...... ολα αυτα που γραφω ηταν οι απαντησεις απο ερωτησεις που εκανα .....

Υπάρχει κάποιος που βλέπει HD της NOVA σε δέκτη του εμπορίου????

Ή δεν κατάλαβες καλά όσα σου είπαν είτε ο καθέ υπάλληλος στο helpdesk λέει ότι του κατέβει.

ΥΓ. Παραθέτω την αξιόπιστη απάντηση κάποιου που ξέρει...

Η μετάβαση σε mpeg4 συνοδεύεται με υποχρεωτικό πάντρεμα με Pace και αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας ώστε να παταχθεί η πειρατεία. Το mpeg4 χρησιμοποιείται σαν δικαιολογία. Τεχνικά θα μπορούσε να παραμείνει το σύστημα ασφάλειας στο προηγούμενο επίπεδο (αυτό των ελεύθερων καρτών). Τεχνικά θα μπορούσαν να δώσουν και τα HD κανάλια σε συνδρομητές ελεύθερης κάρτας. Αλλά δεν θέλουν, θέλουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο ασφαλείας.

Η πρόταση να διαβάσει ένα νήμα 500 δημοσιεύσεων ως απάντηση στο ερώτημα του φίλου είναι μάλλον ατυχής.

Last edited:

Αυτά που γράφει ο poulopoulos δεν ισχύουν και είναι απίθανο να είπε τέτοια πράγματα κάποιος από την τηλεφωνική υποστήριξη. Και αν τα είπε, σίγουρα δεν ήταν "σαΐνι".

Εξαιρετικά καλά πάνε σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, τα triple play πακέτα της Nova. Τόσο καλά, που ο Ιούνιος αρχίζει να θυμίζει λίγο τον περασμένο Δεκέμβρη και την μεγάλη επιτυχία του Christmas Pack. Ένα από τα σημαντικά σημεία που θα πρέπει κανείς να αναφερθεί είναι ότι πέρα από τους συνδρομητές που είχαν ήδη double play και αναβαθμίστηκαν, ο κυριότερος όγκος των ανθρώπων που πηγαίνουν στα καταστήματα της Forthnet είναι συνδρομητές που προέρχονται από άλλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Πρόκειται δηλαδή για «φρέσκο τζίρο», που είναι φυσικά πάντα καλοδεχούμενος σε μια εταιρεία. Ήδη, παρά τις προβλέψεις που είχαν γίνει από πλευράς εξοπλισμού, υπάρχει το ενδεχόμενο, αν συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς η κίνηση μέχρι το τέλος της προσφοράς(30/06), να παρατηρηθούν ελλείψεις.
Με γοργούς ρυθμούς επίσης προχωρά και η αντικατάσταση παλιών δεκτών και ελεύθερων καρτών με τους ιδιοκτησιακούς Pace και η ενημέρωση που έχουμε είναι πως το χρονικό περιθώριο για την αλλαγή είναι ως το τέλος Ιουνίου και ίσως δοθεί μια μικρή παράταση μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Μετά, ότι βρίσκεται εκτός Pace δε θα μπορεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Nova.

http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=8948&Itemid=107

Του Νίκου Δρικάκη.

Μπράβο στην NOVA για την επιτυχία , καιρός να κάνει και ο ΟΤΕ καμία καλή προσφορά και να μην το παίζουν "βαριά πεπόνια". Μπορεί το OTE TV να έχει λογική τιμή άλλα τα υπόλοιπα (ίντερνετ , τηλεφωνία) πρέπει να συμπιεστούν προς τα κάτω για να είναι ανταγωνιστικός.

Συγχαρητήρια στην Νόβα για την επιτυχία !!!

Και για την αύξηση των συνδρομητών και για την αναβάθμιση σε MPEG 4 Επιτέλους όλος ο κοσμάκης θα χαρεί τα καλούδια του ιδιοκτησιακού τις δέκτη.

Μπράβο στην NOVA για την επιτυχία , καιρός να κάνει και ο ΟΤΕ καμία καλή προσφορά και να μην το παίζουν "βαριά πεπόνια". Μπορεί το OTE TV να έχει λογική τιμή άλλα τα υπόλοιπα (ίντερνετ , τηλεφωνία) πρέπει να συμπιεστούν προς τα κάτω για να είναι ανταγωνιστικός.

Το θέμα είναι αν θέλει να θυσιάσει τα έσοδα από την χονδρική προς τους εναλλακτικούς, για να έχει χαμηλότερες τιμές. Εγώ θα έλεγα δεν θέλει, γιατί τα έσοδα αυτά είναι σημαντικά.

Επιτέλους όλος ο κοσμάκης θα χαρεί τα καλούδια του ιδιοκτησιακού τις δέκτη.

Πω πω, είχαμε μία χαρά, αλλά τι χαρά. Ελάτε να τα χορέψουμε, να τα σπάσουμε, να τα πιούμε.

WTF??!!?!? Ποια καλούδια είναι αυτά ωρέ, θα μας τρελάνετε παντελώς; Ότι μέχρι και για το EPG θα μας βάζουν να πληρώνουμε (Nova TV Guide Premium) ή ότι θα σκαρφίζεται υπηρεσίες όπως αυτή η ανεκδιήγητη υπηρεσία "υπενθύμισης σειρών" που είναι Basic στους περισσότερους δέκτες (αν όχι όλους) της αγοράς ή ότι όταν θα της έρχεται η καύλα της Κυβέρνησης να κλείνει κανάλια, θα βγαίνουν αυτόματα και από τις λίστες της ή θα τα κρύβει βαθιά σαπίλα έγκεν; (τα καλά της ΕΡΤ World δηλαδή)
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Οι ιδιοκτησιακοί δέκτες ήταν και θα είναι ψηφιακός μεσαίωνας, όσο και αν προσπαθείτε να ωραιοποιείτε μερικοί τα πράγματα.

Όσο για τις επιτυχίες από τις προσφορές.
Καιρός της ήταν να ρίξει τιμές (δέκα χρόνια την περιμέναμε). Μακάρι να πέσει κι άλλο!

Last edited:
Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Πες τα γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε από μερικούς.

Το post του bykrie ήταν ειρωνικό, μη τρελένεστε.

Μου αρέσει που τσιμπάτε κιόλας !!! :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Πω πω, είχαμε μία χαρά, αλλά τι χαρά. Ελάτε να τα χορέψουμε, να τα σπάσουμε, να τα πιούμε.

WTF??!!?!? Ποια καλούδια είναι αυτά ωρέ, θα μας τρελάνετε παντελώς; Ότι μέχρι και για το EPG θα μας βάζουν να πληρώνουμε (Nova TV Guide Premium) ή ότι θα σκαρφίζεται υπηρεσίες όπως αυτή η ανεκδιήγητη υπηρεσία "υπενθύμισης σειρών" που είναι Basic στους περισσότερους δέκτες (αν όχι όλους) της αγοράς ή ότι όταν θα της έρχεται η καύλα της Κυβέρνησης να κλείνει κανάλια, θα βγαίνουν αυτόματα και από τις λίστες της ή θα τα κρύβει βαθιά σαπίλα έγκεν; (τα καλά της ΕΡΤ World δηλαδή)
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Οι ιδιοκτησιακοί δέκτες ήταν και θα είναι ψηφιακός μεσαίωνας, όσο και αν προσπαθείτε να ωραιοποιείτε μερικοί τα πράγματα.

Όσο για τις επιτυχίες από τις προσφορές.
Καιρός της ήταν να ρίξει τιμές (δέκα χρόνια την περιμέναμε). Μακάρι να πέσει κι άλλο!

Το πολύ 25 ευρώ το μήνα στο φούλ πακέτο, και μοντούλα για δικό μου δέκτη. Μόνο έτσι συζητάω για να με ξανακάνουν δικό τους.....

Πες τα γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε από μερικούς.

Μιας και απευθύνεσαι σ εμένα, το πιθανό είναι να μην διαβάζεις. Και αν διαβάζεις τότε δεν παρακολουθείς σωστά. Οι απαντήσεις αυτών που παρακολουθούν φαίνονται. Αν τρελαθούμε με το ποιο πάνω σχόλιο που έκανα, με το ποστ #488# θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε.

Το post του bykrie ήταν ειρωνικό, μη τρελένεστε.

Καλημέρα Παναγιώτη -bye-

το ποστ #488# φιλε μου λεει οτι ακριβος μου ειπαν στην νοβα ουτε σαλτσες και μουσταρδες .... Τωρα εαν δεν ξερουν τι τους γινεται στην νοβα και λενε παπαριες σε μας τους πελατες αυτο θα φανει και θα το δειξει το μελλον και η αυτοψια!!!!!!

Status
Not open for further replies.