Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Στην τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη ακούγεται πλέον το εξής ηχογραφημένο μήνυμα:

«Λόγω της αναβάθμισης σε mpeg4, κάποια κανάλια θα είναι διαθέσιμα σταδιακά μόνο με αποκωδικοποιητή Pace. Αντικαταστήστε τον αποκωδικοποιητή σας άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα Forthnet.»

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

εχεις λεπτομερειες για τις διαπραγματευσεις και τις δοσεις των δανειων του ομιλου και που κατεληξαν?
γιατι εδω μιλαμε για κινησεις που εκαναν για την αυξηση/συντηρηση των συνρομητων τους.
τα υπολοιπα αφορουν τους ιδιους και μονον αυτους...

Δεν έχω πληροφορίες.Για αυτό έγραψα "θα είναι".
Και όμως δεν αφορούν τους ίδιους και μόνο αυτούς.Άλλη proton bank ή Κατσέλης (τυχαία παραδείγματα είναι), δεν θέλω να "ξαναπληρώσω".

γιατι συμφερει στην τραπεζα να κλεισει? εστω και μειωμενα χρηματα να παρει καλυτερα απο το τιποτα.

Re: Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Δεν έχω πληροφορίες.Για αυτό έγραψα "θα είναι".
Και όμως δεν αφορούν τους ίδιους και μόνο αυτούς.Άλλη proton bank ή Κατσέλης (τυχαία παραδείγματα είναι), δεν θέλω να "ξαναπληρώσω".

ελα τωρα ρε παιδια.παλι γυριζουμε σε ασχετες συζητησεις.το τι εχουμε πληρωσει,τι πληρωνουμε και τι θα πληρωνουμε,
δεν θα το μαθουμε ποτε..!ετσι κι αλλιως,τσαμπουκα μας τα παιρνουν.το μοιρασμα μας ενοχλει?
γεμισαμε με οικονομολογους και ειδικους στα θεματα του avclub cafe. ας παραμεινουμε τουλαχιστον στα υπολοιπα νηματα του avclub στο αντικειμενο που ηταν και ο λογος εγγραφης μας στο avclub.

Από όλους που έγραψαν σε αυτό το νήμα, εμένα βρήκες να μου την πεις για το άσχετο μήνυμα.Μακάρι να έδειχνες την ίδια ευαισθησία και για το μέλος που το ξεκίνησε και το συνέχισε.
Δεν πειράζει, πάω πάσο.Θα το βρει η γκαβή τ' αρνί.

με αφορμη το reply σου απαντησα.δεν εκανε αλλος reply στο μηνυμα μου με παρομοια απαντηση.
αλλωστε δεν εχω κατι μαζι σου..

Last edited by a moderator:

Απάντησα στο ότι αφορά μόνο τους ίδιους.Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το τελος ειναι αναποφευκτο. Αν και ξερουμε ηδη την απαντηση, θα ηταν καλο να αρχισει μια απλη συζητηση περι παντρεμενων καρτων και ci module.

αυτο εαν το αποφασισουν οι ιδιοι.
αλλα και ετσι να γινει,παλι δεν μπαινεις στο τρυπακι της αγορας δεκτη που θα υποστηριζει την συγκεκριμενη εκδοση ci module?
απ`οτι γνωριζω στην αγορα αυτοι οι δεκτες ειναι λιγοι και ακριβοι.παλι λεφτα δηλαδη..

Ασφαλώς, αλλα το μη χείρον βέλτιστον ομως.

Ασφαλώς, αλλα το μη χείρον βέλτιστον ομως.

σαφως..αλλα αντε και παιρνει τον δεκτη(προφανως τον χρυσοπληρωνεις).
θα εχεις περιορισμους,ή θα τον δουλευεις σαν να εχεις-οντως-ελευθερη καρτα?
ας μας πει καποιος που γνωριζει αντιστοιχες περιπτωσεις,τι ακριβως κερδιζουμε για να ξερουμε και για τι συζηταμε..

Κερδίζεις την ευκολία μεταφοράς και το να έχεις ένα καλύτερο δέκτη. Οι εγγραφές είναι και πάλι κωδικοποιημένες.

Πάντως η νοβα κάνει καλά την δουλειά της και βλέπει ότι ο πόλεμος κατα της πειρατείας έχει αποτελέσματα. Επειδή μένω εξωτερικό και πολλοί πατριώτες βλέπαμε απο διάφορους σερβιτορους σε συζητήσεις που έχω μου λένε ότι όλο και λιγοστεύουν καθημερινά τα κανάλια. Αρα πιστεύω ότι η νοβα προχωράει καθημερινώς σε κλείσιμο υπόπτων καρτών. Οπως έχει πει αρκετές φορές ο φίλος μαλακουδι μέχρι μέσα Αυγούστου πιστεύω θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Κερδίζεις την ευκολία μεταφοράς και το να έχεις ένα καλύτερο δέκτη. Οι εγγραφές είναι και πάλι κωδικοποιημένες.

ποσο παει Πανο ενας τετοιος δεκτης?
γιατι εαν παλι εχω περιορισμους(π.χ εγγραφη που ανεφερες)ποιος ο λογος να τον επιλεξω,ειδικα οταν και σε αυτον,το λογισμικο του ειναι κλειστο?
δηλαδη εαν γινει μια σοβαρη αναβαθμιση των pace και ανοιξουν τα Diseqc,βελτιωθουν και καποια ψιλο-Bug που βγαζουν,τι αλλο ουσιαστικο θα κερδισω?
μεταφορα της καρτας,πρυποθετει προφανως και αλλον δεκτη με ci module.αρα και αλλο κοστος εξοπλισμου.

Τελιωσε και το sport6?

τσου αλλά θέμα χρόνου είναι.

Εχεις δικιο επανηλθε!

Βασική προϋπόθεση όταν αγόρασα τον Kathrein UFS910 το 2008 με 320 , ήταν ότι η κάρτα της NOVA μπορούσε να μπει σε μια από τις δύο CI υποδοχές με τo κατάλληλο module - και στην άλλη μια ενός άλλου πακέτου που επίσης έχω. Φυσικά και το ότι μπορούσα να παρακολουθώ δύο δορυφόρους, Astra & Hotbird δίχως αλλαγές δεκτών κάθε φορά, διπλά τηλεχειριστήρια κλπ.
Και ρωτάω "Υπάρχει server που να ασχολείται ή υπάρχει πειρατεία μόνο για το Start Pack της Nova"?
Προσωπικά δεν μπορώ να το πιστέψω.
Όταν με το καλό έρθει το τέλος των ανύπαντρων καρτών, εγώ δεν θα είμαι από αυτούς που θα πάρω τον δέκτη τους άλλα ούτε και θα ασχοληθώ με τον ΟΤΕ.

Δεν τους ενδιαφερεις καθόλου φίλε.
Αυτοί που ασχολούνται παραπάνω είναι πολύ λίγοι.

Καλησπέρα σε όλους,

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, διάβασα πολλές σελίδες εδώ μέσα, αλλά δεν δεν βρήκα μία ξεκάθαρη απάντηση.

Αν έχουμε κανονική συνδρομή νόβα στην Αθήνα και εγκαταστήσουμε ένα πιάτο στο χωριό και μεταφέρουμε εκεί όταν πάμε για διακοπές πακετό αποκωδικοποιτή&κάρτα, θα λειτουργήσει κανονικά; Θα πρέπει να κάνω κάτι ώστε να ξαναπιάσει τα κανάλια κάθε φορά που παίζει μετακίνηση; Θεωρητικά μιλώντας, είναι νόμιμη μία τέτοια κίνηση;

Status
Not open for further replies.