+1
Είναι γνώμη μου, δεν έχω στοιχεία και το αναφέρω απλά προς συζήτηση, για να μην παρεξηγηθώ:
Κι ο Alpha πριν πωληθεί στους Γερμανούς αγόρασε αιφνίδια Formula 1, επένδυσε εκατομμύρια Ευρώ για νέες σειρές από διαφορετικό τομέα. Έκανε λ.χ. μεταφορά Έχω ένα Μυστικό, γύρισε ένα ιστορικό 10 και έκανε προχωρημένη παραγωγή με τα Υπέροχα Πλάσματα. Επένδυσε σε αλλαγή σκηνικών, στήριξε δημοσιογραφικά όλες τις εκπομπές της πράιμ τάιμ με επιπλέον προσωπικό κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξήσει την τηλεθέαση, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσει τρύπα εκατομμυρίων - καθώς τα προγράμματα που έβγαλε στη σεζόν ήταν δύο φορές πιο ακριβά από την προηγούμενη χρονιά. Καταλήγω: Μπήκε μέσα νέμεν, αλλά πούλησε ακριβά στους Γερμανούς.
Οι κινήσεις της Forthnet θυμίζουν μία τέτοια τακτική. Αγόρασαν πανάκριβα την Σούπερ Λίγκα, υπογράφουν αβέρτα συμβόλαια με κινηματογραφικά στούντιο, συγχωνεύουν τους συνδρομητές σε μία πλατφόρμα για να ωραιοποιηθούν (πρόσκαιρα) τα νούμερα και μπαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα.
Γιατί; Μήπως λέω μήπως, στολίζουν την νύφη για κανένα γάμο;
Θα μου πείτε και ο ΟΤΕ το ίδιο κάνει, αλλά αυτός κρύβει και την λέξη "ΕΝΔΥΣΕΙΣ" μέσα στους ετήσιους προϋπολογισμούς του. Κάτι που λ.χ. η Nova δεν έχει κάνει.
Όπως και να έχει, το πάντρεμα (για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα) προχωρά κανονικά. Με τις ευλογίες όλων ...