Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Βασικά, θα βλέπουν όσοι έχουν δέκτη ικανό να αποκωδικοποιήσει mpeg4, δηλαδή είτε δέκτες του εμπορίου με ελεύθερη κάρτα, είτε τους νέους δέκτες της νόβα.
Όσοι έχουν πανασατ, θα πρέπει να προμηθευτούν τους νέους δέκτες της νόβα και θα αλλάξουν και κάρτες. Θεωρητικά, μπορούν να αγοράσουν απλώς δέκτη του εμπορίου, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για 1 εξάμηνο.

...γράφεις αντιφατικά πράγματα όμως, που το ένα αντικρούει το άλλο

Ποιες διαρροές; Είναι ένα θέμα που αφορά μια μικρή μερίδα πλέον συνδρομητών, τους οποίους ενημέρωσε όλους. Τους υπόλοιπους δεν τους αφορά.
Και τι θα κάνει με τις ελεύθερες κάρτες, το έχει γράψει ήδη στο ΔΤ των οικονομικών στοιχείων. Θα τις εξαφανίσει. Τέλος οι ελεύθερες κάρτες.
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν είναι ξεκάθαρο. Τι παραπάνω περιμένεις να μάθεις;

Γιατί αντικρούει το ένα το άλλο; Και τα δύο γράφουν για τέλος στις ελεύθερες κάρτες. :chinscratch:

Το πρώτο λέει για τέλος στις ελεύθερες κάρτες; Αν το λέει πρέπει να ψάξω γιατί δεν το βλέπω...

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Είναι στην φράση "αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για 1 εξάμηνο".

Last edited by a moderator:

Α, ήταν βαθειά χωμένο τότε, αφού πιο πάνω γράφεις "Βασικά, θα βλέπουν όσοι έχουν δέκτη ικανό να αποκωδικοποιήσει mpeg4, δηλαδή είτε δέκτες του εμπορίου με ελεύθερη κάρτα, είτε τους νέους δέκτες της νόβα. "

Έστω και έτσι όμως, υπάρχει κάτι που θα γίνει δηλαδή στο εξάμηνο, πέρα από την αλλαγή διαμόρφωσης από DVB-S σε DVB-S2 και σε κάνει να το λες αυτό;

Εχει πλακα τελικα αυτο που συμβενει....
Μαλλον η νοβα μας δουλευει και περναει και καλα....
Στον εναν λεει ετσι,στον αλλο λεει γιουβετσι,
Επιτιδες το κανουν δεν εξηγειτε αλλιως!!!

Ας κλειδωθει το θεμα να ηρεμησουμε και οτι θελει ας γινει.....εγω προτεινα να γινει επισιμη ερωτηση σαν φορουμ στο αρμοδιο τμημα της νοβα να τελιωνουμε με αυτο το παραμυθι αλλα μαλλον ειναι πιο βολικο αυτο που γινετε τωρα.

Προσωπικά εκτιμώ πως μετάβαση σε mpeg4 και dvb-s2 ισοδυναμεί με Pace. Το ίδιο έγινε και με τα hd κανάλια. Αν και τεχνικά μπορούσαν (και μπορούν) να δοθούν και σε ελεύθερες κάρτες, αυτό δεν έγινε και παρουσιάστηκε σαν τεχνική αναγκαιότητα η χρήση του Pace. Το ίδιο θα γίνει και τώρα, άσχετα με το τι λένε κάποιοι από το τηλέφωνο. Εδώ θα είμαστε και θα το δούμε.

Σήμερα για δεύτερη φορά μου έστειλαν μήνυμα και με πήραν τηλέφωνο ότι μου κάνουν δώρο τον 831 μια και είμαι τόσο καλός πελάτης. Σε επικοινωνία με τα κεντρικά (μια και η κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο δεν ήξερε) με ενημέρωσαν ότι ο 831 είναι δωρεάν, ο 865 έχει 149 (από 249 αρχική) και ότι έχω περιθώριο μέχρι τέλη Ιουνίου για να αποφασίσω τι θα κάνω. Το πάντρεμα δεν το αποφεύγουμε ή τώρα ή αργότερα όπως μου έδωσαν να καταλάβω.

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Ερώτηση

Τι θα γίνει με κάποιες ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, που το κάθε δωμάτιο έχει tv με όλα τα κανάλια τις νόβα ?

Σίγουρα υπάρχουν ειδικές συμφωνίες αλλά το πέρασμα στην νέα τάξη πραγμάτων δεν θα επηρεάσει τον τρόπο προβολής. ?

Οι τηλεοράσεις δείχνουν μέσω rf. Θα χρειαστούν νέο εξοπλισμό ?

Σε κάθε δωμάτιο PACE με κλειδωμένη κάρτα και συνδρομή X αριθμό δωματίων.:Banane0:

Πλάκα κάνω , δεν υπάρχει κανένας μετατροπέας πχ. scart σε RF?

Εσκασε πριν ενα λεπτο ΚΑΙ τηλέφωνο... ΕΛΕΟΣ ειπαμε δεν αλλαζω το δεκτη μου με την φρυγανιερα !

NovaBox_HD_831_Image_01.jpg

Σας δίνουν δωρεάν αυτό τον υπερ-δέκτη και κάνετε και τους δύσκολους? Δεν έχει καν οθόνη πάνω αλλά είναι σκόπιμο για να μην ενοχλεί στο σκοτάδι τα μάτια του θεατή.

Υπάρχει modulator που παίρνει εικόνα/ήχο από RCA και το διοχετεύει σε RF σε κανάλι επιλογής.

Εγώ πήρα χθες τηλέφωνο. Μετά από αναμονή 35' (στα οποία με έπιασε και έκτακτη ανάγκη αποστολής 'fax' στην οποία πρόλαβα και είδα μόνο τον μισό κατάλογο IKEA) απάντησε μια κοπέλα που μόλις της είπα για 2 αποκωδικοποιητές απλά και ξερά μου είμαι ότι 'δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι'. Απλά και ξερά είπα κι εγώ ότι είτε έχω μια καλύτερη προσφορά, είτε διακόπτουμε και στο πατρικό. Η 'προσφορά' ήταν 39,90 με 12μηνη δέσμευση που στο τέλος δεν της ακούστηκε και τόσο 'προσφορά' όταν της είπα ότι για το sports πακέτο αυτό δεν είναι προσφορά καθώς πολλοί με αυτό το πακέτο διακόπτουν το καλοκαίρι οπότε και δίνουν 52,20 * 9/12 = 39,15 και το πιθανότερο το καλοκαίρι δεν θα δουν σχεδόν τίποτε. Επίσης της είπα ότι με το ίδιο ποσό με αυτό της 'προσφοράς' μπορεί να βάλει κανείς OTE TV και στα 2 σπίτια. Κάπου εκεί και αφού κατάλαβε και αυτή ότι πάει για διακοπή το θέμα, χαιρέτησα κι έκλεισα.

NovaBox_HD_831_Image_01.jpg

Δεν έχει καν οθόνη πάνω αλλά είναι σκόπιμο για να μην ενοχλεί στο σκοτάδι τα μάτια του θεατή.

Πλάκα πλάκα, αλλά αυτό θα ήθελα να το έχουν πολλοί δέκτες ή άλλες συσκευές (έστω να κλείνουν τελείως τις οθόνες και τα LED τους)!

Η οθόνη σας μάρανε. Εδώ η ίδια η Nova σου λέει να μην κλείνεις τον αποκωδικοποιητή... Η χαρά της GreenPeace

Ε όχι και φρυγανιέρα. Για δες την φωτο πιο πάνω. Σκέτη γλύκα είναι !!!

Ωχ αυτός είναι ? Αν και θα παίζει max 4 ώρες την εβδομάδα δεν βλέπω να την βγάζει καθαρή με τον edision από πάνω του. Καλά που έχει ποδαράκια ο edision και μπορεί να αντέξει ένα μήνα :flipout:

Τελικα υπαρχει καμια ποιο επισημη πηγη τι ακριβος θα συμβει? διαμενω εξωτερικο εχω την καρτα σε ονομα καπιου φιλου στην ελλαδα, εδω και μερες τον εχουνε στειλει αρκετα sms , oπως και αρκετους αλλους υποθετω.
εαν παντρευτει με το ζορι παω μαλλον για διακοπη.

Σύμφωνα με τους "γνώστες" (AFAM , malakudi) της κατηγορίας υποχρεωτικό πάντρεμα με PACE για όλους.

Status
Not open for further replies.