Μήπως πρέπει να αρχίσω να νοιώθω πειρατής που έφτιαξα κάποτε το "greek net radio" για τους linuxατους δεκτες? Ενώ θα έπρεπε να αναρωτιώμαστε όλοι εμεις οι περισότεροι εδώ για πιο λόγο αυτοί υπερασπίζονται με τοση μανία μια εταιρεία... (Για την οποία κι εμείς έχουμε δηλώσει επανελειμένα ότι πρέπει να υπάρχει και να είναι βιώσιμη γιατι το μονοπώλιο δεν οφελεί εμας τους καταναλωτές. Όχι όμως με τετοιες συμπεριφορές απαξίωσης μας, προκειμένου να χτυπήσουν την μεγαλη πραγματικά πληγή που λέγεται πειρατεία).
+1
Σωστά τα λες. Έχει καταντήσει τραγελαφική πια η κατάσταση μερικών οπαδών της, οι οποίοι στα κεντρικά τους επιχειρήματα πιπιλίζουν συνεχώς πως αν δεν σου αρέσει το προϊόν, μπορείς να φύγεις. Τις ρήτρες σπασίματος και τους εξοπλισμούς που ενδεχομένως να έχουμε πληρώσει, θα μας τους αποζημιώσουν εκείνοι; Ρωτάω. Απλά.
Φυσικά η εταιρία μπορεί και πρέπει να διασφαλίσει το προϊόν και τους νόμιμους της συνδρομητές, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει με τον δέοντα σεβασμό και αυτός απουσιάζει.
Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας για όλους. Κυρίως όμως για τη nova. Τα περισσότερα συνδρομητικά δίκτυα προσθέτουν αναμεταδότες, η nova τους μειώνει. Θυμίζω και αυτό που λέει ο λαός μας: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά.
Για να κάνω και λίγο το συνήγορο του διαβόλου και να σας βάλω στη πρίζα.... εκεί στην Κάτζα πιο πολλά είναι τα χαμόγελα από τα δάκρυα...
Πολυ γενικα μας το λες...
Τα χαμόγελα είναι χαμόγελα... απλά πράγματα..
προφανως γιατι τους βγαινουν ολες οι τελευταιες κινησεις τους..
-το 3play πουλησε/πουλαει,τσιμπησαν και καποιους επιπλεον με την προσφορα των +10 ευρω.
-το κλεισιμο των ελευθερων καρτων,φαινεται οτι δινει θετικα αποτελεσματα,οποτε χτυπα την πειρατεια με επιτυχια.
-επεκτεινε τα δικαιωματα μεταδοσης της superleague μεχρι το 2017.
αυτα νομιζω οτι αρκουν,για να φερουν-εστω προσωρινα-χαμογελα στην Κατζα..
+1
Είναι γνώμη μου, δεν έχω στοιχεία και το αναφέρω απλά προς συζήτηση, για να μην παρεξηγηθώ:
Κι ο Alpha πριν πωληθεί στους Γερμανούς αγόρασε αιφνίδια Formula 1, επένδυσε εκατομμύρια Ευρώ για νέες σειρές από διαφορετικό τομέα. Έκανε λ.χ. μεταφορά Έχω ένα Μυστικό, γύρισε ένα ιστορικό 10 και έκανε προχωρημένη παραγωγή με τα Υπέροχα Πλάσματα. Επένδυσε σε αλλαγή σκηνικών, στήριξε δημοσιογραφικά όλες τις εκπομπές της πράιμ τάιμ με επιπλέον προσωπικό κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξήσει την τηλεθέαση, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσει τρύπα εκατομμυρίων - καθώς τα προγράμματα που έβγαλε στη σεζόν ήταν δύο φορές πιο ακριβά από την προηγούμενη χρονιά. Καταλήγω: Μπήκε μέσα νέμεν, αλλά πούλησε ακριβά στους Γερμανούς.
Οι κινήσεις της Forthnet θυμίζουν μία τέτοια τακτική. Αγόρασαν πανάκριβα την Σούπερ Λίγκα, υπογράφουν αβέρτα συμβόλαια με κινηματογραφικά στούντιο, συγχωνεύουν τους συνδρομητές σε μία πλατφόρμα για να ωραιοποιηθούν (πρόσκαιρα) τα νούμερα και μπαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα.
Γιατί; Μήπως λέω μήπως, στολίζουν την νύφη για κανένα γάμο;
Θα μου πείτε και ο ΟΤΕ το ίδιο κάνει, αλλά αυτός κρύβει και την λέξη "ΕΝΔΥΣΕΙΣ" μέσα στους ετήσιους προϋπολογισμούς του. Κάτι που λ.χ. η Nova δεν έχει κάνει.
Όπως και να έχει, το πάντρεμα (για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα) προχωρά κανονικά. Με τις ευλογίες όλων ...
+1
Είναι γνώμη μου, δεν έχω στοιχεία και το αναφέρω απλά προς συζήτηση, για να μην παρεξηγηθώ:
Κι ο Alpha πριν πωληθεί στους Γερμανούς αγόρασε αιφνίδια Formula 1, επένδυσε εκατομμύρια Ευρώ για νέες σειρές από διαφορετικό τομέα. Έκανε λ.χ. μεταφορά Έχω ένα Μυστικό, γύρισε ένα ιστορικό 10 και έκανε προχωρημένη παραγωγή με τα Υπέροχα Πλάσματα. Επένδυσε σε αλλαγή σκηνικών, στήριξε δημοσιογραφικά όλες τις εκπομπές της πράιμ τάιμ με επιπλέον προσωπικό κτλ. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξήσει την τηλεθέαση, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσει τρύπα εκατομμυρίων - καθώς τα προγράμματα που έβγαλε στη σεζόν ήταν δύο φορές πιο ακριβά από την προηγούμενη χρονιά. Καταλήγω: Μπήκε μέσα νέμεν, αλλά πούλησε ακριβά στους Γερμανούς.
Οι κινήσεις της Forthnet θυμίζουν μία τέτοια τακτική. Αγόρασαν πανάκριβα την Σούπερ Λίγκα, υπογράφουν αβέρτα συμβόλαια με κινηματογραφικά στούντιο, συγχωνεύουν τους συνδρομητές σε μία πλατφόρμα για να ωραιοποιηθούν (πρόσκαιρα) τα νούμερα και μπαίνουν ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα.
Γιατί; Μήπως λέω μήπως, στολίζουν την νύφη για κανένα γάμο;
Θα μου πείτε και ο ΟΤΕ το ίδιο κάνει, αλλά αυτός κρύβει και την λέξη "ΕΝΔΥΣΕΙΣ" μέσα στους ετήσιους προϋπολογισμούς του. Κάτι που λ.χ. η Nova δεν έχει κάνει.
Όπως και να έχει, το πάντρεμα (για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα) προχωρά κανονικά. Με τις ευλογίες όλων ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.