Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Εγώ δεν είπα τα αντίθετο.

Μακάρι να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς τα περιέγραψες ποιο πάνω. Μακάρι με αυτούς που μίλησες να είναι οι σωστοί και όλοι οι υπόλοιποι λάθος. Μακάρι να απολαύσουν οι συνδρομητές ελεύθερα την κάρτα τους στους δικούς τους HD δέκτες.

Και μακάρι όταν ξυπνήσουν να είναι πραγματικότητα και όχι όνειρο θερινής νυχτός.

Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

ρε παιδια το συζηταμε ακομα...?
δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν hd σε ελευθερο δεκτη.δεν επαιξαν οταν πρωτο-βγηκαν,θα παιξουν τωρα που πασαρει σε ολους τον ιδιοκτησιακο?
απο την αλλη ,τα sd στις ελευθερες,θα παιζουν το πολυ μεχρι τελος Ιουλιου.
η λογικη ειναι καμια ελευθερη καρτα,ετσι ωστε να εξαληφθει και η παραμικρη περιπτωση πειρατειας.
η μοναδικη περιπτωση να παιξει σε αλλο δεκτη εκτος του ιδιοκτησιακου,
ειναι το cimodule,εαν και εφοσον το εφαρμοσει η εταιρια.
του φιλου πιο πανω,προφανως του επεσε ,ασχετος ή βιαστικος υπαλληλος...

ναι βρε το καταλαβα.σουμα αποψεων εκανα..

Μόλις μίλησα με την NOVA, επέμειναν για αντικατάσταση με τον δικό τους δέκτη (εχω 2 συνδρομές πατρικό και δικό μου) γιατί όπως είπαν από 01/07 δεν θα λαμβάνω τις υπηρεσίες τους, τους τράβηξα λοιπόν και εγώ 2 διακοπές από σήμερα και ησύχασα!!!!

Για οσους φιλους ενδιαφερονται να αντικαταστησουν τον παλιο PVR τους πληροφορω οτι σημερα μου εφεραν εναν 865 και εναν 831 εντελως δωρεαν και αμεσως ενεργοποιησαν το multiview.Οι πρωτες εντυπωσεις ...χανεις σε χρηστικοτητα,κερδιζεις τα HD (και φυσικα πληρωνεις 2,40 ευρω επιπλεον τον μηνα).

Μόλις μίλησα με την NOVA, επέμειναν για αντικατάσταση με τον δικό τους δέκτη (εχω 2 συνδρομές πατρικό και δικό μου) γιατί όπως είπαν από 01/07 δεν θα λαμβάνω τις υπηρεσίες τους, τους τράβηξα λοιπόν και εγώ 2 διακοπές από σήμερα και ησύχασα!!!!

αυτοι πιο πολυ χαρηκαν που απαλαχτηκαν απο 2 ακομα ελευθερες καρτες!

Άλλες 2 νέες συνδρομές για τον ΟΤΕ που χάρηκε διπλά!

αυτοι πιο πολυ χαρηκαν που απαλαχτηκαν απο 2 ακομα ελευθερες καρτες!

ναι αλλά θα δούμε πόσο θα κρατήσει η χαρά τους όταν δούν τις νέες κάρτες να ξεπαντρεύονται... :Banane0:

Έχεις πληροφορίες ότι οι νέες κάρτες ξεπαντρεύονται και μπορούν να παίξουν ελεύθερα σε δέκτες εμπορίου ?

Last edited by a moderator:

ναι αλλά θα δούμε πόσο θα κρατήσει η χαρά τους όταν δούν τις νέες κάρτες να ξεπαντρεύονται... :Banane0:

μονο της νοβα η και του οτε?

Αν κρατήσουν κλειστά όσο κράτησαν του OSN (2+ χρόνια) θα είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Έχετε φαγωθεί με τα παντρέματα. Κι εμένα δεν μου πήγε καλά όταν το πρωτοάκουσα, αλλά μερικοί δεν θέλετε να το χωνέψετε. Έτσι είναι και σε όποιον αρέσει.-
Τώρα κάνετε τον σταυρό σας για το πότε θα "ξεπαντρέψουν" τις κάρτες από τους δέκτες. Σας εύχομαι άλλο ζόρι να μην τραβάτε στη ζωή σας..

μετα απο την 1/7 οι ελευθερες καρτες θα κοβοντε ανα 3,000.
οποιος θελει να βλεπει θα παρει pace και τελος!!!
αυτα ειναι πληροφοριες μεσα απο τη nova

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

Έχετε φαγωθεί με τα παντρέματα. Κι εμένα δεν μου πήγε καλά όταν το πρωτοάκουσα, αλλά μερικοί δεν θέλετε να το χωνέψετε. Έτσι είναι και σε όποιον αρέσει.-
Τώρα κάνετε τον σταυρό σας για το πότε θα "ξεπαντρέψουν" τις κάρτες από τους δέκτες. Σας εύχομαι άλλο ζόρι να μην τραβάτε στη ζωή σας..

Κανονικά δεν πρέπει να είναι κάποιος "κολλημένος" με ένα κάκιστο αποκωδικοποιητή, από την άλλη δεν υπάρχουν "άγγελοι" και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω. Αυτό ας είναι το μοναδικό ζόρι μας...

Απ' ότι είδα δεν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί (εκδίδονται στις 15 του μήνα και αφορούν των επόμενο) για όσους έχουν ελεύθερη κάρτα. Συνεχίζονται τα μηνύματα στο κινητό για την προμήθεια του δέκτη. Άλλος ένας για άλλες παραλίες.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

14/6 εκδόθηκε ο λογαριασμός του πατέρα μου (ημερομηνία λήξης 28/6). Έχει ελεύθερη κάρτα, δεν έχει ακόμη πάρει pace.

μονο της νοβα η και του οτε?

Λογικά η Nova θα αρχίσει να μοιράζεται πρώτη αφού αρκετά πλέον πακέτα με κωδικοποίηση Irdeto 2 μοιράζονται(σε αρχικό στάδιο πάντα).
Μιλάω για πακέτα στην Αυστραλία και στην Μέση Ανατολή,επικαλούμενος πηγές από τις χώρες εκείνες.
Και η Nova(τα HD) μοιραζόταν για κάποια διαστήματα τα προηγούμενα χρόνια,όχι σταθερά.
Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω και προσωπικά γιατί το έχω δει σε σπίτι γνωστού.

Ο ΟΤΕ, θα αργήσει για 2 λόγους.
1)Είναι αμφίβολο αν έχει σπάσει το NDS. Το πιθανότερο είναι αυτοί που λένε ότι έχουν κάποιο από τα 4(OTE,D-Smart,Total TV,Dolce) να δίνουν IPTV και δικό τους δέκτη. Και αυτό σε κλειστά κυκλώματα π.χ D-Smart μπορεί να δεις έτσι στην Θράκη για ευνόητους λόγους.

2) Δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους αφού τα παραπάνω πακέτα απευθύνονται σε τοπικά κοινά και δεν έχουν μεγάλη συνδρομή.
Κάτι τέτοιο θα συμβεί αν κάποια στιγμή κάνουν πάντρεμα σε δέκτες-κάρτες στα Sky UK και Sky Italia. Αλλά λογικά αυτό θα πάρει χρόνια να γίνει, αφού τα 2 πακέτα έχουν περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές μαζί.

Αν κρατήσουν κλειστά όσο κράτησαν του OSN (2+ χρόνια) θα είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Από ότι λένε οι Άραβες στο facebook, ο Novatek δουλέυει κανονικά και OSN και Abu Dhabi.
Κατά καιρούς βέβαια εμφανίζει προβλήματα που λέει ότι λύνονται(από το fb το είδα) σχετικά σύντομα.

Πάντως, πριν από κάποιο καιρό είχε το Abu Dhabi στα coming soon και τώρα το έχει κανονικά.
Και την Nova την είχε στα coming soon. Για να δούμε..

Προφανώς, ακόμα και να αρχίσει να παίζει μέσω του Novatek, θα αργήσει κάποιο καιρό για να μοιράζεται ευρέως, ανεξαρτήτως δέκτη.
Και ο λόγος είναι ότι θα θέλει να πουλήσει τους δικούς του δέκτες ο Άραβας που κάνει την δουλειά αυτή.

Status
Not open for further replies.