Τέλος οι "ανύπαντρες κάρτες"

Status
Not open for further replies.
Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Καλησπέρα σε όλους,

Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί στο παρελθόν, διάβασα πολλές σελίδες εδώ μέσα, αλλά δεν δεν βρήκα μία ξεκάθαρη απάντηση.

Αν έχουμε κανονική συνδρομή νόβα στην Αθήνα και εγκαταστήσουμε ένα πιάτο στο χωριό και μεταφέρουμε εκεί όταν πάμε για διακοπές πακετό αποκωδικοποιτή&κάρτα, θα λειτουργήσει κανονικά; Θα πρέπει να κάνω κάτι ώστε να ξαναπιάσει τα κανάλια κάθε φορά που παίζει μετακίνηση; Θεωρητικά μιλώντας, είναι νόμιμη μία τέτοια κίνηση;

Θα λειτουργησει μια χαρα χωρις να κανεις τπτ στο δεκτη. Ο δεκτης σου ουτε καν θα καταλαβει πως ειναι στο χωριό. Οσον αφορά τη νομιμότητα, ειναι μεγαλη κουβέντα, μιας και η συνδρομη αναφερεται σε μια διευθυνση. Ειναι παρατυπη κινηση σιγουρα, δε παει με τους "κανονες", αλλα δεν υπαρχει απολυτως μα απολυτως τιποτα κακό αν το κανεις. Εμενα ο αποκωδικοποιητης ταξιδεψε 3.000 χλμ. Επισης θα ξαναναφερω τι μου ειχαν πει οι ιδιοι απο καταστημα της forthnet. Αγοραζετε τον αποκωδικοποιητη, τον δηλωνετε σε μια διευθυνση συγγενή/φιλου, τον παιρνετε στη Σουηδια και δε το λεμε πουθενα.. :)
Θελω να πω, δεν υπαρχει τπτ να σε τρομαζει, ουτε καν να σε ανησυχει.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων να κάνει ο δέκτης από την αρχή σκανάρισμα του δορυφόρου για να βρει τα μπουκέτα.... Σαφώς και είναι νόμιμη αυτή η κίνηση..

καλές διακοπές..

εμενα παντως ειμαι πολυ περιεργος να δω τωρα τι θα κανουνε τα μαγαζια που πουλαγανε δεκτες για να παιζουνε οι καρτες τις νοβα και οχι μονο,χανουνε ενα ακομα μεγαλο κομματι της δραστηριοτητα τους.

δυστυχως για πολλα μαγαζια θα ειναι δυσκολα τα πραγματα απο εδω και περα,βλεπω πολλα λουκετα στον κλαδο.

Απάντηση: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Τα χαμόγελα είναι χαμόγελα... απλά πράγματα..

Γιατι εφυγαν οι Ολλανδοι επενδυτες, και ελπιζουν τωρα ο νεος επενδυτης να συμμετασχει στην αυξηση κεφαλαιου κατα 30εκ. και να ριξει νεο χρημα προς στηριξη της επενδυσης του. Αλλα τα χρεη της Φορθνετ ειναι στα 700εκ (111εκ σε προμηθευτες) προερχομενα κυριως απο την εξαγορα της Νοβα (εργο Τζωρτζακη), και αναμενεται διακανονισμος με τραπεζες μεχρι τελος Σεπτεμβρη. Οποτε νεες μαχες με ΟΤΕ!

Παιδιά σήμερα μετά το 7 μαύρισε και το mega σε μένα...

Oλα καλά με mega εδώ...

Last edited by a moderator:

Sorry για το ποστ αλλά αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι τραγελαφικό.
Από τη μία έχουν σβηστεί κατά καιρούς post με υπονοούμενα για πειρατεία και εδώ και 2-3 μέρες μιλάνε μεταξύ τους τα μέλη για το αν τους παίζει το α ή το β κανάλι στο σέρβερ τους.
Προσωπικά δε με νοιάζει αν παίζει και ποιος γιατί χρόνια τώρα έχω εγκαταλείψει το σπορ αλλά και αυτό που συμβαίνει στο νήμα είναι για γέλια.

δεν ειναι υποχρεωτικο οτι μιλανε για σερβερ.μπορει να μιλανε για την ανυπαντρη καρτα τους.βεβαια το ποσα μελη εχουν ανυπαντρη καρτα ειναι αλλο θεμα...

Last edited by a moderator:

Παναγιώτη για τις ελεύθερες κάρτες μιλάνε ......

Η πιθανοτητα καποιοι εδω μεσα να εχουν ανυπαντρη καρτα ειναι σοβαρα αυξημενη, ακιρβως επειδη εδω μεσα ο κοσμος ασχολειται.
Πρφανως και το ενδιαφερον δεν ειναι για τους servers αλλα για το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταβαση, κατι που θα σηματοδοτησει και αλλες εξελιξεις.
Αυτο συζητιεται.
Τωρα αν καποιοι εχουν συνδεσει της ανυπαντρες καρτες με χρηση σε servers και παει εκει το μυαλο τους αμεσως συνειρμικα..... τι θα πρεπει να συμπερανουμε?
(τυχαια παρατηρηση. Προφανως δεν υποννοω τιποτε. )

Ασφαλώς και μιλούσα για ανύπαντρη κάρτα σε κανονικότατη συνδρομή, που πληρώνω από εποχή φιλμνέτ, και ενημερώνω και τους υπολοίπους για το ποια κανάλια σιγά-σιγά μαυρίζουν λόγω των υποχρεωτικών αλλαγών. Μετά το novasports7 σε μένα σταμάτησε τώρα και το mega, αν συμβαίνει και σε άλλον αυτό ας ενημερώσει, και ας λείπουνε οι ειρωνείες και οι "υποθέσεις" διαφόρων...

Η πιθανοτητα καποιοι εδω μεσα να εχουν ανυπαντρη καρτα ειναι σοβαρα αυξημενη, ακιρβως επειδη εδω μεσα ο κοσμος ασχολειται.
Πρφανως και το ενδιαφερον δεν ειναι για τους servers αλλα για το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταβαση, κατι που θα σηματοδοτησει και αλλες εξελιξεις.
Αυτο συζητιεται.
Τωρα αν καποιοι εχουν συνδεσει της ανυπαντρες καρτες με χρηση σε servers και παει εκει το μυαλο τους αμεσως συνειρμικα..... τι θα πρεπει να συμπερανουμε?
(τυχαια παρατηρηση. Προφανως δεν υποννοω τιποτε. )
ενταξει ρε παιδια μη με φατε κιολας.στον συμφορουμιτη tiniakos απαντουσα

Sorry για το ποστ αλλά αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι τραγελαφικό.
Από τη μία έχουν σβηστεί κατά καιρούς post με υπονοούμενα για πειρατεία και εδώ και 2-3 μέρες μιλάνε μεταξύ τους τα μέλη για το αν τους παίζει το α ή το β κανάλι στο σέρβερ τους.
Προσωπικά δε με νοιάζει αν παίζει και ποιος γιατί χρόνια τώρα έχω εγκαταλείψει το σπορ αλλά και αυτό που συμβαίνει στο νήμα είναι για γέλια.

Aπο την στιγμη που παρακολουθεις το τοπικιον τουτο τοσο καιρο θα ηξερες πολυ καλα ποιοι εχουν ή οχι server... μιλαμε για νομιμη συνδρομη με ανυπαντρη καρτα και δεκτη του εμποριου

Σε μενα δουλευουν ολα οκ. (start pack).
Για την ακριβεια δουλευουν ολα καλυτερα απο ποτε, ενω πολλες φορες χρειαζοταν περιπου 1 λεπτο μεχρι να ανοιξει η καρτα, τωρα ανοιγει σε δευτερολεπτα.

τα παιδια που αναφερουν προβληματα με τις ελευθερες,ας μας πουν σε τι δεκτες βλεπουν και εαν δουλευουν cccam ή απλους δεκτες με irdeto.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο, εγώ είμαι με Mvision HD 300 combo. Ποτέ δεν είχε θέμα με το πακέτο, το έπαιζε μια χαρά. Ή κάνανε κάποια αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην παίζει (πως γίνεται όμως, μόνο ένα κανάλι; ) ή απλά σταματάνε το Mega από τους ανύπαντρους. Μου κάνει όμως εντύπωση, μόνο σε μένα έχει πέσει και το Mega; Μπορούνε κάποιοι ανύπαντροι να αναφέρουν; Να προσθέσω ότι έχω το full pack (είδα σε προηγούμενο post ότι στο start λειτουργεί κανονικά).

Δεν είναι μόνο σε σένα, είναι σε αρκετούς..

Μηπως γινονται προσωρινες αλλαγες και επανερχονται παλι?
εκανες επανεκινηση στον mvision?

Απάντηση: Re: Έρχεται το τέλος των "ανύπαντρων καρτών"...

Ούτε το ένα ούτε το άλλο, εγώ είμαι με Mvision HD 300 combo. Ποτέ δεν είχε θέμα με το πακέτο, το έπαιζε μια χαρά. Ή κάνανε κάποια αλλαγή, με αποτέλεσμα να μην παίζει (πως γίνεται όμως, μόνο ένα κανάλι; ) ή απλά σταματάνε το Mega από τους ανύπαντρους. Μου κάνει όμως εντύπωση, μόνο σε μένα έχει πέσει και το Mega; Μπορούνε κάποιοι ανύπαντροι να αναφέρουν; Να προσθέσω ότι έχω το full pack (είδα σε προηγούμενο post ότι στο start λειτουργεί κανονικά).

Παρε τηλεφωνο και "χωστα τους". Να σου ανοιξουν το καναλι... (ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ). Στο κατω-κατω την συνδρομη την πληρωνεις κανονικα.
Αν ειναι να αρχισουν να μου κοβουν καναλια (οποτε το κανουν) εγω διακοπτω αμεσως, δεν εχω σκοπο να τους πληρωνω για 10 καναλια και να βλεπω μονο 5, ετσι δεν ειναι;
Αυτο τουλαχιστο μεχρι να ξεκαθαρισε3ι η κατασταση και να δουμε τι θα κανουμε.

Μονο αν διαμαρτυρηθουν ολοι, μπορει να αλλαξει κατι (προσωπικα δεν το πιστευω και πολυ, αλλωστε η νοβα ποτε δεν μας λογαριασε), αλλα και χωρις μαχη, δεν θα καταθετα τα οπλα!

Και καλο θα ηταν, αντι να γκρινιαζουμε εδω, α, μου κοπηκε το ενα, α, μου μαυρισε το αλλο, να τους "μπλοκαρουμε" λιγο το τηλεφωνικο κεντρο, να καταλαβουν οτι ετσι δεν γινεται! Ολοι οσοι χανουν καναλια! Γιατι δεν τους τσακιζετε στα τηλεφωνα; Δωρο σας τα κανουν; Δικα σας λεφτα ειναι!

Φιλικα
scan420

Last edited:
Status
Not open for further replies.