Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από ΝΟΒΑ: Λόγω αναβάθμισης του συστήματός μας σε mpeg4 ο αποκωδικοποιητης σας πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Θα στέλω μαιλ στην νοβα να μάθω λεπτομέριες...

Μόλις μου ήρθε κι εμένα το ίδιο μήνυμα , αλλά τελικά δεν έχω καταλάβει , το mpeg4 αφορά μόνο το δέκτη ή και την κάρτα; Γιατί έτσι κι αλλιώς εγώ την κάρτα την έχω πάνω στον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης (samsung es7000) που υποστηρίζει mpeg4 οπότε δεν έχω λόγο να την αλλάξω.

Πολλά sms, θα ξοδεύτηκαν εκεί στη nova...:grandpa:
Προαφανώς βάζει μπρος για τα καλά την αντικατάσταση όλων των παλιών δεκτών.
Κάπου διάβασα ότι αν η κάρτα έχει κάποιες προδιαγραφές, τότε την κρατάς και τη βάζεις στον Pace (νομίζω κάρτα Kappa).
Δέκτης, ούτως ή άλλως, θα αλλαχτεί.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από ΝΟΒΑ: Λόγω αναβάθμισης του συστήματός μας σε mpeg4 ο αποκωδικοποιητης σας πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα.

Θα στέλω μαιλ στην νοβα να μάθω λεπτομέριες...

Κατι μου λεει οτι θα γινει η αλλαγη το καλοκαιρι...

ρωτα για χρονο

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Όπως δείχνει το πράγμα, κατά την έναρξη του νέου πρωταθλήματος στις 17 Αυγούστου, θα υπάρχουν μόνο συνδρομητές με pace.

SMS από Nova : "Λόγο της αναβάθμισης του συστήματος μας σε MPEG4 ο αποκωδικοποιητής σας πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα" .

Κατα πως φαινεται πολυ συντομα θα κλαινε ολα τα αλανια, που θα μεινουνε χαρμανια.

Βεβαια ως συνηθως, μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.

Λοιπόν μίλησα πριν μερικά λεπτά με Nova και από την εξυπηρέτηση με σύνδεσαν με την τεχνική υποστήριξη όπου μου είπαν ότι η μετάβαση σε mpeg4 δεν αφορά τις κάρτες αλλά μόνο τους δέκτες. Βέβαια μου είπαν μπουρου μπουρου ότι θα έχω υποστήριξη hd , άμεσες ενημερώσεις , ότι στο μέλλον μπορεί να μην λειτουργεί η κάρτα κλπ. Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι αν ο δέκτης υποστηρίζει mpeg4 δεν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά όλοι οι HD δέκτες της αγοράς σήμερα υποστηρίζουν mpeg4 εκτός αν κάνω λάθος.

Δηλαδη εσυ καταλαβες οτι εαν πχ εχεις dreambox 800 hd,η καρτα θα μπορει να παιζει χωρις προβλημα?
Και οτι δεν χρειαζετε να παρεις pace αφου εχεις hd δεκτη ηδη?

Νεο sms ...

Αντικαταστήστε τον δωρεάν σε ένα κατάστημα forthnet. Για άλλα σημεία αντικατάστασης επισκεφτείτε το www .... ή καλέστε στο 211...

Ο τεχνικός μου είπε ξεκάθαρα ότι μπορώ να συνεχίσω κανονικά να χρησιμοποιώ την κάρτα μου στον δορυφορικό δέκτη της τηλεόρασης μου που υποστηρίζει mpeg4. Και από ότι έψαξα (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ειδικός) mpeg4 υποστηρίζουν όλοι οι δέκτες dvb-s2.

Ένας απο τους δυο σας μάλλον δεν κατάλαβε καλά.. :)

Αυτό που έγραψα ισχύει 100% και μου το ξεκαθάρισε αρκετές φορές ο τεχνικός ότι σε επίπεδο κάρτας δεν αλλάζει κάτι , μόνο σε επίπεδο δέκτη-σήματος αλλάζει από mpeg2 σε mpeg4. Τώρα δεν ξέρω αν αύριο μεθαύριο ρίξουν κανένα μαζικό μπλοκάρισμα των ελεύθερων καρτών για να μας αναγκάσουν να πάμε σε παντρεμένες κάρτες και το ρίξουν σε τυχόν ασυμβατότητες. Δεν είμαι τεχνικός αλλά από ότι κατάλαβα όντως η κάρτα δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το σήμα αν είναι mpeg2 ή mpeg4 οπότε και να το έχουν στο μυαλό τους (το μπλοκάρισμα των ελεύθερων καρτών), δεν θα μπορούσε να μου το πει επίσημα ο τεχνικός γιατί λογικά μπορεί να αποτελεί νομικό πάτημα για τους χρήστες για διάφορους τύπους καταγγελιών.

Η αλλαγή σε DVΒ-S2 θα γίνει και οι κάρτες θα παντρευτούν με τους Pace, απλά πράγματα..

Με τη δική μου λογική όσες κάρτες είναι ελεύθερες όταν ολοκληρωθεί η αλλαγή των δεκτών θα μπλοκάρουν και θα πρέπει να τις βάλετε στους δέκτες που σας έδωσαν....για να παντρευτούν και αυτές...

SMS από Nova : "Λόγο της αναβάθμισης του συστήματος μας σε MPEG4 ο αποκωδικοποιητής σας πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα" .

Τρέχα τώρα και ξέχνα τους ελεύθερους δέκτες.. :flipout:

Last edited by a moderator:

Εγώ έχω το πακέτο cinema με 30 ευρώ και το έχω περισσότερο ως εναλλακτική της τηλεόρασης (αντί να δω mega π.χ. βλέπω καμία ταινία ή σειρά που δείχνει εκείνη την ώρα) παρά για να βλέπω συγκεκριμένες ταινίες μιας και όταν τις δείχνει εγώ τις έχω ήδη δει αρκετά νωρίτερα. Οπότε εδώ και καιρό και κυρίως από τότε που πήρε και την Premier ψήνομαι να μετακομίσω στο ΟΤΕ TV κι ας έχει σε θέματα ταινιών πολύ χαμηλότερο επίπεδο προγράμματος καθώς με 25 ευρώ θα έχω και όλα τα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Μου φαίνεται ότι αν μου κλείσουν την ελεύθερη κάρτα που έχω θα μου δώσουν την τελική ώθηση που χρειάζομαι για να πάω στο ΟΤΕ TV.

Οι ψαγμενοι συνδρομητες ελευθερης καρτας ειναι πολυ μικρο ποσοστο. Θα σου πουν αντιο πολυ ευκολα λογικα. Αν και εκει που θα πας παλι κλειδωμα εχει

εγω πρωτεινω εαν θελουν και εχουν την διαθεση οι υπευθυνοι του φορουμ,να κανουνε ερωτηση στο αρμοδιο τμημα της νοβα για το τι προκειτε να γινει τελικα,θα παμε σε mpeg4 με free καρτες και οποιος θελει να χρησιμοποιει τον hd δεκτη της επιλογης του η παντρεμενοι ολοι με pace αναγκαστικα ?
γιατι εαν ισχυει αυτο που λεει ο φιλος,οι μαγαζατορες θα τριβουνε τα χερια τους απο τις πωλησεις hd δεκτων!!!!

μπας και μαθουμε τελικα τι προκειτε να γινει και για να σταματησει αυτη η συζητηση περι παντρεματος η μη.

ευχαριστω

O στόχος της νόβα είναι όλοι οι συνδρομητές νόβα να έχουν δέκτη pace. Το έχει γράψει ξεκάθαρα στα πρόσφατα οικονομικά της στοιχεία.

εγω πρωτεινω εαν θελουν και εχουν την διαθεση οι υπευθυνοι του φορουμ,να κανουνε ερωτηση στο αρμοδιο τμημα της νοβα για το τι προκειτε να γινει τελικα,θα παμε σε mpeg4 με free καρτες και οποιος θελει να χρησιμοποιει τον hd δεκτη της επιλογης του η παντρεμενοι ολοι με pace αναγκαστικα ?
γιατι εαν ισχυει αυτο που λεει ο φιλος,οι μαγαζατορες θα τριβουνε τα χερια τους απο τις πωλησεις hd δεκτων!!!!

μπας και μαθουμε τελικα τι προκειτε να γινει και για να σταματησει αυτη η συζητηση περι παντρεματος η μη.

ευχαριστω

Κυριακή κοντή γιορτή απο 1 Ιουνη θα ξερουμε...

γιατι τι ειναι τοτε?

Status
Not open for further replies.